Hallották a megerőszakolt Fritzl-lány sikoltozását a szomszédok

josef_fritzlÚjabb könyvet dobtak a piacra az Amstetteni Rémcsaládi drámája nyomán. Az apja által évizedekre bebörtönzött és több ezerszer megerőszakolt Elisabeth Fritzl történetének a szerzők részletesen utánajártak, és szakértői vélemény alátámasztásával állítják, hogy a házban élő albérlőknek hallaniuk kellett a lány sikoltozását. Időközben az életfogytiglani börtönre ítélt apa is tollat ragadott és emlékiratait írja, napjai pedig azzal telnek, hogy felnőtt gyerekeit zaklatja telefonon.

A korábbi feltételezésekkel szemben, miszerint hangszigetelt volt az a pince, ahol Josef Fritzl 24 éven át fogva tartotta lányát és közös gyermekeiket, igenis kiszűrődtek a hangok – állítják a családi dráma nyomán készült legújabb könyv szerzői.

Stefanie Marsh és Bojan Pancevski The Crimes of Josef Fritzl: Uncovering the Truth (Josef Fritzl bűntettei: az igazság feltárása) című könyvükben azt állítják, hogy a dörömböléseket és segélykiáltásokat hallaniuk kellett azoknak a bérlőknek, akik a börtön feletti lakást bérelték az amstetteni rémtől, csak valószínűleg nem tudták megállapítani, honnan jönnek a hangok. Ezt a tényt egy hangmérnök segítségével támasztották alá, aki tesztelte a pince akusztikáját. A szakember szerint rettenetes, hogy az albérlők képtelenek voltak beazonosítani az alóluk jövő kalapálást, nyöszörgést, meg a többi furcsa zajt, és soha nem fogtak gyanút.

A könyvből többek között az is kiderül, hogy az osztrák férfi szintén tollat ragadott, és az emlékiratait írja a bécsi börtöncellájában, ahol életfogytiglanját tölti. Látogatói szerint Fritzl rendkívül derűs és kiegyensúlyozott, és állandóan felnőtt gyerekeinek telefonálgat, akik emiatt már feljelentést tettek.

A Telegraph.co.uk információi szerint Marsh és Pancevski azt is részletezi, hogy Fritzl hogyan tudta foglyul ejteni lányát: 1984. augusztus 29-én egy veszekedést követően arra kérte az akkor 18 éves Elisabeth Fritzlt, hogy egy privát helyen, a pincében beszéljék meg a dolgokat. Ott kloroformmal átitatott ronggyal kábította el, és mire a szerencsétlen lány órákkal később felébredt, kezei már hátra voltak láncolva. A pince akkorra már felkészülten állt az érkezésére, Fritzl ágyat vitt le, és mosdókagylót, elektromos tűzhelyet is beszerelt.

Az amstetteni rém 24 év alatt mintegy 3000-szer erőszakolta meg lányát, kapcsolatukból hét gyermek született – közülük egyik még csecsemő korában meghalt, hármat pedig felvitt a felszínre, és feleségével együtt közösen nevelték őket.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Nyuszi vibrátorral kényezteti egymást Fazekas Johanna és Gábor Nikolett

A Szexplázában is nyomták a pornós melót Fazekas Johanna és Gábor Nikolett szép magyar lányok. A producer [...]

Robert De Nirónak hiába adtak potencianövelőt

Az Apádra ütök című komédia első két részében Teri Polo volt a legjobb nő, de [...]

Ilyen bombázó popókra izgulsz, és van kemény merevedésed? Férfi potencia!

A szexualitás amilyen egyszerűnek tűnik, annyira bonyolult. A cél nem az, hogy legalább tízszer elélvezzen [...]

Erotikus ajándékkal is lepd meg a partnered

Hosszasabb együtt élés után, férfiaknak, nőknek, pároknak is felvetődik a kérdés, hogy szexshopban mit is vegyél [...]

1 thoughts on “Hallották a megerőszakolt Fritzl-lány sikoltozását a szomszédok

  1. Pingback: Szexrabszolga voltam 18 évig | Hírbank indiszkrét provokáció

Hozzászólások lezárva.