Hogyan baszd meg a nőt, hogy egy életen át emlékezzen

Meg akarsz dugni egy nőt, hogy egy életen át emlékezzen erre a szexre? Számos olyan árnyalat van a szexben, amelyek lehetővé teszik, hogy örökre az emlékezetében maradjon! Emlékezetes fasz, a legjobb fasz valaha…
Ahhoz, hogy egy nő élete végéig emlékezzen a szexre, annak vagy nagyon rossznak vagy őrülten menőnek kell lennie! Most nem a rosszról fogunk beszélni, hanem elmondjuk a szex legemlékezetesebb pillanatait, amelyekre egy nő nagyon gyakran és sokáig emlékszik…

Valójában sok ilyen emlékezetes pillanat van a szexben, de ma elmondjuk a nők szexének 10 legemlékezetesebb jellemzőjét! És ahhoz, hogy a nő emlékezzen a faszra, szüksége van:

1. Tedd széppé a szexet. Minden férfi gyönyörűen meg tud dugni egy nőt! Itt nem maga a szex játszik különösebb szerepet, hanem a környező hangulat, gyertyák, halk szexi zene, hófehér, rózsasziromokkal tarkított ágy (erről minden barátjának elmeséli), egy pohár jó bor gyümölcs, és egy hosszú előjáték, de erről majd később…

2. Fogja meg a haját, miközben hátulról baszik. Egy nő haja, vagy inkább a fej bőre egy nagyon erogén zóna, és ha hátulról megragadja a haját (csak nem túl erősen), az sok örömet fog okozni neki, egy darabig emlékezni fog rá. hosszú ideig, és ha orgazmus közben meghúzod a haját, üvöltözni fog örömében, vagy fájdalmában, de mindenesetre azt fogja mondani a barátainak, hogy “nagyon jó volt, senki nem rángatta a hajamnál fogva szexben” Kemény szexszabályok!

3. Hozd el őt egy sugárhajtású orgazmushoz. Ha meg akarsz dugni egy nőt, hogy egy életen át emlékezzen rá, vidd el egy sugárhajtású orgazmusra! Kevés férfi tudja, hogyan kell ezt megtenni, és nagy esély van rá, hogy te leszel az első férfi, aki ilyen örömet szerzett neki, és az elsők egy életen át az emlékezetében maradnak… Hogyan lehet elérni a sugárhajtású orgazmust, itt – Spriccel

4. Bassz meg egy nőt egy szokatlan helyen. Sok nő azt mondja a legemlékezetesebb faszról, hogy szokatlan helyen volt, például autóban, vonaton, irodában az asztalon! Amúgy jó ötlet, ha a nőd gyakran késik a munkahelyeden, és néha találkozol vele, menj be az irodájába és dugd meg ott az asztalon. Hidd el, minden nap emlékezni fog rád és a szexedre…

5. Rendezzen egy szexi maratont egy nőnek . Baszottál már valaha egy nőt egész éjszaka? Amikor reggel felkel a wc-re, és te dohányzol, és a lábad tényleg megadja magát… Tegyél egy szexi maratont egy nőnek, hogy élete végéig emlékezzen, minden szexuális kapcsolatnál váltson pozíciót, legyen orális szex, élvezzétek egymást!

6. Hagyd, hogy felcsatolható dildóval dugjon. Ha anális szexet folytat, akkor szinte minden nő meg akarja dugni egy férfit, hogy úgy érezze! És ez megtehető egy pánt segítségével, egy ilyen kiegészítővel – egy olyan taggal, amely övekkel van rögzítve a női övhöz. Biztos vagyok benne, hogy soha életében nem fogja elfelejteni, hogyan baszott meg egy férfit a végbélnyíláson.

7. Hagyja, hogy a hüvelye az arcodra üljön. Miért szop téged állandóan? Most hagyd, hogy üljön a cicájával az arcodon, és rendesen megnyalod az orgazmusig! Hagyd, hogy egy kicsit uralja magát, sokáig emlékezni fognak a férfi feletti hatalom perceire…

8. Bekötött szemű szex. Szeretnél egy nőt izgalomba hozni? Majd kösd be a szemét valami selyemsállal és hosszan simogasd a testét! Csókold meg, simogasd, csináld kunyhóvá, majd amikor már csupa szivárog, és az orgazmus küszöbén áll, erőteljesen behatol a pénisszel, és durván meg is dugd, olyan hevesen fog végezni, hogy üvölteni fog a gyönyörtől.

