Bruce Willis és neje szado-mazo szerelésben

bruce_emmaEgy szál gatyára vetkőzve, úrnője parancsaira kiéhezve pózolt Bruce Willis az amerikai W magazinnak. A néhol meghökkentően ijesztő fotósorozat mellett az akcióhős egy újabb, eddig ismeretlen oldalát is megmutatta: a magánéletben most hősszerelmesként tetszeleg, az újság lapjai szinte csöpögtek a színész érzelmes vallomásától.
Meglehetősen bizarr fotók táraságában beszél a szerelemről Bruce Willis az amerikai W magazin júliusi számában – adta hírül a People. Az 54 éves színész a nála 22 évvel fiatalabb újdonsült feleségével szado-mazo szerelésben pózolt a provokatív akcióiról híres lapnak, miközben mély érzéseiről tett tanúbizonyságot. Az izzadt trikós akcióhős most a hősszerelmes szerepében tetszeleg, és olyan romantikus szövegek buktak ki a száján, mint például, hogy a fehérneműmodell Emma Haming volt az, akinek köszönhetően ismét hinni tud a szeretetben:
bruce_emma_sm„Régen úgy gondoltam, hogy pokolba a szerelemmel, és most már úgy vélem, hogy a szerelem a válasz mindenre. Az elmúlt tíz évet egyedül töltöttem, és ennek az időnek a nagy része boldogtalanul telt, sötétségben. Soha nem gondoltam volna, hogy egy másik ember társasága jelenti majd a kiutat. Egyedül vagyok, de nem vagyok magányos, mondogattam magamnak, de ez hazugság volt” – mesélte a magazinnak, és hozzátette, hogy attól a pillanattól kezdve, hogy találkozgatni kezdett a feleségével, napról napra boldogabbnak érezte magát.
Mostanra pedig már annyira szerelmes az asszonyba, hogy egy percre sem tud meglenni nélküle. „Sok kapcsolatban lévő embertől hallom, hogy szükségük van néhány nap távollétre, vagy legalább pár órára. Én egyáltalán nem akarok Emmától távol lenni. Ez a legegyedülállóbb kapcsolat, ami nekem valaha volt az életemben.”
Willis beszélt az exnejéhez és annak tejfölösszájú férjéhez, Ashton Kutcher-hez fűződő viszonyáról is: „Úgy élünk, mint egy törzs. Ez sokakban felkeltette az érdeklődést, mert a haragot és az irigységet tartják természetesnek egy válásnál, azt viszont nem értik, ha az ember jóban marad a volt házastársával. Demivel a gyerekek érdekeit helyeztük előtérbe, és igazán szerencsések vagyunk, hogy kiderült, jól tudjuk érezni magunkat együtt. Még mindig szeretem őt, és tisztelem azért, ahogyan éli az életét.”
Végül a futurisztikus fotók is szóba kerültek, amiket Steven Klein, világhírű fotós készített. Az akcióhős elismerte, hogy kényelmetlenül érezte magát bizonyos helyzetekben, és biztos benne, hogy erre a feladatra nem sok más színész vállalkozott volna. Ha pedig nem a felesége lett volna a másik modell – akit a korábbi hírekkel ellentétben nem castingon, hanem egy edzőteremben szúrt ki magának -, valószínűleg nem tudta volna magát beleélni ennyire a helyzetbe. Azaz nagyon.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dildók és vibrátor Szabadkai Éva szex castingján

A vibrátorok és dildók megosztják a közvéleményt, de egy biztos, senkiben sem keltenek közömbös érzéseket. [...]

Potencia gondjaid vannak? Jó tanácsok, potencianövelők erekciós gondokra

A fiatalabb férfiaknál a stressz és pszichés zavarok okoznak leginkább potencia problémákat. A potenciazavar az [...]

Puha farkú férfiak és kis hímvesszők megmentője az Intim Center

A kis farkú férfiak és puha pöcsök megmentői vagytok, mondta egy vásárlónk, aki már sokadszorra [...]

Szexpláza szexblog és szexshop webáruház, budapesti szexbolt

A Szexpláza erotika portál szolgáltat mindent ami szex és erotika. Erotikus bulvárhírek, celebek, szexbotrányok, magyar lányok, magyar [...]