Ferenczi Kamilla a szexvideójáról, a rossz reklám is reklám

Ferenczi Kamilla a kiszivárgott pornóvideójáról vallott, hogy a rossz reklám is reklám. Szerintünk meg egy médiahekk, egy műbalhé a egész.

Ferenczi Kamilla nem titkolja, nagyon megviselte, hogy exe kiszivárogtatott róla egy szexvideót egy bosszúpornót. Az otthon készült, pikáns felvételt eredetileg csak pár ember látta, ám miután a lány berobbant a 2021-es X-Faktornak köszönhetően, futótűzként terjedt el az interneten. Ferenczi csupán 17 éves volt, amikor akkori barátja videóra vette intim együttlétüket.

Az énekesnő, aki az RTL Klub tehetségkutatójában egészen a fináléig menetelt, úgy hitte, maga mögött tudhatja a múlt eme szegletét, ám a korhatáros képsorok idén tavasszal a szeretteihez és a nagyobb közönséghez is eljutottak. Ferenczi emiatt úgy döntött, kiáll a nyilvánosság elé; ekkor árulta el azt is, hogy amikor az erotikus felvétel készült róla, tudatmódosító szer hatása alatt állt.

Drámájáról Lakatos Levente Levente klubja című podcast műsorában is beszélt. A friss epizódban a kérdésre, miszerint miért vonzza a balhékat, elmondta: sosem élt unalmas életet.

– A botrányok csak úgy jöttek, de úgy vagyok vele, hogy a rossz reklám is reklám – fogalmazott Ferenczi, aki aztán a szexvideóval kapcsolatban elmondta: a felvételt az exe készítette, akivel három évig alkottak egy párt, emelte ki a Bors.

Szörnyen éreztem magam… Reggel, amikor elindultam tőle az iskolába, elővettem a telefonomat, hogy írjak neki, és láttam, hogy az én telefonomról küldte át magának a videót. Később az iskolában hallottam, hogy az osztálytársaknak is megmutatta, és a tanárnő is megemlítette ezt a dolgot. Az a tanárnő, aki 5 éves korom óta tanított zenét nekem….
– Volt egy időszak, amikor azt kívántam, bárcsak meghalnék és vége lenne mindennek – jelentette ki a fiatal énekesnő, aki szülei kíséretében feljelentést tett a fiú ellen a rendőrségen. Úgy tudja, a kihallgatás már megtörtént. A fejleményeket türelmesen várja. Ferenczi egyébként pár nappal ezelőtt az RTL Klub Reggeli című műsorában árulta el, hogy mostani szerelme megkérte a kezét.

Az X-Faktor korábbi tehetségei közül nem Ferenczi az egyetlen, akinek intim videója szivárgott ki: a tehetségkutató korábbi győztesét, Opitz Barbi t néhány hónappal ezelőtt hozta hasonlóan kellemetlen helyzetbe az exe..

Ferenczi Kamilla az X-Faktor 2021-es évadának finalistája volt, hatalmas hangjával mindenki elismerését kiváltotta. Mégsem sikerült nyernie. A döntő után úgy tűnt, az eredmény miatt megsértődött. Vajon tényleg így történt? Mi az igazság? Hogy van most? És vajon miként szivárgott ki róla az az otthoni pikáns felvétel, ami idén futótűzként terjedt el az interneten?

Volt időszak, amikor azt kívántam, bárcsak meghalnék

Szerette volna megmutatni magát, bár ez nem egészen úgy történt, ahogyan azt elképzelte. Épphogy megismerte meg az ország, máris botrányok kísérték az útját. A verseny miatt ugyanis ismét előkerült róla az a szexvideó, amit egy volt barátja készített Kamilláról 17 éves korában. Eredetileg csak pár ember látta a felvételt, a fiatal lány pedig joggal reménykedett benne, hogy maga mögött tudhatja már a múlt eme szörnyű szegletét, ám 2022. tavaszán a videó eljutott a szeretteihez, családjához, majd a nagyobb közönséghez is. Végül az énekesnő úgy döntött, maga áll ki a nyilvánosság elé. Elárulta: tudatmódosító szer hatása alatt állt, elkábították, így készültek róla a korhatáros képsorok.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Unatkozó nő az Intim Center szexshopban vásárolt masszírozó vibrátorral elégíti ki magát

Unatkozó háziasszonynak a maszti jár az eszébe. Nem teketóriázik sokat, az INTIM CENTER online szexshopban [...]

Az erekció a férfi önbecsülése és legfontosabb kincse

Az erekció, a merevedés a pénisz keménységének elérésének és fenntartásának képessége, amely elegendő a nemi [...]

Szexwebshop, online szexbolt, szexüzlet vagy bárhogy is hívjuk, az mind az Intim Center

A szexshop vásárlás, legyen az internetes rendelés vagy személyes vásárlás valamelyik szexüzletben, egyre több embernek [...]

Potencianövelők természetes alapanyagokból, a szexbolt és webáruház kínálatban

Fokozza teljesítményét a természetes férfi potencianövelővel. Növényi formulánk segít javítani az energiaszintet és a libidót, [...]