Csupor Olívia nyerte a szépségversenyt

Megválasztották meg a Miss Balaton idei győztesét, a koronát Csupor Olívia kapta meg. Udvarhölgyek Németh Vivien, és Czepek Kata. A szépségkirálynő adott interjút, melyben elmondta, hogy számára eddig idegen volt a média- és a szépségipar világa is, a barátnői nevezték be a Miss Balatonra, amíg ő az államvizsgájára tanult.

Az első castingra azután hívták be, hogy megszerezte a diplomáját. Úgy véli, a győzelmében az egyetemi tanulmányai is szerepet játszhattak. Csupor Olívia a Miss Balaton megnyeréséről, talán az is számított, hogy mennyire vagyok tanult.

A szépségkirálynő a műsorban azt is elárulta, hogy kapcsolatban van, két éve járnak együtt a párjával, aki a hétvégén is szurkolt neki. A képen Németh Vivien, Balogh Eleni, Csupor Olívia, Czepek Kata:

A döntősök Tóth Vivien, Francesca White, Vogyeráczki Stella, Moritz Anastasia, Márki Adél, Fekszi Szimonetta, Mészáros Alina, Németh Vivien, Geiger Zsanett, Horváth Bogi, Czepek Kati. A 25 éves, budapesti Csupor Olivíának van két ikertestvére, de ők nem indultak, csak szurkoltak a győztesnek:

A zsűriben a 2007-es Miss Balaton, dr. Finta Eszter Klára, Kassai Fibi sminkmester, Gecse Norbert üzletember, valamint Ajkai Dávid és Nánási Pál fotográfusok foglaltak helyet.
– Nehéz dolgunk volt, nehezen kapcsoltam szét a fotós és a hétköznapi ember énemet. Végül nagyon jó eredmény született, nagyon elégedett vagyok – mondta el Nánási Pál.

A Miss Balaton új királynője, Csupor Olívia egy csodaszép autóval és egy médiamenedzsment szerződéssel lett gazdagabb. Sőt, ősszel egészen Mexikóig, Tulumba repülhet majd a Miss Balaton 2023-as naptárjának fotózására, ahol a veseny korábbi felfedezettjei és győztesei körében fejlődhet tovább szakmailag.
Az eredeti 24 fős mezőnyből már csak 12 lány versenyezhetett tovább, akik Balatonfüreden voltak egy táborban a döntőig. A lányokkal, mások mellett Gelencsér Tímea, Epres Panni, Horváth Cintia, Nagy Réka és Juhász-Lipcsei Betta foglalkozik.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?