Iza szüzessége, avagy engem is megbasztak

A napokban, mikor elmeséltem, hogyan veszítetem el szüzességemet, előkerült egy régi barátnőm: Izabell. Én Izának nevezem. Felhívott, mondta, hogy átjönne beszélgetni egy kicsit. Örültem neki, bár meglepett, mert Iza három csodálatos gyermek anyukája, példásan neveli őket, aktívan sportol mellette. Inkább én szoktam meglátogatni, mivel kevés szabadideje van. Kicsit irígykedve néztem ilyenkor, milyen szép családi életetet élnek. Most azonban sejtelmes volt a hangja, és ragaszkodott ahhoz, hogy ő jön át. Vettem egy üveg pezsgőt, és vártam.

Jó barátnőm volt, úgy tudtam, nincs egymás előtt semmi titkunk. Mint kiderült, Iza a megleptések asszonya. Megérkezett, épp hogy köszöntöttük egymást, látszott rajta, hogy határozott céllal jött. Mondta: van egy titkom, amiről nem tudsz. Mivel olvastam szüzességed elvesztésének történetét, úgy érzem, itt az ideje, hogy elmondjam neked. Szívesen meghallgatom – mondtam -, de ő már el is kezdte. Még általános iskolába jártam, mikor elveszítettem a szüzességem.
Nem átlagos történet, nem is szívesen gondolok vissza rá, de már túl tettem magam rajta régen, és ami azt illeti, még talán hasznom is lett belőle. Igazi prosti lett belőlem, vagy kurva – ha ez jobban tetszik, olyan kurva, akiért sorban álltak az emberek, és aki a legdrágább volt a környéken. Szóval, mikor ez az eset történt, még csak tizenhat éves voltam, jól fejlett, csinos kislány, kőkemény, növésben lévő cicikkel, amelyeket büszkén viseltem, talán még az átlagnál egy kicsit kihívóban is.
Egy külvárosi kerületben éltönk, ahol nagy hagyománya volt az alkalmi szexnek. Csak úgy nyúzsögtek a prostik. Aránylag jó fejek voltak, némelyikükkel összehaverkodtam, és haza felé meg-meg álltam beszélgetni velük. A legközelebbi kapcsolatban Lüssy-vel voltam, aki talán úgy huszonöt éves lehetett, és jó szövege volt. Volt egy fiúja is, aki mindig a közelében lógott, és aki egy idő után igen furcsán nézegetett. Jóképű hapsi volt, a hosszú fekete haja lófarokba volt kötve.
Mindig nagyon menő cuccokban járt, az aranyak pedig fürtökben lógtak rajta. Nem is tudom, hogy igazából nem miatta jártam-e egyre sűrűbben le az utcára Lussyhez. Egy alkalommal, mikor Lussynek szobára kellett mennie, dumálgatni kezdtünk Charlyeval.

Nagyon kedves volt hozzám, adott egy vékony arany nyakláncot, és meghívott egy Coca-Colára. Teljesen bele zúgtam. Megbeszéltünk egy randit másnapra, de nem az utcán, egy távolabbi helyen, nehogy észre vegyenek a szüleim.A randira kocsival jött, és elvitt a lakására. Semmi rosszra nem gondoltam, elmentem volna vele a világ végére is, ha kéri. A lakása marha klassz volt. Megmutatott mindent, a fürdőszobát is, ahol márvány medence volt kád helyett.
Azt mondta, ha jól viselkedem, akár ide is költözhetek hozzá, és olyan gazdag lehetek, amiről eddig nem is álmodtam. Azután megérkeztek a barátai. Az egyik egy kövér, kopasz, durva pali, a másik meg egy szakadt külsejú, fogatlan, ötven körüli hapsi volt. A kedveskedésnek itt vége szakadt. Mondta, most le kell feküdnöm a barátaival, és vele is, ha azt alarom, hogy megbízzon bennem.

nagyfaszuBe kellett bizonyítanom, méltó vagyok arra, hogy pártfogásába vegyen. Én természetesen nem akartam, és igazából nem is vettem komolyan, csak vihogtam rajta egészen az első pofonokig. Akkor aztán kétségbe estem, és el akartam szaladni, de lefogtak és levetkőztettek. Kiabálni kezdtem, de csak nevette:
– Itt úgy sem hallja senki. Ha valaki hallaná is, nem merne, vagy nem tudna segíteni.
Levették a ruháimat, és a kopasz, meg a másik lefogtak. Charlie elővette a hatalmas farkát, és a képembe röhögve közölte velem, hogy most megtudom, mi az igazi élvezet. Akkora farka volt, mint egy lónak, és amikor benyomta a puncimba, azt hittem, szétrepedek. Iszonyú fájdalmat éreztem, és úgy üvöltöttem, mint akit nyúznak. Őt ez azonban egy cseppet sem érdekelte, sőt, talán még izgatta is.
Tövig belém nyomta a farkát, éreztem, ahogy valami meleg szivárog a puncimból, majd végigcsorog a fenekemen. Késóbb tudtam meg csak, hogy vér volt. A kezdeti fájdalom lassan enyhült, de ahogy egyre gyorsabban döfködött a farkával, még mindig nagyon fájt. Aztán egyszer csak kirántotta a farkát, és a kezével elkapta, mint valami locsolócsövet, és felordított. Sugárban tört ki belőle az ondó, rá a hasamra, a meleimre, még az arcomra is jutott belőle. Bár nagyon meg voltam rémülve, ez mégis, mintha jól esett volna. Azóta is imádom, ha beterítenek friss, forró ondóval. Igen ám, de akkor ezzel még nem volt vége, mert Charlye után jöttek a barátai, akik szépen, sorban megdugtak. Igaz, ez már nem fájt annyira, mert az ő farkuk, még csak meg sem közelítete Charlyét. Főleg a kopasznak, akkora kukija volt, mint egy törött nyers virsli. Amíg ők dugtak, Charlye a számba nyomta a farkát, és rám parancsolt, szopjam addig, míg újra meg nem dagad. Azt hiszem, háromszor dugtak meg mindannyian, és közben mindegyiket a számmal is izgatnom kellett.
Ezt a napot nem felejtem el, – mondta Iza, mint ahogy Charlyet sem, hiszen félév műlva már neki dolgoztam. Bunkó volt, durva, de kefélni, azt istenien tudott…Hát ennyi a történetem, mondta könybe lábadt szemmel.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Intim Webshop az Intim Center szexshop online webáruháza nonstop nyitva

Az online szexvásárlás kényelmes és házhoz, vagy szállítási címre hozzák a csomagot. Az online szexshopping [...]

Szex shop eszközökkel kéjelegve dugja mag Horváth Andrea

A Szexpláza online sex vibrátor shop választékából Horváth Andrea ezeket próbálgatja: vibrátor, dildó, gésagolyó, korbács. [...]

Maszturbátor punci és segg, műpinával kielégülés

A szexshopkban kapható férfiaknak készült maszturbátor egy nő testének mesterséges része, amelyet örömre hoztak létre. [...]

Tuti hely a szexshop Budapest INTIM CENTER a Károly krt. 14. félemelet

Ha nem tudja, hogyan kell finoman utalni a partnerének, hogy valami újat szeretne kipróbálni az [...]