Baszdmeg ez aztán beszámoló kurváról

Egy kurvázó oldalon találtam, nem semmi: “Shantal, Jennifer Morante. Szóval Jenny. Mit is mondhatnék? Szerelem első látásra  – köszön vissza valami kamaszosan fájdalmas, ugyanakkor bizsergetően nyilalló érzés, egy igazi „adult movie” flashback, tudod, amolyan tinis-kangörcsös, rajongással vegyülő, s természetesen maszturbációba torkolló érzelmi-indulati cselekvés. Tudom, hogy véleményem egyesek szerint szubjektív bizonytalanság, mely mellett számos alternatív lehetőség és értékelés van jelen, természetesen egy sajátságos szkepszis mozzanatát sem nélkülözve. De!!! Jenny akkor is sztár – ezt ne felejtsük el. Emlékszem, amikor hosszas próbálkozás után, egy rövid személyes egyeztetős interakció eredményeképpen kamaszkori látens vágyam hogyan manifesztálódott sudár alakjában. Karcsú bokáját és formás csuklóját átfogva, belenéztem hatalmas őzike szemeibe, miközben a bőrfotelben hátradőlve Jenny elém térdelt, hatalmas formás szilikon mellei a ritmusra ringottak, ahogy helyes kis buksija ütemesen mozgott, s én elmerültem a nedves „deeper than deeper” kélyben, le nem véve szemeimet a hatalmas mellbimbókról, melyeken diszkrét bájjal ékesítették a szilikon-csodát…. folyt. köv.  Dani”

Jenny pornó linkek –  Munkássága–  Ha Dani “kély“-ében elkívánsz merülni:  Tovább Jenny szolgáltató oldalára 02

jennyifer


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!