Leszbikus szex Feka Georgina és Kiss Anikó leszbi pornó műfaszokkal

Hogyan szexelnek a leszbikusok? A legjobb kérdés az lehet, hogyan határozza meg a szexet, és miért olyan nehéz megérteni, hogy két nő hogyan szexel. Úgy tűnik, hogy a kérdés sok embert zavarba ejt, de ez nem feltétlenül így van. Az egyik oka annak, hogy az emberek elkezdik megkérdőjelezni a leszbikusok szexét, az, hogy heteró emberek, és a partnerükkel való szex általában különböző nemi szerveket foglal magában (hacsak nem szexről beszélünk). Tehát mire gondolsz valójában, amikor azt kérdezed: Hogy szexelnek a leszbikusok?  Hogy szexelsz valakivel, akinek ugyanolyan nemi szerve van, mint neked?

  • A két magyar szépség Feka Georgina és Kiss Anikó leszbikus pornó jelenetük műfaszokkal, szexshop néven dildókkal. A leszbi szexet azért szeretik a férfiak, mert harmadiknak képzelik oda magukat.

Igaz, hogy lehet egy tanulási görbe annak megértéséhez, hogyan lehet valakinek tetszeni, de ugyanaz a dolog, függetlenül attól, hogy ugyanazok a nemi szerveik vannak-e vagy sem. Ha biszexuális nő vagy (derítsd ki, hogy meleg, heteró vagy bi), akkor meg kellett tanulnod, hogyan kell kezelni a péniszt a kezeddel vagy a száddal, vagy mozogni szex közben. Ugyanez igaz akkor is, amikor először szexelsz egy nővel; A saját testével kapcsolatos ismereteit azonban alapként használhatja azonos nemű partnerrel.

A vegyes nemi szexre való hiperfókuszálás mindenféle félreértéshez vezet a szexszel kapcsolatban, és nem tesznek jót a hétköznapi embereknek! Ez arra készteti az embereket, hogy mereven azonosítsák a nemet, mint csak azt, ami akkor történik, amikor a pénisz belép a hüvelybe vagy más nyílásba. Minden más előjáték – ha egyáltalán megtörténik. Az emberek elfelejtik, hogy számos szexuális tevékenység létezik, amelyeket szexuálisan és vidáman végezhet, valamint szexnek is tekinthető.

Az orális szex, a kézi szex (alkalmazás) és a száraz csak néhány módja a leszbikusokkal való szexnek. De ezek a módok is lehetnek bármely pár szexelésére. Végül is nem mondanád el egy nőnek, akinek több partnere volt, hogy még mindig szűz, csak azért, mert nem volt benne pénisz.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Vannak, akik a nővel való szexet inkább kalandnak nevezik, mint olyan feladatnak, amely segíthet megérteni, hogy a leszbikusok hogyan szexelnek pénisz nélkül.
Tehát míg az emberek kíváncsiak a leszbikus szex mechanikájára, gyakran elfelejtenek minden mást. Számít-e bármilyen behatolás, ha csodálatos orgazmust tapasztal partnere ügyes szájából vagy kezéből? Számít, ha féktelen örömet adsz? Nem igazán!

Ez a tévhit arra is készteti az embereket, hogy azt feltételezzék, hogy a péniszt helyettesíteni kell: egy vagy egy szexuális játékot. De minden bizonnyal behatolás nélkül élvezheti a szexet. És sok nőnek szüksége van csiklóstimulációra az orgazmushoz, így a behatolás valóban nem szükséges, igaz?

Nincs semmi baj a pánttal, és néhány heteró pár még a szexuális életébe is beépíti őket a jelölés néven ismert cselekedetben. A pántlika erősnek érezheti a férfit, és egy nőnek (aki lehet, hogy “durvább”) elég, ha felveszi őt, és megtanítja partnerének, hogy imádja azt, mint egyfajta hatalmi játékot. De senki sem lehet “férfi”, amikor arról van szó, hogy a leszbikusok hogyan szexelnek, és ez nem igényel hatalomcserét.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Talán a leszbikus partnerek felváltva szivárognak be szeretőikbe. Vagy a szex organikusabban haladhat, nagyobb hangsúlyt fektetve a kapcsolatra, mint az örömre. Ha rájössz, hogy a szexet nem a férfi erekciója vagy orgazmusa határozza meg, megnyitja az ajtót a hosszabb és kreatívabb szex előtt. Ez azt jelentheti, hogy több vagy több orgazmusa van a partnerével.

A leszbikusok egyik pillanatról a másikra fent vagy lent találhatják magukat, irányítva vagy sem. Lehet, hogy nem mindig van olyan ember, aki kezdeményezi a szexet, vagy megteheti. Mivel nincsenek kemény és gyors szabályok, úgy szexelhet, ahogy tetszik.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Nyuszi vibrátorral kényezteti egymást Fazekas Johanna és Gábor Nikolett

A Szexplázában is nyomták a pornós melót Fazekas Johanna és Gábor Nikolett szép magyar lányok. A producer [...]

Wand masszírozó vibrátor szexhez és maszturbáláshoz

A Lelo Smart Wand masszírozó, vibrátor forradalmi technológia, egyedüálló prémium minőségű anyagok, luxus dizájn, diszkrét [...]

Így növelhető a potencia, és stabilizálható az erekció

– Mivel növelhető, fokozható a potencia? – hangzik a gyakori kérdés. Több okból is keresettek [...]

Szexshop Center a belvárosban, Károly krt. 14.

A belvárosi intim szexshop center üzletbe gyakorlatilag minden korosztály jár. Nem csak azok néznek körül [...]