Hátsó gondolat

Kikapcsolódásképp olvasott regény főszereplőnőjének mai eszmefuttatása szerint az az igazán szép férfifenék az, ami kitölti a farmert, tehát nem lötyög rajta a nadrág. Eszembe jutott pasi feneke, ami tökéletes. Puszilgatni nem szoktam -vagy ha mégis, akkor már jó mélyen belefúrom magam. A puszilgatás az ő dolga és az én fenekem kiváltásga. Én csak szeretem megsimogatni. Fogmosás közben például, amikor még meztelenül vagyunk a zuhany után. Vagy szex közben, amikor ő van felül. És akkor is, amikor reggel összebújunk és ő már hozzámnyomakodik a farkával és azzal a jellegzetes kefélő fenékmozgással, amit ő mindig “gerincvelőreflexként” emleget. Eszembe jutott, hogy egyszer régebben megjegyeztem, hogy milyen jó segge van, ő meg poénból azt válaszolta, hogy ezt publikáljam.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Miért néznek a férjek pornót?

Szexfüggőség, vagy ahogy a tudósok nevezik, a pornófília semmiképpen sem a XXI. század betegsége. A [...]

A vágyak szolgálatában három évtizede az Intim Center budapesti szex shop

A felnőtt áruk üzlete, szexbolt, intim áruk piaca vagy a család megerősítésére szolgáló üzlet, célja [...]

Szexshopban kapható szexuális segédeszközök, Intim Center vásárlási tanácsadás

Az Intim Center Szexshop Budapest belvárosi üzletének ajánlata, a vásárlók véleménye alapján válogatva. A termékeket [...]

Női vágyfokozók rendelése vagy személyes vásárlás szexshopból

A legjobb női vágyfokozók, rendelés vagy személyes vásárlás szexshopból azért kellenek, mert a nőknél egyre [...]