Hermafrodita

hermafroditaA kevertneműség, tudományos nevén hermafroditizmus kiemelkedő helyet foglal el a szakirodalomban. Mindemellett a nem szakavatottak nagy része azt sem tudja, hogyan fogjon neki az olvasásnak, mert a szakkifejezéseket képtelen lefordítani és megfejteni. Az ilyen jellegű dokumentumok nagyon nehéz, tényleg érthetetlen nyelven íródtak. De például Slender műve világos és olvasmányos módon közelíti meg a témát. Kiválasztja a neki megfelelő hölgyet, majd hagyja a képzeletbeli narrátort mesélni:
“Nagyon szép lány volt, körülbelül 20 éves, bizonyos szempontból nagyon nőies: szép szemek, puha bőr, szőke haj. Viszont az orra férfiasságát hangsúlyozta. A szája vastag, viszonylag átlagos, de fogai csúnyák voltak. Hatalmas mellkasát csodálatos mellek ékesítették. A térd alatt enyhén ó-lábak, lábikrái túl izmosak voltak. Első pillantásra mindkét nem külső jegyeit magán viselte, de sem női, sem férfi jellege nem volt elég fejlett. Pénisze egy 12-14 éves korú kamaszéhoz hasonlított. Látszólag heréi is voltak; a nemi szervek alatt egy pici vagina helyezkedett el, de oly kicsiny, hogy képtelen volt a hímtag vagy bármilyen péniszpótlék befogadására. Nem volt havivérzése, de minden hónapban rosszullétek gyötörték. Mindkét nemmel létesített szexuális kapcsolatot, egy nő simogatásától erekciója lett. De a konfúzió olyan nyilvánvaló volt, hogy szexuális életét teljesen összezavarta.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!