Gallusz Niki meztelen

Gallusz Nikolett, az Álarcos énekes győztese: „A Nyuszi az én teljesen felszabadult, pimasz, dögös és laza énem”. Az Álarcos énekes győztese, Gallusz Nikolett, aki Nyusziként adásról adásra lenyűgözte a nézőket. Vele beszélgettünk az élményeiről, és elárult néhány kulisszatitkot is.

Gallusz Nikolett a Madách Színház színésznője. Érzéki , kissé rekedtes hangját számtalan zenés darabban és a Club 54 együttes énekesnőjeként is hallhatjuk. Országos ismertségét a MediaMarkt reklámfilmjeinek köszönheti.

Gallusz Niki 1974. szeptember 11-én született. Édesapja dzsessz-zongorista volt , édesanyja énekesnő. Niki hatéves koráig Kanadában élt. Amikor szülei elváltak édesapja Kanadában maradt , ő pedig édesanyjával Magyarországra költözött. Édesanyja hamarosan másodszor is férjhez ment egy diplomatához. Niki a tanulmányit külföldön folytatta. Egy évig egy szigorú katolikus leánygimnáziumba járt Japánban.
A középiskola többi osztályát már Ausztráliában , egy művészeti gimnáziumban fejezte be. A gimi után alternatív színházakban próbált szerencsét és megnyert egy énekversenyt is. Tanulni szeretett volna , de nem volt pénze , ösztöndíjra nem pályázhatott , így egy év után hazajött Magyarországra. Mivel lekéste a felvételit a musical szakra , a Madách Színház stúdiósa lett , majd Földessy Margitnál tanult. 1997-ben ismét megpróbálkozott a Színművészetivel és elsőre felvették. 2001-ben diplomázott és azóta a Madách Színház tagja… A teljes cikk fotókkal itt olvasható.

Gallusz Nikolett a Wikipédián: Középiskoláit Japánban és Ausztráliában végezte. 2001-ben végzett a Színház-és Filmművészeti Főiskolán. 2003-ban alakult meg a Club 54 együttes, amelynek tagja lett. A Madách Színház tagja. Szerepelt a Media Markt reklámsorozatában, melynek híres szlogene: Mert hülye azért nem vagyok, amely azóta szállóigévé vált a magyar köztudatban. Egy ideig Kapusi András menyasszonya volt. 2011-től azonban már a lemezlovasként dolgozó Laurával él párkapcsolatban. 2020 ban megnyerte az Álarcos énekes című zenés show-műsort.

Egy embernek mondhattam el, eddig csak a párom tudta a titkot, de ez nem okozott gondot. Mondhátnám, ideális munkakörülmény volt, mert nem kellett promotálni már az indulás előtt, csendben és nyugalomban készülhettem. Ami a munkámmal kapcsolatos, azt nem szeretem előre szétkürtölni, mert rögtön érzem az ezzel járó felelősséget is, és szeretnék megfelelni. Ha világgá kürtölném, azzal elvennék ebből az energiából, aminek a színpadon kell kijönnie. Legyen szó a Madách színházról, vagy a Club54-es fellépésekről, vagy éppen az Álarcos énekesről.
Úgy érzed, hogy mindez sikerült ebben a műsorban?
– A Nyuszi az én teljesen felszabadult, pimasz, dögös és laza énem. Megmutathattam valami olyat magamból, amit eddig rég nem, például a legfrissebb világslágerekben élhettem ki magam.

A műsorban sok nyom sugallta, hogy inkább kötelességtudó és higgadt típus vagy, a színpadon viszont tényleg felszabadultan viselkedtél. Akkor ennyit számít a jelmez?
– Az én alaptermészetem a Nyuszi, csak nem engedtem szabadjára az elmúlt években. Vegyük a Madách színházat, ott fegyelmezettnek kell lenni, sok emberhez kell alkalmazkodni, és bár nem látszik, ez azért is fontos, mert balesetveszélyes a munkánk. Amikor a Club54-gyel fellépek, akkor lazább lehetek, de ott sem engedtem el magam annyira, mint az Álarcos énekes színpadán.

gallusz_niki_ket_ferfival


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Intim Webshop az Intim Center szexshop online webáruháza nonstop nyitva

Az online szexvásárlás kényelmes és házhoz, vagy szállítási címre hozzák a csomagot. Az online szexshopping [...]

Potencianövelők természetes alapanyagokból, a szexbolt és webáruház kínálatban

Fokozza teljesítményét a természetes férfi potencianövelővel. Növényi formulánk segít javítani az energiaszintet és a libidót, [...]

Szexelj kutyapózban és dugj vibrátort vagy dildót a nő fenekébe

A kutyapóz nem szerelmes testhelyzet az ágyban. A férfiak nagyon szeretik, hiszen kicsit lehet olyan, [...]

Szexshopból mindenképp vásárolj ajándékot kedvesednek, hisz te is élvezője leszel!

Mit vegyek ajándékba vagy magamnak egy árukkal teletömött sexshop boltban, vagy online sexshop webáruházban? Kinek [...]