Dominához járnak a magyar férfiak fojtogatós szexért

Még Amerikában is csak találgatni lehet, hogy mennyien dobják fel a szexet egy kis fojtogatással, itthon pedig egyszerűen nem beszélnek róla az emberek – még szexuálpszichológusok is alig. Pedig az oxigénhiány mint örömforrás hajszolása a magyarok körében sem ismeretlen. A budapesti domina társadalom egyik alakja, Monica Devil szerint az ilyen technikát igénylő vendégei 80-90 százaléka rendezett családi körülmények között él. Kötélről szó sem lehet, de vannak más módszerek. Még nem tudni bizonyosan, hogy a múlt héten elhunyt 72 éves színész, David Carradine halálát fojtogatós szex okozta-e, de az első hírek és találgatások a figyelem központjába állították ezt a magas kockázattal járó szexjátékot.
Az FBI szerint az Egyesült Államokban közel ezer főre tehető azoknak az embereknek a száma, akik évente meghalnak a hipoxifiliának is nevezett, a szexuális örömszerzés érdekében elért oxigénhiányos állapotban. Ezeket az eseteket általában nem szexuális tragédiaként, hanem öngyilkosságként jelentik. Azoknak a száma pedig ismeretlen, akik bármiféle – szó szerint – fullasztó erotikával kísérleteznek. A merőben szokatlan jelenségről még alig végeztek kutatásokat, és meglehet, a vizsgálati eredmények nem lennének mérvadóak, ahogy a módszerről is igen keveset tudni. Névtelenül is alig vannak ugyanis olyanok, akik bevallanák ezt a szenvedélyüket, mivel a közvélemény stigmatizálja és betegnek tartja őket.
Egy felmérés viszont arra már sikeresen rámutatott, hogy ha partnerrel űzik ezt a játékot, akkor főleg nők azok, akik passzívan átélik az élményt, míg a férfiak leginkább adni szeretik az effajta örömöket – írta a FoxNews. (Ugyanakkor a fulladásos szexben elhunyt férfiak aránya magasabb.)
A bizarr ötlet a wikipédia szerint a XVI. század óta terjed, amikor is az akasztásos kivégzéseknél megfigyelték, hogy a kötélen lógó férfiak pénisze keményen meredezett, mi több, egyesek még a nadrágjukba is ejakuláltak (halál-orgazmus). Feljegyzések tanúsítják, hogy egy idő után az erekciós zavarokkal és impotenciával küzdők ebből kiindulva az önfojtogatás módszerét használták kezelésképp. Később azonban kiderült, hogy az akasztás során bekövetkezett izomreakciók miatti erekciónak semmi köze a fojtogatós szex fiziológiájához.

Ha átlépik a határt, nincs visszaút
A fulladással feldobott szex technikájának nyitja roppant egyszerű: az oxigén megvonása miatt jóval több endorfint termel a szervezet, ami növeli, élénkíti az orgazmus hatásfokát, és különleges, eufórikus állapotot okoz. A pszichológus szerint egyetlen probléma van ezzel a dologgal – akár úgynevezett öncselekvésről van szó, akár más közreműködésével végrehajtott oxigénelvonásról –, hogy nagyon vékony az a határ, amelyen ha átlépnek, már nincs visszaút. Ahogyan az feltehetőleg Carradine esetében is megtörtént.
„Kiszámíthatatlan élettani folyamatok vannak, az önirányítás képessége pedig a fojtogatás során csökken. Van egy pont, ahol adott esetben olyan oxigénhiányos állapot áll fenn, amit már nem lehet befolyásolni. Például egy rosszul megkötött csomó miatt – ami a kelleténél szorosabbá válik menet közben – a túlzottan bódult állapotban került személy már képtelen szabályozni annak az erősségét. Kontrollproblémák lépnek fel az egyik oldalon, a másik oldalon pedig olyan biokémiai folyamatok jelentkeznek, amelyek tragédiához vezethetnek” – magyarázta a szakember. Noha az oxigénhiányos állapot lényegében független attól, hogy milyen eszközzel érik el a kívánt hatást, a vékony, éles célszerszámok használata külön kockázatot jelent!  Az ilyen eszközök felhorzsolhatják, súlyosabb esetekben pedig felvághatják a nyakat, légcsövet, nyelőcsövet. És ha még ezeket a sérüléseket meg is ússza a kísérletező alany, még mindig ott a veszélye az oxigénhiány által előidézett agykárosodásnak.

