Delhusa kislánnyal az ágyában

Rajtakapták? Delhusa köpenyben, ágyában pedig egy kislány öltözködött! A váratlan látogató szerint valami nagyon nemkívánatos dolog történt.

Fekete Pákó és kedvese meglehetősen kellemetlen szituációba csöppent, amikor néhány nappal ezelőtt vendégségbe indultak Delhusa Gjonihoz. Az énekes ágyából ugyanis egy babaarcú kislány mosolygott rájuk. „Pár hete meglepetésszerű látogatást tettünk Gjoninál. Hosszasan csöngettünk, de senki nem nyitott ajtót. Már éppen indultunk volna, amikor Gjoni kijött. Láthatóan feldúlt volt és egy fürdőköpeny volt rajta. Ahogy beléptünk, észrevettem egy babaarcú kislányt, aki az ágyban volt, és éppen öltözködött. Érezhető volt, hogy kellemetlen szituációba csöppentünk” – mesélte Fekete Pákó kedvese a Napi Ásznak.

„Rákérdeztem, hogy ki ez a kislány, mivel azt hittem, Melinda lányát látom. Mint kiderült, csak Andi barátnője volt az. A kellemetlen helyzet kellős közepébe végül befutott ő is. Andi nagyon furcsán viselkedett az állítólagos barátnőjével. Az volt az érzésem, hogy nagyon haragszik rá. Remélem, hogy rosszak a megérzéseim, de a mai napig azt gondolom, hogy ott valami nagyon nemkívánatos dolog történt” – nyilatkozta Ágica.
A STOP- nak egyelőre nem sikerült elérnie Delhusa Gjont, hogy reagálhasson az állításokra, ami azért is érdekes, mert néhány hete már megvádolták az énekest liliomtiprással, amikor volt felesége benézett hozzájuk. Andit és a barátnőjét fehérneműben a fürdőszobában találta, míg Delhusát egy szál törölközőben látta flangálni a lakásban. 
Ugyanakkor alig egy hete éppen Erős Melindáról, Delhusa Gjon exéről derültek ki botrányos doplgok: Az énekessel együtt töltött tíz év alatt folyamatosan hazudott Gjonnak: állításával ellentétben mégsem hagyott fel a pornózással! Melinda kapcsolatuk alatt két “művésznéven” dolgozott, és legalább tizenöt pornófilmben szerepelt.
Mint kiderült, némely áruba bocsátott DVD, illetve videó dátuma nem éppen akkori, mint ahogy az asszony állítja. „Szépen indult a kapcsolatunk. Éppen abban az időben hagytam abba a felnőttfilmezést. Ezt is elmondtam neki” – nyilatkozta pár nappal ezelőtt Melinda egy hetilapnak, aki valószínűleg akkor még nem is sejtette, hogy titka hamar kiderül.
A 15 éves Andrea édesanyja 2000 és 2004 között még lelkes dolgozója volt a pornóiparnak, ugyanúgy, mint hat vagy kilenc évvel ezelőtt.
Delhusa Gjon megdöbbent amikor a Blikk szembesítette a vlósággal! – Micsoda? – kérdezte meglepetten Gjon. – Ezt nem hiszem el! Azt hittem, hogy felhagyott ezzel már több mint tíz éve! Hittem benne, szerettem, ő pedig folyamatosan átvert. Képes volt tíz éven keresztül a szemembe hazudni! Most már tisztán látok. Bizonyára hazudott, amikor azt mondta, hogy a barátnőit vagy a rokonait látogatja meg külföldön, és akkor csinálta a pornófilmeket. Nem lehet elhinni egy szavát sem!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Így növelhető a potencia, és stabilizálható az erekció

– Mivel növelhető, fokozható a potencia? – hangzik a gyakori kérdés. Több okból is keresettek [...]

Vibrátort, dildót szeretnél? Személyen vásárolhatsz, online rendelhetsz innen!

Sexshopokban és online üzletekben annyi rezgő kütyü lett eladva, hogy a számok alapján mérár minden [...]

Hatékony potencianövelő rendelés, vagy vásárlás budapesti szexshopban

Az egészséges erekció minden ember büszkesége, különösen idős korban. Ha csökken a férfiak potenciája, szorongóvá, [...]

Új szexshopok és professzionális erotikus játékok a szexiparban

Online szexboltban 10 megrendelésből 7-et férfiak csinálnak, ahogy a magyarok rendelnek egy szexboltban. Az életkor [...]

One thought on “Delhusa kislánnyal az ágyában

  1. Pingback: Dagad a botrány! A pedofiliával vádolt Delhusa Gjoni megfenyegette Hajdú Pétert | Olimpiq.com Szex és pinamánia

Hozzászólások lezárva.