Elbocsájtó szép üzenet

Hogy nem lesz életem legkellemesebb élménye az intim gyantáztatás, azt előre sejtettem, de hogy ennyire fog fájni, azt nem gondoltam volna. Tulajonképpen régóta próbáltam már rávenni magam, mert a borotválást nem bírja a bőröm. Nem csak ott, az egész testem utálja, de az érzékeny terület mégiscsak érzékeny terület. De úgy alakult, hogy először nem voltam hajlandó borotvához nyúlni, majd nem foglalkoztatott a dolog, a végén pedig lusta voltam hozzá, mert már annyira megnőttek a szőrszálak és nem maradt más választásom, meg kellett szabadulnom a feleslegessé vált darabjaimtól.
Hát, az az igazság, hogy a korábban izgalmasnak tartott szőrtépés nem is olyan izgalmas, ha elemi erővel rántják és nem csak az izgalom kedvéért, hanem sorozatban és megállás nélkül. A választott kozmetikussal még most ismerkedem, mert aki nő, az tudja, hogy a legtöbb kozmetika kontár, és nehéz rátalálni az igazira. Pedig ez csak egy szolgáltatás, akkor miért vagyok meglepve, ha férfiakról van szó?! Nade, ténylegesen bizalmi kérdés ez. Merthogy az történik, hogy alul semmiben fekszem egy ágyon, a nő meg keneget-tép-simogat, úgy egy órán keresztül. Az a furcsa nekem, hogy egy gyakorlatilag idegen, vagy legalábbis pinaidegen ember foglalkozik a pinámmal, méghozzá pinaidegen módon és céllal. És a világ legtermészetesebb dolga, hogy odahajol egészen közel és elkezdi fújni, hogy hűtse a forró gyantapasztát. Alapvetően nem zavart, na meg mással voltam elfoglalva, de utána gondolkoztam azon, hogy tulajdonképpen megint megvalósult egy férfiálom, épp ebben a gyengéd fújdogálásban és a tépés utáni simogatásban. És a férfi megint lemaradt róla. Dehát egy férfitnem is szabad teljesen jóllakatni. Mindenesetre kár, hogy a fájdalom minden izgalmas aspektusát elnyomja a dolognak… Állítólag másodjára már jobb lesz.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ki jár gyakrabban szexboltba srácok vagy lányok?

Az egzotikus termékek iránti kereslet nem csökken, hanem éppen ellenkezőleg, növekszik. Egyre többen válnak merésszé [...]

A legjobb szexshop az INTIM CENTER nyitva 33 éve, de jópár szuper szexbolt van még

A budapesti szexshop az Intim Center, az Astoriánál a Károly krt 14. sz. alatt található. [...]

Szexshopból válaszott dildóval is szexel Újj Anita

Újj Anita plázacica amatőr privát casting. Szexshopból válaszott dildóval is szexel Újj Anita! A Szexpláza [...]

A legjobb potencianövelő bolt az INTIM CENTER, online rendelés is az egész országba

Potencianövelők recept nélkül csak táplálék kiegészítőként forgalmazott termék értékesíthető törvényesen. Ilyeneket vásárolhatsz vagy rendelhetsz az [...]