Hátsó gondolat

Kikapcsolódásképp olvasott regény főszereplőnőjének mai eszmefuttatása szerint az az igazán szép férfifenék az, ami kitölti a farmert, tehát nem lötyög rajta a nadrág. Eszembe jutott pasi feneke, ami tökéletes. Puszilgatni nem szoktam -vagy ha mégis, akkor már jó mélyen belefúrom magam. A puszilgatás az ő dolga és az én fenekem kiváltásga. Én csak szeretem megsimogatni. Fogmosás közben például, amikor még meztelenül vagyunk a zuhany után. Vagy szex közben, amikor ő van felül. És akkor is, amikor reggel összebújunk és ő már hozzámnyomakodik a farkával és azzal a jellegzetes kefélő fenékmozgással, amit ő mindig “gerincvelőreflexként” emleget. Eszembe jutott, hogy egyszer régebben megjegyeztem, hogy milyen jó segge van, ő meg poénból azt válaszolta, hogy ezt publikáljam.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ritkán komoly kárt is okozhat a hamis potencianövelő, ezekben bízhatsz

A feketepiacon vásároltuk azokat a gyógyszereket, amiket aztán bevizsgáltattunk. Az illegális árusok azt állították, hogy [...]

Nem dugja meg rendesen a nőjét, ez durva basszus

Hány nő van, aki szexre vágyik, és nem kapja meg a párjától? Hány nő, már [...]

A nemi vágy és élvezet iránti sóvárgás legyen kielégítve, tuti tipp egy szexshop

Egyedül vagyok, most nincs barátom, sok a munka, sok a stressz, és sajnos túl kevés [...]

A legjobb szexuális játékok egy házaspár számára: ezeket kell kipróbálni

Mennyire fontos számodra a szex sokszínűsége, kedves barátaim? Értelmetlen elbújni: mindannyian unatkozunk a monotonitással. Nem [...]