Bizarr merengés

Olvasom, hogy az egyik jelenetben a férfi szívét kivágják és feldugják a nő hüvelyébe. Elsőre az jutott eszembe, hogy milyen genya arculköpése ez a romantikának. Milyen kegyetlen és cinikus paródiája a szerelemnek. Aztán az általános magány és a belőle fakadó kétségbeesett szeretethajszolás képe ugrott be. Hogy a végrehajtó annyira vágyik megtapasztalni a szeretetet, hogy valaki szívéért nyúl, hogy azzal hatoljon a nő testébe. Képtelen képek, miközben mégis ez a valóság. KedveSMtől kaptam egy könyvet a szülinapomra, az egyik oldalon egy fiú és egy lány rajza van. Ő belenyúlt egy piros filccel és szívecskét rajzolt közéjük a punci-farok középpontra. Tehát akkor van különbség a farka és a szíve között? Tetszik nekem ez a hasonlat, most el vagyok bűvölve. Amúgy Sade márki.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Anális izgatók, tágítók, fenékdugók és más klassz szexkütyük

– Nem dicsekszem, de én anális rajongó vagyok. Ez azért van, mert úgy érzi, rohadt [...]

Kipróbáltam egy potencianövelőt, durván hatásos

Először vásároltam potencianövelő terméket. Negyven éves elmúltam. Az erekcióm mindig könnyen kialakult eddig is, de [...]

Szexpláza szexshop kellékekkel játszik Ulakics Krisztina

A nagymellű, és fekete hajú Ulakics Kriszta a Szexpláza online szexshopban kapható szexuális segédeszközöket használt [...]

Női vágyfokozók rendelése vagy személyes vásárlás szexshopból

A legjobb női vágyfokozók, rendelés vagy személyes vásárlás szexshopból azért kellenek, mert a nőknél egyre [...]