Elütöttem a Mikulást

Pár évvel ezelőtt, pont november végén rúgtam ki a hapsimat. Úgy döntöttem, inkább egyedül várom a karácsonyt, de akkor sem kell az a majom, aki elvett ez életemből fél évet, és nem adott semmit érte. Jól elvoltam egyedül, nem hiányzott senki. Egészen december hatodikáig…Mikulásig. Már sötét volt, amikor haza értem, és be akartam állni a garázsba. Nem vettem észre a járdán ballagó Mikulást, és ő sem engem. Elütöttem szegényt.

Nagy baja nem lett ugyan, de lábáról jó nagy helyen lement a bőr, és nagyon vérzett. Mentőt akartam hívni, de határozottan elutasította. Azért, hogy megnyugodjak, bevittem a lakásba és elláttam a sebet a lábán. Fiatal fiú volt, talán tizennyolc éves és egy ünnepségről tartott haza. Hogy hozzá férjek a lábához, le kellett húznom a nadrágját. Azonnal megakadt a szemem lábai kidolgozott izomzatán, sima, finom bőrén, és a hamvas szőrzeten, ami borította.
Mini szoknya volt rajtam és testhez símuló blúz. Figyeltem, ahogy zavarát elnyomva igyekszik nem bámulni lábaímat. A kanapén feküdt a nappaliban, és én mellette térdeltem. Ahogy a lába körül ügyködtem, be kellett hogy lásson a blúzomba, és szerintem be is látott, mert egyszer csak dudorodni kezdett az alsónadrágja. Az arca olyan vörös lett, mint a paprika, és nem mert a szemembe nézni. Én meg akartam nyugtatni. Finoman megsimogattam a kukiját, és igyekeztem meggyőzni, hogy ne törődjön vele. Ettől még jobban zavarba jött.

Mivel a sebet bekötöttem, kíváncsi voltam ennek a kis Mikulásnak az arcára. Levettem a fehér parókát a sapkával, és az álszakállt. Egy roppant helyes, barna, zöld szemű fiú került elő a jelmez alól. Már nem is annyira volt riadt a tekintete. Teljesen megfeledkezett zavaráról, és sérüléseiről is. Kitágult, kerek szemekkel bámulta melleimet.
Meg akarod fogni? – kérdeztem váratlanul.
Igen, szeretném -válaszolta- vágytól ragyogó szemekkel, és már nyúlt is feléjük.
Levettem a blúzom, és ő pedig simogatni kezdte a melleimet. Előszőr csak bátortalanul, aztán egyre bátrabban. Közben, csak úgy, véletlenül, benyúltam az alsónadrágjába, és megfogtam a farkát. Komoly, férfias szerszám volt, teljes élet-nagyságában. Ráhajoltam, és csókolgatni kezdtem. A keze megremegett, majd lassan csúszni kezdett a bugyim felé. Benyúlni azonban nem mert, nekem kellett a kezét egész a csiklómig vezetni. Ott azonban már elég jól elboldogult. Azután a fejét is bedugta a lábaim közé, és nyalni kezdte a puncimat. Én nem sokat tudtam törődni vele, mert el volt foglalva a kukijával. A nyelvemmel szépen körbe kényeztettem -hátra húzva a bőrt rajta-, majd finoman lenyomtam a torkomig úgy, hogy tövig a számban volt. Aztán milliméterenként engedtem vissza, közben a nyelvem egy pillanatra sem állt meg.

Éreztem, ahogy gyorsul a lélegzete, és a forró levegővel egyre gyorsabban leheli tele a puncimat. Megéreztem, hogy a csúcson van, és kétségbe esetten igyekszik kihúzni a farkát a számból, de én nem engedtem. Nem volt mit tennie, bele élvezett a számba, de én még akkor sem engedtem ki. Jellegzetes, zölddió ízű volt a spermája, az utolsó cseppig lenyeltem, és szárazra nyaltam a farkát.
Meg kellett nyugtatnom, hogy ezt azért csináltam, mert szeretem, és mert felizgatott a teste. Ha akarja, szeretkezhetünk is. Hát persze, hogy akarta. Alighogy kimondtam, már újra állt a farka, és azonnal el akarta kezdeni.
Én nyugalomra intettem, és meztelenre vetköztettem. Öröm volt simogatni a testét és amikor elkezdtem újra a nyelvemmek izgatni a kukiját, már én is a plafonon voltam. Ráültem a farkára és lassan mozogni kezdtem.
Éreztem, ahogy betölti a puncimat ez az energiától duzzadó, fiatal farok. Bele markoltam a mellizmaiba, és bele vájtam körmeimet. Felszisszent, de a fenekét hírtelen feltolva még beljebb csúszott belém. Meg kellett álnom egy pillanatra, mert nem akartam még elélvezni, de ő sajnos nem tudta ezt, és hatalmasat lökött a farkán, én pedig összezárt fogakkal elélveztem. Szerencsére nem vette észre és egyre nagyobb lendülettel mozgott alattam. Aztán hírtelen átfordított és a következő pillanatban már fölöttem volt, és úgy kefélt, mint egy villanymotor.

Elkaptam a fejét, és a nyelvemet a szájába nyomtam. Vadul csókolózni kezdtünk, és meg kell mondanom, a korához képest istenien csókolózott. Teljesen beindult. Percekig járt a feneke fergeteges gyorsasággal, és olyan hírtelen örömet okozott vele, hogy ott, már az ágyban tudtam, ez a fiú az én tanítványom lesz, és halálra keféltetem magam vele. Nem tudtam másodszor sem irányítani a testem kikívánkozó indulatait, így elélveztem újra.
Persze, már ő is a csúcson volt, és amikor szelíden kicsúsztam alóla, hogy a kezemmel érinthessem farkát, ez már az utolsó pillanatok egyike volt. A cicieim közé vettem, és hagytam, hogy mozogjon. Jó volt érezni a tüzelő fallost a melleim között. Aztán hírtelen állon csapott egy vékony spermacsík, azután egy másik, majd a maradékot a cicieimre csöpögtettem. Nagy élvezettel kentem szét magamon, azt a finom, dió illatot árasztó, fiatal spermát.
Aznap éjszaka nem engedtem el. Felhívta a szüleit, hogy egy barátjánál alszik, ami végül is igaz volt.
Attól kezdve rendszeresen találkoztunk, és hatalmasakat keféltünk. Megtanítottam mindenre, amit egy fiúnak a sexről tudnia kell. Persze, nem teljesen önzetlenül. Én is tanultam valamit – mégpedig azt, hogy nem mindig hoz balszerencsét, ha az ember elgázol egy Mikulást.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Férfi kényeztetők, bombázó csajok és brutális szexkütyük

A legjobb férfi kényeztetők bombázó csajok és brutális szexkütyük , ezekből láthatsz egy válogatást. A [...]

A férfi potenciája, a szex közben sokáig merev pénisze, istenné teszi a nő előtt

A férfi potencia a megfelelő keménységű és idejű merevedési a hosszú párkapcsolat tika! Hogy lehet [...]

Több ezer szexkellék, erotikus eszköz – INTIM CENTER szexshop

A szexbolt nem az unalomért van. A sex shop INTIM CENTER egy örömkereskedés Budapesten Üzletünk [...]

Vaginák szexshopból, vásárolj online vagy személyesen – Melyiket szeretnéd?

Ami a nőknek a vibrátor az a férfiaknak a mszturbátor! Az online shop szexáru kínálatában [...]