Extázis a konyhaasztalon – erotikus történet

Kedvesem a múlt hétvégén vacsorát főzött, ugyanis én vizsgára készültem, és így nem volt időm. Amikor kimentem a konyhába, hogy igyak egy pohár vizet, nem tudtam neki ellenállni. Annyira szexisnek találtam, hogy már egyáltalán nem a tanuláson járt az eszem, hanem egészen máson. Odabújtam a háta mögé és csókolgatni kezdtem. Olyan érzékien puszilgattam a nyakát, hogy pillanatok alatt ő is beindult. Az asztalra fektetett és szinte vadállatként letépte rólam a ruháimat, forró ajkával pedig végigcsókolgatta az egész testemet. Minden érintésébe beleborzongtam. A két lábamat felemelve nyalogatni kezdte a mézédes nedveimmel teli csupromat.

Extázis a konyhaasztalon...- erotikus történetExtázis a konyhaasztalon...- erotikus történet

Dugj, ahogy csak bírsz!

Óvatosan ért csak hozzá, majd amikor látta mennyire élvezem egyre erősebben csinálta. Nyelve izgatóan siklott végig a meztelenre borotvált puncimon, amitől teljesen begerjedtem. Egy gyors mozdulattal átvettem az irányítás és már én nyaltam az ő kő kemény dákóját. A számba vettem és szopogattam, miközben ő nem tudott mást csinálni csak hangosan nyögdécselt. Csodálatos volt. Egy ideig játszadoztam még vele, de akkor már annyira be voltam indulva, hogy nem bírtam tovább. Felmásztam az asztalra háttal neki és vártam hogy magáévá tegyen. Nem is kellett sokáig várjak, egy pár másodperc múlva ugyanis már javában bennem munkálkodott.

Extázis a konyhaasztalon...- erotikus történetExtázis a konyhaasztalon...- erotikus történet

Ne kíméld a pinám!

Csodálatos volt. A kemény dákója ki-be csúszkált bennem, amitől teljes extázisba estem. Hangosan nyögtem és sóhajtoztam, néha kicsit megmozgatva a csípőmet. Majd ezután felfeküdtem az asztalra, és úgy folytattuk. Kedvesem a hátam mögém feküdt és hátulról hatolt belém. Amikor belém csúszott, a testem megfeszült és hangosan felnyögtem. Szenzációs volt. Az izmaim összerándultak és a gyönyör úrrá lett rajtam. Pillanatok alatt kedvesemet is elérte a végzet, és belőle is hangosan kiszakadt a gyönyör. A vacsora elmaradt, és a tanulás is, de egyikőnk sem bánta.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshopból az erotikus ajándékok mindkét fél örömére szolgálnak

Ha szexi ajándékot szeretnél, gyere el az Intim Center szexshopba. Sose tudhatok, hogy mivel állsz [...]

A legjobb szexshop az INTIM CENTER ❤️ infók itt

A szexuális játékok megnyitják előtted a szexuális élvezetek varázslatos és izgalmas világát. Még a legkifinomultabb [...]

Bilincseld meg! Fém vagy plüss bilincs a BDSM szexben!

BDSM eszközök a bilincsek, gyakori kérdések és sm történet! A megbilincselt félben a vágyakozás, és [...]

A kötözős szex sokak titkos vágya, váltsátok valóra

Együttlét megkötözve? Mindegy, hogy bilincs, netán egy szexi selyemsál akad a hálószobában, de ezekről párodnak [...]