9. Csókold meg az ujjait szex közben. Biztos vagyok benne, hogy még nem csókoltad meg kedvesed lábujjait szex közben, sőt, megcsókoltad őket! A nőknél a lábak és a lábujjak egy erős erogén zóna, így ha olyan szexpozíciót választasz, amelyben megcsókolhatod az ujjait, és ezt megteszed, soha nem felejti el.

10. Légy igazi férfi a szexben. Fogja meg a kezét, tegye a feje mögé, és rögzítse a kezével. Érezze igazi nőnek magát, amikor szar! Hidd el, lehet, hogy kurva, de ebben a pozícióban engedelmes rabszolgád lesz. Erre sokáig emlékezni fog, hiszen lelkének és testének minden rostjával átadta magát egy igazi férfinak.

A szexblog is keresi a kérdést, arra: Hogyan lehet úgy kibaszni egy nőt, hogy élete végéig emlékezzen? Csak egy válasz van! Mindig szánj elegendő időt az előjátékra, ne mássz rá azonnal, hogy dugj, ölelj, csókolj, simogass, harapj, karmolj, élvezd az érintést, mert a szex nem maga az orgazmus, hanem a figyelem és simogatások miatt fontos. Más a szexben!

Huszonéves csajok szerint a legjobb szex

Huszonéves csajok mesélik el, mi volt a legjobb, amit egy férfi tett velük valaha az ágyban. Férfitársak, nagyon tessék most figyelni! Egy erotikus lap kérdezett meg huszonéves nőket, mi volt a legeslegjobb szexélmény, amit férfival átéltek. Tanulságos válaszok következnek!
– 45 percig folyamatosan szexeltünk, aztán együtt fürödtünk, majd megint folytattuk egy órán át…
– Anál és közben csiklóizgató egyszerre. Kétszer elélveztem.
– Mikor az új pasi megkérdezte, mit szeretnék. Ez volt az első alkalom, hogy egy csávót komolyan érdekelte, hogy amit csinál, az jó-e nekem és megkérdezte, mit szeretek az ágyban. Annyival jobb lett így az egész, hogy őszintén meg tudtuk beszélni, mit szeretünk a szexben!
– A srác, akivel vagyok, nagyon szeret kinyalni – és nem csak ez a jó benne, hanem iszonyú szexi, ahogy lenézek és látom, hogy nézi a reakcióimat. És másnap az apró kiszívásnyomok a combomon. Legjobb.
– Dicsérte, mennyire finom vagyok, mikor orálisan kielégített.
– Fojtogatott, miközben fölöttem volt. Őrült, elképesztően szárnyaló élmény volt, hogy ennyire a kezében van a kontroll.
– Felrakta a lábaimat a vállára szex közben… baromi jó szögben tudott így dugni, sosem éreztem még ilyen nagynak és mélynek!
– A zuhanyzóban felemelt és nekinyomott a falnak szex közben. Talán a legjobb szexélményem volt, mert a pasim spontán volt és a jó értelemben véve agresszív. Annyira forró volt!
– Megkötötte a kezem.
– Mondtam neki, hogy azt tehet velem, amit akar. Lekötözött és betakarta a szemem. Egész végig remegtem az izgalomtól, mert nem láttam és nem tudtam, mit fog tenni legközelebb.
– Mindig is egy kicsit zavarban voltam, ha meztelen vagyok. De egyszer egy fickó, mikor levetkőztetett, végignézett rajtam pár pillanatig. Először nagyon sebezhetőnek éreztem magam, de aztán azt suttogta: Úristen, mennyire szerencsés vagyok… sosem pörgetett fel még semmi sem ennyire.
– Rajta lovagoltam, aztán egyszer csak, egy szó nélkül megfogta a csípőmet és a szájára húzott és elkezdett kielégíteni nyelvvel. Fantasztikus volt!
– Mikor a pasim alulról felfelé csókolgatja a hátam, majd a nyakam, miközben a kezével a mellbimbóimat izgatja. Teljesen benedvesedek tőle.
– Felemelt és az ölében tartva kúrt. Elképesztően szexi volt látni, ahogy az izmai dolgoznak.
– Megkérte a beleegyezésemet.
– Megmarkolta és végig fogta a hajam, miközben dugott.
– Meglepett egy csiklóizgatóval és kérte, hogy szex közben vigyem el vele magam. Nincs szexibb egy olyan pasinál, aki van elég magabiztos ahhoz, hogy extra szexjátékokat hozzon a hálószobába, hogy engem – és magát is – kielégítse.
– Miután kinyalt és megujjazott, bedugta az ujjait a számba… teljesen megőrültem tőle.
– Másodpercre egyszerre élveztünk el. Szürreálisan gyönyörű volt.
– Lassan végigcsókolta az egész testemet. Igen, az egészet. A fenekemet nyalta, miközben mindkét nyílásban garázdálkodott ujjal. Mennyei volt.
-Minden rólam szólt. Túl sokszor voltam már olyan pasikkal, akiknek csak róluk szól egy aktus.
– Betett egy ujjat a fenekembe, miközben kutyapózban toltuk, én pedig izgattam a csiklómat. Földöntúlian jó volt.

