Gregor Bernadett színpadon szexel

Gregor Bernadett estéről estére erotikus jelenetekkel tarkított darabban ejti ámulatba a közönséget. A Jóban Rosszban című sorozatban már nem láthatják rajongói, egész biztosan kárpótlást nyújt számukra a Tímbilding című darab, amelyben a színésznő falatnyi fürdőruhában áll a nézők elé. Ráadásul az előadást sűrűn tarkítják sikamlós jelenetek.
– Egy színésznőnek a teste a munkaeszköze. Nekem is. Ezért odafigyelek, hogy ne hízzak el és ne legyek narancsbőrös. Örömmel vállaltam a szerepet, nem szégyellem a testemet – mondta Bernadett. A darab pénzről, szerelemről, bosszúról, gyilkosságról szól, megfűszerezve szexuális kalandokkal.
– Érzelmektől mentes, számító nőt alakítok. Színészkollégámmal, Szakács Tibivel van erotikus jelenetem. Ezzel sincs semmi problémám, sőt, épp ettől izgalmas az egész – tette hozzá Gregor.
A darab egy wellness szállodában játszódik, így a Gellértben ülő közönségnek olyan érzése van, mintha maga is részese, „véletlen szemtanúja” lenne a történetnek. Bernadett mellett Tallós Rita, Kútvölgyi Erzsébet, Szabó Sipos Barnabás vesz részt a rendhagyó előadásban.

Vélemény, hozzászólás?