Boldog újévet és sok szexet kívánunk!

Minden kedves látogatónknak boldog újévet és sok szexet kívánunk! Hogyan tedd jobbá a szexuális életed jövőre?

Új év, új élet? Ilyenkor sokan teszünk fogadalmat, hogy lefogyunk, kedvesebbek leszünk, de arra meg nem sokan gondolunk, hogy vajon tudunk-e javítani a szexuális életünkön is!? Lehet jobb 2013-ban? Természetesen! Olvasd el a következő tippjeinket, hogy visszatérjen a pezsgés az együttlétekbe.

Gondolatok pozitív ereje
Fókuszálj arra, amit szeretnél és ne arra, amit akarsz. Gondolj arra, hogy “mindennap szeretném, ha lenne orgazmusom” és ne arra hogy “a barátom ne legyen ennyire önző az ágyban”. Mindig csak a pozitív gondolatokra koncentrálj és ne azokra, amiben a nem szó benne van. Hidd el, hogy idővel bevonzod azt, amit szeretnél. Ezek segítik a hozzáállásodat a szexhez, természetesebben fogod kezelni az eddig kényes témákat, és bátrabb leszel az ágyban.

Álmodd meg a jövőd
Lásd is önmagad, miközben ezekre a mondatokra, gondolatokra gondolsz. nem véletlenül mondják, hogy teremtő ereje van a szavaknak. Sokkal közelebb vissz a céljaidhoz, ha el is képzeled azokat. Álmodd magad vékonyabbra, szexisebbre. Ilyen hozzáállással idővel majd több önbizalommal, biztosan több és minőségibb együttlétben lesz részed.

Mint egy szobor
Mikor Michelangelo megálmodta műveit, azt írta, hogy egyenesen életre kelnek a rajzlapon. Te is elérheted az álmaid, csak fókuszálja mindig a célra és legyél pozitív. Ha szeretnél egy szép házat, autót,a nagy Ő-t vagy épp jobb alakot, akkor csak vesd papírra a gondolataidat, hogy megvalósuljanak. Az agy átállításához fontos a vizuális képzelet, valamint az, hogy a vágyaidat kiadd magadból. A rajz ezen segít.

Boldog újévet és sok szexet kívánunk, az Intimcenter bejegyzéseivel szex témában:

Az újév napján végzett cselekvések egész évben ismétlődni fognak. Ezért – a hagyományok szerint – az emberek igyekeztek ilyenkor kellemes dolgot cselekedni, olyanokat, amelyekre egész évben bármikor nyitottak.

Álmok útján
Mielőtt elaludnál, mindennap peregjen le a szemed előtt az a film, amit szeretnél, ha megvalósulna. Tűzd ki a célokat és mindennap tegyél is érte. Először képzeld el, hidd el és tegyél érte. Ha mindennap pozitív maradsz és nem térsz el az álmaidtól, akkor biztosan hamar el fogod érni a kitűzött célokat. Ha például párt szeretnél, a számodra tökéletes tulajdonságokkal, akkor csak álmodd meg és várj. Sok sikert!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A vágyak szolgálatában három évtizede az Intim Center budapesti szex shop

A felnőtt áruk üzlete, szexbolt, intim áruk piaca vagy a család megerősítésére szolgáló üzlet, célja [...]

Vibrátoros maszti a fürdőszobában

Vibrátoros maszti a fürdőszobában. A vibrátor témájú képsorozatban fürdőszobai maszturbálás látható, egy vízálló vibrátorral. Ha  a [...]

Az anál tágító alig akart kijönni a fenekéből

A butt-plug, vagyis az anális tágító hatalmas volt, és tökéletesen beszorult a lány formás fenekébe. [...]

Legyen saját puncid, ez vibrálni is fog, és soha nem fáj a feje

Az élethű punci vibrátorral, férfiknak készül önkielégítésre mint az igazi pina: a csikló és szeméremajkak [...]