Csak zokni és más semmi

A zokni alapvetően semleges ruhadarab, védelmi rendszerünk hűséges pillére, de ha szexről van szó, ádáz ellenséggé válik. Számos fórumon elsiratták már a jelenséget, de az urak váltig magyarázzák a bizonyítványukat. Most vigyázó szemünket mi is a lábszárra vetjük, és kritikusan nézünk a fanatikus zoknistákra.
lany_zoknivalAkad-e lelombozóbb látvány, mint végigtekinteni a felajzott szerelmesen, akin – a szemérmet takaró árva fügefalevél modern kori szinonimájaként – mindössze egy pár zokni csúfkodik? Hiába, hogy megannyi vígjáték csontig lerágott, ócska poénját idézzük meg, a jelenség állandóan napirenden van, a magunkon felejtett zokni csak nem akar kikopni a szexuális kultúránkból. Még a rémálmainkban is ott kísértenek a nagylábujjnál lyukas frottírok az oldalukon egymást keresztező teniszütőkkel, vagy a megnyúlt, felemás pamutok, barnában, sötétkékben, fáradt szürkében. A meztelen férfitest és a lábszárakon egyetlen kifejező elemként főszereplő zokni persze a pornónak is vissza-visszatérő eleme: a barbár macsó kivagyiságának jelképe, társíthatunk hozzá némi alpárias közönségességet vagy durva póriasságot is, mindegy, a filmipar nemegyszer a “hatalom” jelképeként emeli be – míg a hétköznapi gyakorlatban inkább a lúzerség vagy az igénytelenség, ami elsőre beugrik. Ehhez képest a “meztelen nő zokniban” típusú – közel sem csak férfimagazinokban megjelenő! – fotósorozatokkal is Dunát lehetne rekeszteni. Ez utóbbi azonban erotikus töltetét inkább abból nyeri, hogy a diáklányos hamvasságra apellál, bujaságot és ártatlanságot kommunikál egyszerre, mindenesetre a legkevésbé sem szokás taszítónak tartani. A nők szeretkezés közben viselt “klasszikus” darabjai között amúgy is inkább találunk félig lecsúszott melltartót vagy csak a behatolás kedvéért arrébb hajtott alsóneműt, a zokniviselet a legkevésbé sem tipikus. De vissza a fősodorhoz! Az urak mentőövként bedobott érvei között első helyen szerepel a “nem jött le a farmerral, amikor húztam, később meg már nem akartam csak ezért bíbelődni vele és kiesni a lendületből” típusú mellédumálás, erre tán szót vesztegetni is kár, aki pedig tényleg komolyan gondolná, az a jövőben szánja rá nyugodtan azt a maximum három másodpercet, azon már igazán nem múlhat a siker. A fázós lábúak (ami szerintünk szintén csak a lustaságot palástolandó alibizés) már messzebb merészkednek, és tudományos kísérletekre hivatkoznak, miszerint bebizonyították, hogy a kielégülés valószínűbb és édesebb, ha nem reszket szex közben a lábfej. Ergó: melegen kell tartani azt a jéggé dermedő lábat, nincs mit tenni, zokni marad. De olvastunk ennél cifrább ostobaságot is, amit igazán csak a szórakoztatás kedvéért biggyesztünk ide, jelesül, hogy a kellemetlen lábszag okozta szégyentől is megvéd a zokni, és a kedvest sem riasztjuk el, ha biztonsági okokból ekképp vértezzük fel magunkat. Mintha ez a két vékony kis semmiség képes lenne vákuumot képezni, és bent tartani a penetráns bűzt. Ha valakit eddig tényleg csak ez tartott vissza, hagyjon fel vele – a savanyú lábszag már a cipőlevétel utáni második másodpercben arcul csapja az embert, nincs az az alpesi kézimunka vagy nagyanyai gyapjúzokni, ami képes lenne gátat szabni az alattomos ellenségnek. Rohanjunk inkább a vesztünkbe, a lábszagnál van rosszabb is.
ferfi_zoknivalA sok egyéb mellett tán ezért is üdvözlendő, hogy nyár van, a férfiak körében is hódítanak a vietnami papucsok, szandálkák és mokaszinok, amikhez nem kell – de legalábbis nem ajánlatos – zoknit húzni, így a melegebb hónapokat talán megúszhatjuk anélkül, hogy ilyen siralmas hibák csúfítsák a partner meztelenségét, és lohasszák a mi vágyunkat. Értsük meg egyszer s mindenkorra: a nem feltétlenül tragikus, de mindenképpen tragikomikus és kiábrándító pillanatkép legtöbbször a gyönyör és a kívánalom ellen dolgozik, hovatovább a partner igényessége is zárójelbe kerül. Mert a zoknis szex, ahogy fentebb már megpendítettük, vígjátékokban kiapadhatatlan humorforrás, pornófilmben termékeny fantázia, de a való életben csak szánalmat ébreszt, és talán a szexuális életünkben ez utóbbival a legkevésbé sem szeretnénk azonosulni. Tessék lehámozni azt vágygyilkos frottírt!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Korai magömlésre tanácsok és Long Love magömlés késleltető szer

A korai magömlés szexuális diszfunkció, amelyet az jellemez, hogy a férfi nem képes ellenőrizni az [...]

Önkielégítéshez használható szex segédeszközök férfiaknak és nőknek

Egy új vizsgálat szerint a tinédzser fiúk 96%-a, és a lányok 82%-a már legalább egyszer [...]

Állni fog a cerka az tuti, top cikkek POTENCIANÖVELŐK témában

Gondold el, hogy lazán, jókedvűen, mindenféle stressz nélkül várod a szexet. Magabiztos vagy, aggodalmak nélkül! [...]

Síkosítók és masszázs termékek az élvezetesebb szexért

Kenőanyagok, intim kozmetikumok és higiéniai termékek – az intimitás, az erotikus játékokkal és játékokkal való [...]