Japán újdonság a férjvadász fehérnemű

japan_melltartoFérjre áhítozó hajadonok számára fejlesztette ki a Triumph a visszaszámlálóval ellátott melltartót. A cél a figyelemfelkeltés.
Speciálisan férjvadász lányoknak kifejlesztett fehérneművel rukkolt elő a Triumph cég japánban. A stílusában esküvői ruhára hajazó, hófehér melltartót visszaszámlálóval szerelték fel, amely a biológiai órát hivatott jelképezni. A készüléken a férjre áhítozó hajadonnak be kell állítania azt az időpontot, amikorra mindenképpen szeretne megházasodni, innentől kezdve pedig indul a visszaszámlálás, követhető, hogy mennyi idő áll még rendelkezésre a terv véghezvitelére. A visszaszámlálót persze meg is lehet állítani, mégpedig úgy, ha az erre kialakított nyílásba a tulajdonos – vagy épp újdonsült vőlegénye – behelyezi az eljegyzési gyűrűt. Ekkor az óra megáll, és a szerkezet vígan lejátssza a nászindulót.
A bizarr fehérneműt a cég nem szánja kereskedelmi forgalomba, csupán koncepció, amellyel arra az égető problémára szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a statisztikák szerint a japán lányok átlagosan csak 28 éves korukban vagy még később mennek csak férjhez. Pedig… “A japán nők agresszívebbekké váltak, mint a férfiak, aktívan munkálkodnak azon, hogy megházasodjanak, míg a múltban a férfiak voltak azok, akik  nőket a házasság felé terelték. A szerepek teljesen felcserélődtek” – jegyezte meg Keiko Masuda, a Triumph sajtósa egy amerikai magazinnak nyilatkozva.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A pornós férfiak ezekkel a potencianövelőkkel szexelnek órákig

Senki se gondolja, hogy a pornószínészek is képesek órákig szexelni. A nézők nem látják, de [...]

Legjobb szexbabák az olcsóbbaktól a valósághű prémium guminőkig megvehetők, rendelhetők

Szexbabák az olcsóbbaktól a valósághű prémium guminőkig a Szexplázában megvehetők. Valósághű legjobb szexbabák a SZEXPLÁZA [...]

INTIM CENTER Szexshop Budapest szexuális segédeszköz ajánló

Vásárlásnál amikor belépünk egy szexshop üzletbe, vagy egy webáruházba annyi féle szexuális segédeszközzel találkozunk, hogy [...]

Legyél laza szex közben, az élvezéssel se lesz gondod

Elsősorban a lelki lazulás a fontosabb. Természetesen minden lány gyönyörűnek és szexinek akar látszani, miközben [...]