Bertók Mariannát, Mayát rablók miatt hallgatták ki

Bertók Mariannát, más néven Bertók Mayát az egyik rangos hazai szépségverseny 24 éves korábbi nyertesét az elmúlt évek egyik legkomolyabb fegyveres rablássorozatával hozták összefüggésbe a nyomozók. Mindezt élete nagy szerelmének köszönhette.

A nyomozás eddigi adatai szerint a rablássorozattal összesen több mint 100 millió forintot és 7 darab lőfegyvert zsákmányoltak…

Legvadabb álmaiban sem gondolta volna a magyar szépségkirálynő, hogy szerelme miatt börtön fenyegetheti.
Bertók Mariannát (24) az egyik rangos hazai szépségverseny korábbi nyertesét ugyanis az elmúlt évek egyik legkomolyabb fegyveres rablássorozatával hozták összefüggésbe a nyomozók. Mindezt élete nagy szerelmének köszönhette.
A nyomozás eddigi adatai szerint a rablássorozattal összesen több mint 100 millió forintot és 7 darab lőfegyvert zsákmányoltak.

Mint azt megtudtuk, az NNI nyomozói úgy vélték, hogy a szőke szépség, Mariann is belekeveredhetett a rablásokba. A Blikk információi szerint egészen pontosan két rendbeli bűnsegédként elkövetett rablással, két rendbeli bűnpártolással és egy rendbeli okirattal való visszaéléssel gyanúsították meg.

Mariannának nemcsak azzal kellett szembesülnie, hogy egész addigi élete pillanatok alatt omlott össze, de volt kedvese miatt akár még 12 évre börtönbe is kerülhetett volna. Ám a gyanú mégsem bizonyult helyesnek. Az NNI tájékoztatása szerint bár kihallgatták Bertók Mayát Mariannát, az eljárást megszüntették ellene.

– A rablássorozat egyik kiemelt gyanúsítottja Marianna volt barátja. Mivel a pár évekig együtt is élt, a szépségkirálynő neve is felmerült az ügyben. Mariannát gyanúsítottként kihallgatták, ám sikerült tisztázni a nevét. Így ebben az ügyben minden eljárást megszüntettek ellene – szögezte le Ruttner György, Marianna ügyvédje.
Marianna nem most először került az NNI látókörébe: a futtatással gyanúsított, és jelenleg előzetes letartóztatásban lévő R. Lajos (58) szexguru ügyében tanúként hallgatták meg, neve pedig felmerült a dubajozó lányok között is, ám akkor is sikerült tisztáznia magát a vádak alól.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?