Ilyen szépség is benyeli a faszt jó pénzért, mint Farkas Judit

A pornóban szokás azt mondani, hogy a nő csak szétteszi a lábát, kitátja a száját, és más dolga nincs, mert a srác majd teljesít. Ez azonban nem így van, mert ha a lány nyegle, fadarabként hever, akkor nem működik semmi, és ha csak egy kis mozdulattal is eltolja magától a srácot, akkor a fiú sem tud igazán jól teljesíteni.
Nem mondom, hogy nagy színészi játék kell, de pozitív hozzáállás igen. Ez öngerjesztő folyamat, a pozitív csajok eleinte jó képet vágnak hozzá, aztán egy picit elkezdik élvezni, a végén pedig már belejönnek teljesen, és el is élveznek. Ilyen szépségek is benyelik a faszt jó pénzért, mint Farkas Judit:

farkas-judit

Farkas Judit pornófilmjével a Szexpláza pornózó plázacicája lett. A szexet vállaló magyar lány Farkas Jutka pornós anyaga itt van. Szóval ilyen szépségek is benyelik a faszt jó pénzért, mint Farkas Judit.

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy jó pornószínésznőnek?
Intelligensnek kell lennie, mert ha egy lánynak van agya, akkor minden sokkal könnyebben megy. A pornózás olyan, mint a sport, ha rendszeresen edzesz egyre jobbak lesznek az eredményeid. Harminc évvel ezelőtt Linda Lovelace kivételével senki nem volt hajlandó az anális szexre és nem használta a mélytorok technikát. Ma már nehéz olyan lányt találni, aki nem csinál meg mindent. Más lett a világ viszonya a szexhez, és ebben a változásban alaposan benne van a pornóipar.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

A magyar lányok milyenek?
A magyar lányok szépek, de bonyolultak, még az ágyban is. Régebben, amikor a filmjeim nagy részét készítettem, zömében cseh és magyar lányokkal dolgoztam. Az volt velük a bajom, hogy határozott elképzeléseik voltak. Nekik. Ez nem változott. Még ma is nagyon nehéz olyan lányt találni Magyarországon, aki rugalmas.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?