Dundika, Majoros Hajnalka pinás képek ő Majka felesége

Már jópár éve véget ért egy álomházasság! Dundika, azaz Szentiványi Hajnalka és férje, Szentiványi László már régen beadta a válókeresetet, mesebeli körülmények között tartott frigyük nem érte meg harmadik évfordulóját. Most Majka, Majoros Péter felesége lett. Ezen a képen Majoros Hajni pinája jól látszik, a csiklóját finoman fogják közre a szeméremajkai:

Pedig mennyien irigyelték a boldog párt és főleg Lacit, akinek sikerült elnyernie az ország egyik legszexisebb lányának szerelmét! Most Majka, Majoros Péter kurogatja a csajt.

Dundit, Majoros Hajnalkát nem motiválja annyira az újabb esküvő. Az egykori playmate tudta, hogy Majka az elfoglaltságai miatt nem tud majd annyi időt tölteni a családdal, mint amennyit szeretne.

– Sok édesanyához képest nekem még így is könnyebb valamilyen szinten, mert nem kell dolgoznom, hiszen Peti mindent előteremt számunkra. És van egy bébiszitterünk is, aki egy héten kétszer-háromszor átjön, és amíg ő vigyáz a gyerekre, én ki tudom pihenni magam – meséli a hot! magazinnak Dundika, aki elismeri: a terhessége elején nem gondolta volna, hogy ilyen nehéz lesz majd édesanyának lenni.

– Le a kalappal édesanyám előtt! Nem is értem, annak idején, hogy bírt el egyszerre két gyerekkel.

Szerintem nagyon nehéz édesanyának lenni, de ezt nem panaszként mondom. Bár a kisfiunk még csak tizenkilenc hónapos, már most nagyon akaratos: tudja, hogy mit szeretne – nekem viszont olykor meg kell szabnom a határokat – magyarázza Dundika.

Dundika szex, erotika, bulvár

– Dundika, Hornyák Hajni fénykorában
– Hornyák Hajnalka képek – Dundika Hornyák Hajnalka
– Dundika is nyomul a VB kapcsán
– Dundika, Hornyák Hajnalka meztelen
– Dundika pénzért szexelne
– Dundika és a kéjlepedő
– Dundika vajon elélvezett a lovon?
– Dundika és huga a pinák retusálva
– Benkő farka megmoccant Dundikára
– CKM naptáron meztelenkednek a magyar lányok
– Dundikátt dugnád 100 ezerért.

                           

Hornyák Hajnalka életrajza
Dundika 1983. szeptember 20-án született Budapesten. A nagyközönség Dundika néven ismerheti a a modellt, aki belekóstolt az énekesek világába is. Kiskora óta érdekelte a modellkedés, és ennek megfelelően modelliskolába is járt. Hat évig jazzbalettozot.

Hajnalka a híres magyar rapper, Majoros Péter “Majka” élettársa. 2011-ben született meg első közös gyermekük, Marián. Az anyaságot előtérbe helyezve visszavonult karrierjéből ,hogy felnevelje kisfiát. Szeret utazni, imádja az állatokat, főleg a kutyákat, és van egy Tigi nevű palotapincsije, akit szívesen visz magával, ahova csak lehet, hisz a kutyus is szereti a nyüzsgést, akárcsak gazdája. Nem kedveli a sportot, de néha ráveszi magát kisebb edzésekre. 2005 Playmate-je, ezért járt már a PlayBoy villában is, és találkozott Hungh Hefnerrel is. 2013-ban, párjával, Majkával ők lettek az év sztárpárja a Mr és Mrs.-ben
2021-ben Majka elvette feleségül.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?