Galambos Boglárka segge, Lagzi Lajcsi lánya milliárdosé lett

Letolta bugyiját, így mutatta meg kerek fenekét az áramlopásért elítélt Lagzi Lajcsi lánya. Galambos Boglárka párja egy nála 28 évvel idősebb milliárdos, a kapcsolatra pedig a lány apja, az éppen börtönben ülő Lagzi Lajcsi is áldását adta. Csipak Péterrel már egy ideje nem titkolják a románcot. Először nőnap alkalmából döntött úgy, hogy nyilvánosan is felvállalják a kapcsolatukat, ezért közös képet is mutattak a közösségi oldalaikon.

Azonban nem csak a magánélete, hanem a karrierje is felfelé ível, ugyanis tavaly bejelentette, hogy hogy sikerült elérnie az egyik legnagyobb álmát, és megalapította saját ruhamárkáját, mely neve kezdőbetűit viseli.

Lagzi Lajcsi lánya gyakran oszt meg az Instagram-oldalán merészebb, szexi fotókat, a napokban például kamerák előtt vált meg a medence mellett a bikini alsójától, és mutatta meg formás, kerek fenekét – szúrta ki az Origo.

Galambos Boglárka. Nála 29 évvel idősebb milliárdossal jár Lagzi Lajcsi lánya – először fotózták őket nyilvános eseményen. Galambos Boglárka legújabb kollekcióját a Fashion Streeten mutatták be, ahová Lagzi Lajcsi lányát párja is elkísérte.

Néhány hónapja alkot egy párt Galambos Lajos lánya, a 23 éves Boglárka és Csipak Péter milliárdos, aki 29 évvel idősebb nála. Most a Fashion Streeten mutatták be a divattervező nő kollekcióját, itt jelent meg közösen barátjával. A Blikk oldalán az első közös fotókat is meg lehet nézni, amelyek nyilvános szereplésen készültek a párról.

Felidézték, hogy nőnap alkalmából Csipak azt üzente: „Ha én úriemberként viselkedem a hozzám tartozó nővel, azzal megadom számára a lehetőséget, hogy száz százalékban élje meg mellettem a nagybetűs nőiességét. És amikor ennek a mély, belső nőiességnek a fénye rám ragyog, akkor érzem úgy, hogy férfiként kiteljesedtem.”

Korábban Boglárka arról beszélt a Reggeliben: a ruhák mellett festéssel is foglalkozik, sokszor saját festményeit nyomtatja termékeire. Magánéletéről szűkszavúan nyilatkozott, de megerősítette, hogy rátalált a szerelem, és párjával ugyanaz az érdeklődési körük.

Édesapjával telefonon beszél, mindent elmesél neki az életéről, és mindenben kikéri a véleményét.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Hogy befolyásolják a szexuális játékok a kapcsolatot?

Hogyan befolyásolják a szexuális játékok a párkapcsolatot? Hogyan nyithatja meg a beszélgetést oly módon, hogy [...]

Mészáros Dóra szexi ápolónő jelmezben Szexpláza pornóban dolgozott

Mészáros Dóra vagyok, erotikus táncos és aktmodell. Nevem a kétezres évek közepén került a köztudatba, [...]

Brutális élvezéshez szexshop áruválasztékából férfi és női szexjátékok

A szex és a technológia hosszú utat tett meg az elmúlt évtizedben, és a szexuális [...]

Ha nincs csajom szexshopba járok, pajzán történet

Megyeszékhelyen lakok, és két szexshop van a városban. Az egyik a legjobb szexshopok toplistán szerepel. Nemcsak [...]