Fóliával, gázmaszkkal, arcra üléssel
Mivel a hipoxifilia szorosan összefügg a szadomazochizmussal, megkerestük a magyar domina társadalom egyik jellegzetes alakját. Monica Devil elmondta, bőven van példa arra, hogy szolgáltatásként fojtogatást kérinek tőle a férfiak, de – hogy szavaival éljünk – nem számít slágernak. „Ami a legfontosabb egy-egy ilyen alkalommal, az az ésszerűség” – avatott be minket a hivatásos úrnő a kulisszatitkokba. „Semmiképp nem lehet alkohol vagy drog befolyásoltsága alatt sem ő, sem pedig én. Ha már a telefonon keresztül hallom, hogy nem tiszta, inkább másik alkalmat ajánlok fel, és ha személyesen tapasztalom ezt a problémát, akkor sem vállalom el ebben az esetben.”
„A másik fontos és elengedhetetlen dolog a kulcsszó használata” – folytatta Devil, utalva arra a szóra, amit ha a kuncsaft kiejt a száján, neki azonnal le kell állnia. „Mindenkinek más ugyanis a tűrőképessége, és máshol vannak a határok. Ha nem tud beszélni – mert, mondjuk, olyan a szituáció, ami lehetetlenné teszi azt –, akkor kézmozdulattal vagy jól látható lábmozdulattal jelezheti, hogy ne tovább.” A fontos részletek megbeszélése után az eszközök kiválasztása szokott következni. Devil különféle módszerek, tárgyak segítségével fullaszt, ilyen például az arcra ülés, a fóliával történő fojtás, a kivezetés nélküli gázmaszk. A domina hangsúlyozta, hogy nyakat soha nem szorít el közönséges kötéllel – ebben az esetben a fullasztáshoz vastag marhabőr nyakörvet használ, ami nem tud bevágni a bőrbe, ezáltal nem veszélyes. Ügyelnie kell arra is, hogy a fojtogatásnak ne maradjon nyoma, ugyanis vendégeinek 80-90 százaléka rendezett családi körülmények között él.

Carradine, a nárcisztikus
Dr. Bede Zsuzsanna szexuálpszichológus huszonöt éves szakmai tapasztalattal a háta mögött még nem találkozott ilyen esettel, de szívesen jellemezte az olyan emberek személyiségét, akik segítség nélkül, önmaguk fojtogatásával próbálják elérni az orgazmust. „Ez nárcisztikus viselkedés. Hogy még csak azt sem hagyom, hogy a másik okozzon nekem örömet. Ha egy ilyen ember szerelmes, akkor a másik emberben is tulajdonképpen önmagát szereti. Ezek az emberek nagyon féltékenyek, birtokolni akarják a másikat. A szexben úgy gondolják, hogy saját maguk tudják, mi a jó nekik, persze az sem mellékes, hogy ilyenkor csak magukra kell figyelni.” A szexuálpszichológus emlékeztetett rá, minden szexuális perverzióra jellemző, hogy egy idő után fixációvá tud válni, így végül az illető képtelen másként élvezni a szexet, és gyakran előfordul az is, hogy normál szex alatt már a merevedésre sem képes. – írja a Velvet.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ázsiai lányok is szeretik a vibrátort

A japán tinilányok is szeretik a vibrit. Ázsiai lányok is szeretik a vibrátort, igaz ők [...]

Az INTIM CENTER szexbolt és online szexshop tisztességes vállalkozás

A 30 éve nyitva tartó bolt és a régóta működő webáruház és több mint százezer [...]

Hogy befolyásolják a szexuális játékok a kapcsolatot?

Hogyan befolyásolják a szexuális játékok a párkapcsolatot? Hogyan nyithatja meg a beszélgetést oly módon, hogy [...]

Szexshop áruválasztékát teszteli a nő, ez a munkája

Az Intim Center szexshop Budapest weblapjának szexkellék blogján olvasni lehet egy szexshop teszter nőről, és [...]

1 thoughts on “Dominához járnak a magyar férfiak fojtogatós szexért

  1. Pingback: Fájdalom és kéj: kiszolgáltatva a szexben | Hírbank indiszkrét provokáció

Hozzászólások lezárva.