Egész éjjel faszt fogdosnék

Éjjel a Románc című film jutott eszembe. Az egyik jelenetében a nő arról beszél, hogy legszívesebben egész éjjel a férfi farkát tartaná a kezében. A puha, álmodó farkat, amit egy törékeny madárfiókához hasonlít. Nem tudom, miért, de kedvesnek találtam a dolgot. Valahogy annyira ellentétes a duzzadt, kemény farokkal, ami tele van vággyal és nem akar mást, mint meghágni és magáévá tenni a nőt.
Éjjel a kezembe vettem a farkát, ami puha volt és álmos. Ő meg aludt, vagy éppenhogy ébren volt. A markomban tartottam és az előbbi filmjelenet jutott eszembe. Aztán megéreztem, ahogy nőni kezd. Nem hittem, nem hiszem, hogy az izgalomtól, öntudatlan és ösztönös élet mozgolódott benne, talán ezért tetszett ennyire.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A Boom Boom potencianövelő táplálékkiegészítő az egyik legjobb a piacon

A Boom Boom potencianövelő már 7 éve az egyik legjobb a piacon. A Boom Boom [...]

Intim Shop budapesti szexshop és online webáruház

Mikor jártál utoljára szexshopban? Mit értesz azon, hogy soha? Az ilyen üzletek eladói azonban azt [...]

A hagyományos rúdvibrátorok sok nőt juttatnak a mennyországba

Az innovatív technológiák gyártásba való bevezetésének köszönhetően a különféle szexuális eszközök gyártói a legigényesebb vásárlók [...]

Potencia és libidó vágyfokozók segítségével férfiaknak, nőknek

Fokozatosan kezdjük felismerni, hogy a férfiak és nők szexuális vágyának mechanizmusai sokkal kisebb mértékben eltérhetnek, [...]