Brooke Shields 22 évesen dugott először

A nézők egy része azt gondolta, hogy Brooke Shields a Kék Lagúna forgatásán, 15 éves korában a kamerák előtt veszítette el a szüzességét, az igazság az, hogy a színésznő a filmbeli élményei után még hét évet várt az első aktusra. Ma már úgy gondolja, túl sokáig várt, korábban is elveszíthette volna a szüzességét. A színésznő egy interjújában elmondta, kamaszkorában túl nagy volt rajta a nyomás a film sikerének következtében, ezért elvesztette az ítélőképességét abban, hogy kiben bízhat meg, és kiben nem. Úgy érezte, óvatosnak kell lennie, mert a fiúkat bizonyára jobban érdekli a hírneve, mint a személye. Ma már másképp döntene, még ha az előbbi felvetés igaz is. – Brooke Shields színésznő 1965. máj. 31.New York  183 cm 61 kg férjezett. Filmjei: Kés/alatt (2006, tévésorozat, 3 epizód) After Sex (2000), Oltári vőlegény (1999), A szerelem filozófiája (1998), Szeleburdi Susan (1996, tévésorozat), Szabadnak születtek (1992), Brenda Starr (1989), Szahara (1983), Végtelen szerelem (1981), A kék lagúna (1980) Pretty Baby (1978), Alice, édes Alice! (1976).  Erotikus fotók nem találhatók róla a neten.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


One thought on “Brooke Shields 22 évesen dugott először

  1. Pingback: Szexpláza – Erotikától a pornóig! » Blog Archive » Loliták: Brooke Shields

Comments are closed.