Egy kis anál

A legtöbb nő megrémül annak a gondolatától, hogy egy 17 centis farok kerüljön oda, ahonnan egy nem túl gusztusos végtermék távozik. Hogy lehet ez az élvezet forrása? – merül fel jogosan a kérdés minden nőben. Mivel ez nem a hüvely, itt nincs rejtett nedvesség. Épp ezért ajánlatos émelyítő mennyiségű síkosítóval készülni egy análakció előtt, különben az első mozdulatnál a plafonig fog ugrani a csaj. Ne ronts ajtóstul a házba! Először helyet kell csinálni a farkadnak, tehát kezdd először mondjuk az ujjaddal, aztán kettővel stb. Persze a síkosító használata már itt is kötelező. Amikor kellően bemelegedett már valami nagyobbhoz is, tegyél sok-sok síkosítót a péniszedre vagy az óvszerre.

Próbáld elkerülni azokat a pozíciókat, amelyekben te kontrollálhatod a behatolási ügyeket, mert egy rossz mozdulat tőled, és a párodnak örökre elmegy a kedve az egésztől, és a cél nem ez. Hagyd, hogy ő irányítsa a tempót a ritmust, bízd rá magadat, te pedig élvezd a ténykedését!

Itt az ideje a behatolásnak! Dörgöld neki a farkad végét a hátsó bejáratnak. Ez megnyugtatja az ánuszát. Ha a záróizmok összehúzódnak, majd kitárulnak, akkor bebocsátást nyertél.

Az anális szexnél kulcsfontosságú, hogy mindent lassan csinálj! Először csakis lassan és lágyan szabad mozognia. Ha már készen áll, akkor mélyebbre is furakodhatsz és lassan elkezdhet ki-be mozogni.

Minél jobban elengedi magát, annál jobban kinyúlik a végbél. Egy pár pillanattal később újra megpróbálhatsz mélyebbre merülni.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!