Czifra Noémi als Nóci alkoholista lett?

Egykoron a pináját is mutogató Czifra Noémi vagyis Nóci az alkoholista MILF nő lett? Kedden bíróság elé állt Czifra Noémi aki 40 éves,  akinek másfél évvel ezelőtti ittas vezetése miatt kellett felelnie, mert picsa részeg volt.

noci_czifra_noemi

A tárgyalás legfontosabb mozzanata az volt, hogy a már korábban elvégzett vizsgálatok alapján Nóci véralkoholszintje 3,13 ezreléket mutatott az incidenst követően, ami a szakértő szerint annyit tesz, hogy egy olyan súlyú nőnek, mint Nóci, legalább 4 deciliter tömény szeszes italt kellett elfogyasztania azon a bizonyos 2012-es decemberi napon. Meztelen képek itt láthatók.

Czifra Noémi balhé

Czifra Noémi, azaz Nóci azért állt volna a debreceni bíróság előtt kedden, mert az M0-áson elaludt az autójában 2012. december 8-án, a rendőri intézkedéskor azt mondta, elhagyta az okmányát. A jogosítványát visszavonták, az ügy a bíróságig jutott. 2014-ben a bíróság jogerősen felmentette az ittas járművezetés alól – elfogyott a benzinje, megállt az autó, és piával melegítette magát a hideg ellen –, majd az ügyét ismét tárgyalták volna. A bíróság felhívta az egykori műsorvezetőnőt, a Bors szerint Nóci párja vette fel a telefont, és közölte, Nóci orvosnál van.
„Előjegyzett orvosi vizsgálaton voltam, ezt jeleztem az ügyvédemnek. Nincs probléma, nem súlyos betegség miatt kellett orvoshoz mennem. Nincs itt semmi szándékosság, az előjegyzésem sokkal hamarabb megvolt, mint- hogy a bírósági idézést kézhez kaptam – mondta a lapnak Czifra Noémi.
Az egykori műsorvezetőnőt a bíróság öt hónap börtönbüntetésre ítélte, amit két évre felfüggesztett.

Czifra Noémi élete

Irodalmi-drámai szakon érettségizett Debrecenben. 1992 és 1995 között a Csokonai Színház tagja volt, elsősorban zenés-táncos szerepeket játszott. A színház szerepek mellett a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetem Bölcsészkarára járt Művelődési és Felnőttképzési Menedzser szakra, majd 1998-ban diplomázott. Még ugyanebben az évben, az akkor induló, budapesti Roxy Rádiónál kezdett dolgozni. Ekkoriban került be a Seratti (Seres Attila vezette) tánccsoportba.

2001-ben megalakult az Email nevű popegyüttes, amelynek frontembere és énekesnője volt. A csapatnak ugyanebben az évben jelent meg első nagylemeze, amelyből négy videóklip készült. Emellett az Open színész-modell ügynökségnek is dolgozott, számos reklámfilm főszereplője volt (Westel, Dreher, Nokia, üdítő reklámok). Ennek köszönhetően jutott el a Való Világ castingjára is.
Az ismertséget a 2002-ben kezdődő Való Világ című valóságshow vezetése hozta, Stohl András oldalán. 2006-ban az akkor induló Ötös Csatornánál kezdett dolgozni. Két gyermekes édesanya.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Nem lehet baj a merevedéssel ha van jó potencianövelőd

A potenciával kapcsolatos problémák minden férfit aggasztanak, különösen reproduktív korban. A potencia probléma azonban annyira [...]

Anális szexjátékok használata és gondozásuk

Amikor a végbélnyílással játszik, használjon kenőanyagot. A végbélnyílás nem szekretál természetes kenőanyagot, így a lyukat [...]

Ritkán komoly kárt is okozhat a hamis potencianövelő, ezekben bízhatsz

A feketepiacon vásároltuk azokat a gyógyszereket, amiket aztán bevizsgáltattunk. Az illegális árusok azt állították, hogy [...]

Potencianövelőkről vélemények és rendelés potencia boltból

A potencia zavarok hátterében egyrészt pszichikai, másrészt főként érrendszeri problémák húzódnak. Jelentősen rontja a szexuális [...]