Bugyijaim

Mindig meglep, hogy milyen nagy hatást lehet elérni kedvesMnél egy jól kiválasztott bugyival. Tulajdonképpen a vetkőztetés egyikünket sem hozza lázba és nem különösebben tartozik az előjátékaink részévé, így ritkán marad rajtam a bugyim szex közben. Amikor viszont fent marad, akkor annak különlees funkciója lesz és egész biztos, hogy hátulról fogjuk csinálni, mert ő imád gyönyörködni a fenekemben olyankor, amikor a bugyit csak félrehúzzuk, és úgy hatol belém. Vannak is kedvenc bugyijai, és a lista ezúttal új taggal bővült. A toplista olyan darabokat tartalmaz egyébként, amik mind klasszikus értelemben vett “gyors menetet” eredményeztek. Az első egy nyitott tanga, amiről bizton állíthatom, hogy minden férfi kedvence, teljesen megőrülnek tőle és megvesznek érte. Ezt több nőtől is visszahallottam, én ugyan nem hittem el, hogy tényleg varázsereje van, de tényleg varázsereje van. A második egy fekete tanga, ami elöl áttetsző háromszög, hátul pedig a csípő oldalán kiinduló három vékony pánt, amik valóban nagyon csábítóan simulnak körbe, és a fenék vonala fölött érnek egybe és megbabonázzák a férfiszemet. A legújabb harmadik befutónk pedig a teljes egészében csipkéből álló franciabugyi, dehát nem is kell mondani, hogy miért. Tényleg ez az a fazon, ami minden fenéknek csodás formát ad, és ezt szex közben is érdemes megtartani. Aztán lehet, hogy az egész csak okoskodás, és a férfiak csak azt a mozdulatot szeretik, ahogy félrehúzzák az útból a bugyinkat, de akkor is érdemes jólöltözöttnek lenni. Még valami! Mert, bár már leszoktam a tangáról, leginkább ez a fazon alkalmas arra, hogy a férfi belemarkoljon az anyagba és csak húzza és húzza, hogy belevájjon a fenékbe és a pinába. Azt hiszem, ez a másik dolog, amiért nagyon érdemes bugyit viselni szex közben. Legalábbis nekem nagyon izgató, de úgy veszem észre, kedvesM is előszeretettel húzogatja, ha alkalma nyílik rá.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Vibrátorokkal szexel a két pornós Szlanicska Szilvia és Vásárhelyi Bianka

Leszbikus szex, vibrátorokkal szereti egymást a két szép lány. Sokak fantáziáját birizgálja, hogy milyen lehet leszbikus lányok szexuális élete. Mit csinálnak, [...]

Minden nőnek kell egy vibrátor Major Fanni szerint is

Az influnencer lányok reklámaival tele van a net. Újabb média trend hódít, egy kitalált fals [...]

A Tornado potencianövelő leiskolázta az összes vágyfokozó terméket

A potencianövelő készítmények átláthatatlan kínálatában, a férfiak már azt sem tudják, hogy melyiket vásárolják. Mostanában [...]

Melyik a legjobb szexshop? Az Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet! Már 30 éve nyitva!

Melyik a legjobb szexshop üzlet Budapesten? A legjobb szexshop az INTIM CENTER online webáruház és [...]