Baszás Tibi atya szerint

1. Keressünk egy embert. Ne legyen se túl nagy, se túl kicsi, hanem olyan jó közepes. Menjünk hozzá közel, és nézzük meg hogy pinája van -e. (Csak hogy ne érjen minket meglepetés.) Vigyázat! Egy hátracelluxozott fasz is hasonlít a pinára! Mindenképp húzogassuk meg egy kicsit, nehogy egy ilyen olcsó trükkel csaljon minket az ágyába egy homoszexuális szatír!

2. Elegyedjünk beszédbe vele, és ha úgy látjuk hogy akar velünk baszni, akkor mondjuk meg neki hogy mi is meg akarjuk baszni. Ezt onnan tudhatjuk ha például a nemiszervünket simogatja vagy harapdálja, vagy ha mondja. Ha a partner nem ad egyértelmű jeleket, akkor kérdezzünk rá. Ha rosszallóan néz, küldjük el a kurva anyjába és menjünk haza maszturbálni.

3. Menjünk fel a partner lakására. Menjünk el pisálni, nehogy a baszás alatt jöjjön ránk a vizelés. Ha ráérünk, szarjunk is egyet. Tele gyomorral nem esik jól a szex, ezért meg is hánytathatjuk magunkat, biztos ami biztos.

4. Gyorsan vegyük le a ruháját és a sajátunkat is. Siessünk nehogy lekókadjon a faszunk. Ha látjuk hogy kezd lanyhulni, húzogassuk meg egy kicsit, de vigyázzunk, nehogy véletlenül kiverjük! A legbiztosabb ha csak a makkunkat pöckölgetjük. Ha úgy érezzük hogy nem tudunk gátat szabni az ejakulációnak, folyassuk a szőnyegbe, majd talpunkkal egyenletesen oszlassuk el benne.

5. Nézzük meg nincs -e herpeszes fertőzés, vagy szarkómás seb a szexpartnerünk testén. Nem árt a gombát sem átvizsgálni, és kérdezzünk is rá a biztonság kedvéért. Utána adjunk partnerünknek egy bonbonmeggyet, hogy ne öljük meg teljesen a romantikát.

6. Fogdossuk meg a pinát, csapkodjuk meg a tenyerünkkel. Ha nem fáj neki, akkor megbaszhatjuk nyugodtan. Vigyázzunk, az AIDS-t ezzel a módszerrel nem lehet kiszűrni.

7. Dugjuk bele a pinába a faszunkat. Vigyázzunk, nehogy a húgycsőbe dugjuk! Ha megtaláljuk a jó lukat, egy reccsenést fogunk hallani, amit pinafingnak hívnak. Ez a végtelenül undorító dolog ne riasszon el minket, innentől kezdve válik ugyanis a baszás egy kimondottan kellemes élménnyé.

8. Kezdjünk el baszni.

9. Basszunk még 10 percig.

10. Ha elélveztünk, vegyük ki a faszunkat és csapkodjuk meg vele a nő arcát. Nagyon szeretik! A kicsöpögő ondót a partner hajába kenhetjük. Felöltözés után ne felejtsük el felhúzni a sliccünket, nehogy kiröhögjenek minket az utcán!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Így kell használni a nyúlvibrátort, hogy a mennyországba repítsen

A nyúl vibrátor egy kettős vibrátor a csikló és a G zóna egyidejű stimulálására. Valószínűleg [...]

A nyúl vibrátor szexjáték, a nőket a mennyországba repíti

A nyúl vibrátor híres arról, hogy egyszerre stimulálja a hüvelyt és a csiklót, sőt néha [...]

Sikeres női nemi vágyfokozók

Teljesen természetes, ha valakinek időnként nincs kedve a szexhez. Egy-egy nehéz nap után előfordul, hogy [...]

Vibrátorok színes választéka szexshopban, budapesti szexbolt és online webáruház tippek

Vibrátorok színes választéka szexshopban, beszerezhetők sexshop online rendeléssel vagy szexüzleti személyes vásárlással. Ha férfi az [...]