Jégkrémrúd és fagyikehely

– Éhes vagy – kérdeztem -, ahogy meztelenül a márvány lépcső felé vettük az irányt. – Igen szívem, rád! – mondta, és átkarolta a derekamat. Vastag szerszáma újra harcra kész volt. – Levi, most nem arra gondoltam kivételesen, mondtam és lefejtettem karjait a csípőmről.

A konyha felé vettem az irányt a sakktáblaszerűen kirakott márvány padlón át. Besétáltam az ebédlőbe, és átvágtam a konyhába. A szexi tanár úr követett engem, és meztelenül leült egy bárszékre. Én a hűtőbe nyúltam és elővettem az eperfagyit, és a tejszínhabot. Fogtam két kanalat, és leültem mellé.
Kanalaztam egyet a fagyiból, és a nyelvem hegyét kidugva megízlelgettem a finom édességet, majd amikor a kiskanálról elfogyott a fagyi, tejszínhabot nyomtam rá. Lehunyt szemmel, élvezettel kóstolgattam..
– Megőrjítesz, szexistennőm! – nyögte, és felállt.
Fallosza hatalmasra dagadt, majd szétfeszítette a rajta lévő bronz barnára sült bőrt. Kérlelően felém emelte kezét…
– Meghalok, ha most rögtön nem kaphatlak meg! – suttogta rekedt, száraz hangon.
Én meg figyelemre sem méltattam. Újra kanalaztam egyet, és azt simogattam a nyelvecskémmel. Hirtelen egy gondolat futott át a fejemen.
– Gyere ide! – utasítottam.
Ő mellém állt. Kőkemény szerszáma a combomat súrolta. Hirtelen mozdulattal felemeltem a fagylaltos dobozt, és a puha, édes krémbe nyomtam a péniszét. Levi felszisszent, majd elélvezett a hirtelen hidegtől. Nyakán megfeszültek az erek, izmai rángatóztak. Hatalmas erőfeszítésébe került, nehogy beleélvezzen az eperfagyiba.
– Te… Te kis boszorkány! – nyögte.
Én csak mosolyogtam, és kirántottam alóla a fagyis dobozt. A méretes rúd, akár egy túlméretezett jégkrém meredt felém… Lecsúsztam a bárszékről, őt meg feltessékeltem rá. A hideg krém bőségesen csordogált közben a golyóira. Nem bírtam tovább… Lehajoltam, és elkezdtem nyalni-szopni a jégkrémemet. A finom, majd’ kidurranó golyókkal kezdtem. Ajkaim finoman szürcsölték le róla a megolvadt édességet. Nyelvem finoman kóstolgatta, kényeztette őket, majd rátértem az oldalára… Oldalra fordítottam a fejem, és le-fel nyalintottam a nyelvemmel. Végül a vérvörös makk következett… Óvatosan hátrább húztam a bőrt, és megtisztogattam mindenhol. Eddig észre sem vettem, hogy Levente úgy morog, mint egy felbőszült, tüzelő hímoroszlán. Erre még bátrabb lettem, és ajkaim közé kaptam a makkot. Lassan, majd egyre gyorsabban kezdtem el szopni. Gyorsabban… és gyorsabban.
– Kis cicusom, mindjárt… – nyögte az extázis határán. Ez az… Ez az! – üvöltötte teli torokból, és spriccelni kezdett.
Éhesen nyalakodtam a finom nedű után, és igyekeztem a lehető legtöbbet lenyelni. Isteni finom volt a forró, dió ízű sperma a hideg eperfagylaltra. Lehunytam a szemem, és még mindig a makkon nyalakodva benyúltam hosszú, bronz barna, feszes combjaim közé. Megkerestem a csiklóm, és ahogy élveztem a számban az ízeket, hosszú körmöm ingerlően játszott kelyhem gyönyörének forrásával, a csiklómmal. Arra eszméltem fel, hogy a hideg csempén szétterpesztett combokkal térdelek, és már két ujjam a hüvelyemben jár… Fejem hátravetettem, szemem lehunytam, és hagytam, hogy fenékig érő szőke hajam simogasson. Ujjaim kitapintották a G-pontomat. Elég volt egyszer megnyomnom, megfeszültem, éreztem, ahogy a csiklómból forró nedv spriccel a jeges csempére, majd elernyedtem, és összerogytam nagyokat lihegve…

Kis idő múltán felemeltem a tekintetem. Levente marokra fogva tartotta fegyverét, és ő is a saját gyönyörét akarta elérni, de amikor meglátta, hogy kinyitottam a szemem, abba hagyta az előző műveletet. Karjába fogott, és felemelt. Felültetett a pultra, és szétfeszítette combjaimat. Az még rángott az iménti gyönyörömtől. Ravaszul nézett a szemembe. Megfogta a kanalat, és az olvadozó fagyiba nyúlt. Egy hatalmas adagot kiemelt belőle, és bele kóstolt.
– Mit csinálsz? – kérdeztem provokálva őt.
– Fagyit akarok enni, kehelyben. A te kelyhedből – mondta, és a kinyílt rózsaszín, kis sima puncikámra tette a jéghideg eperfagylaltot.
Sikkantottam meglepetésemben. Megremegtem, … és elélveztem, majd az ő hatalmas kutya nyelve esett neki az én legédesebb kincsemnek. A puncilevem édessége összeolvadt a fagylalttal… és csak nyalt, és nyalt. Lihegtem, mozgattam a csípőm. Már mindent csináltam, amikor nyelve egy meg nem olvadt darabot nyomott forró, rugalmas hüvelyembe. Felnyögtem mélyen, torokból. Azt hittem, menten elájulok, annyira finom volt. És akkor fogta a tejszínhabot, és csak fújta körbe a puncuskámra. Nyelve támadásnak lendült, és a hüvelyemből csordogáló puncilét, és olvadt fagylaltot nyalta a tejszínhabbal. És akkor egy ujja… Majd kettő befurakodott.
– A farkadat akarom! – sírtam már a gyönyörtől. Kérlek! Most! Most akarom! – sikoltottam, és pontosan akkor élveztem el, amikor az a nagy, bársonnyal borított acél, ami egy póniló szerszámának is beillett volna, teljesen kitöltött belülről, és belém ontotta a forró spermát. Azt hiszem, elájulhattam.
Fátyolosan nyitottam ki a szemeim. Levi még mindig felettem támaszkodott a kezével. Vállára hajtottam a fejem, és átöleltem a nyakát. Beszívtam illatát, és újra lehunytam a szemem.
– Felmegyünk? – kérdeztem.
– Hm? – csak ennyi.
– Tudod mit akarok? – az angyali külsőm mögött ördögien elmosolyodtam. A szüleim ágyában akarom. Ott akarok veled szeretkezni!


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Ha nincs igazi puncid, kapni művagina maszturbátort

A maszturbáció természetes folyamat, nem romlott, mint egyesek hiszik. A saját testével való játék egyértelművé [...]

Játékos szex eszközök az Intim Center szexshop választékából

Játékos szex eszközök az Intim Center sexshop választékából: A játékot a felnőttek is nagyon szeretik, [...]

Szexpláza szexshop kellékekkel játszik Ulakics Krisztina

A nagymellű, és fekete hajú Ulakics Kriszta a Szexpláza online szexshopban kapható szexuális segédeszközöket használt [...]

Kedvesednek ajándékozz vibrátort, az élvezés után imába foglalja a neved

Ajándékok, amelyek felmelegítenek téged és kedvesedet. Vajon mindenkinek volt ideje felkészülni a névnapra, szülinapra, karácsonyra, [...]