G! Megtaláltad már?

A G- pont elnevezése, egy német származású nőgyógyász, Ernst Gräfenberg nevéhez fűződik, aki 1950-ben írt felfedezéséről egy cikkben. Egyesek, akik nem találják ezt a pontot, kétségbe vonják a létezését.

Márpedig G- pontja minden nőnek van!
A hüvelyen belül, illetve annak elülső falán található, de aki nincs izgalmi állapotban, az nem tudja kitapintani. A más néven G- folt egy bab, vagy borsószem nagyságú rész, amely ingerlés hatására megnagyobbodik. Ha valaki meg akarja találni a hölgyeknek ezt az erogén zónáját, könnyen megteheti. A felülete egy dió külső részéhez hasonlítható, míg a hüvely felülete sima, így nem lehet eltéveszteni.

Ha már megtalálta mit tegyen vele? A mutatóujjat a második ízületéig kell behelyezni a hüvelybe, majd úgymond “hívogató” mozgást kell végezni. Stimulációja a vizelési ingerhez hasonlatos, majd szexuális élvezetté válik és kielégüléshez vezet.

Ilyen pontja nemcsak a nőknek van, a férfiaknál a húgyhólyag alatt található, egy gesztenye nagyságú mirigy, a P- pont, ismertebb nevén a prosztata. Míg a nőknél a hüvelyben, addig a férfiaknak a végbélnyílásában található. Pánikra semmi ok, a prosztata izgatása történhet másképp is, nem muszáj ott matatni ahol nem akarnak. A herék és a végbél közt lévő terület finom masszírozása hasonló élvezetet vált ki.

Akkor sem kell kétségbe esni, ha valaki nem találja, vagy nem tudja “kezelni”. Az örömszerzésnek rengeteg módja van és a G-pont izgatása csak egy a sok közül.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Dugtad már a farkad péniszpumpába?

Mindannyian láttunk az interneten egy hirdetést: “Hogyan lehet növelni a péniszt 10 cm-rel SMS és [...]

Gold Power potencianövelő rendelés, vagy személyes vásárlás itt

Egyik napról a másikra a szexuális élete katasztrofálissá vált? Csalódottságot érez csökkent teljesítőképessége miatt? Önbizalma [...]

A női potencianövelőkről, ha csökken a libidó

Amikor szóba kerül a vágyfokozás témaköre, akkor általában a férfiak azok, akik szeretnének tenni a [...]

Anális szexuális játékok, mik vannak és hogy kell választani

A végbélnyílás szexuális játékai olyan tárgyak, amelyek növelik az izgalmat. Segítségükkel lehetséges a végbélnyílásban található [...]