Jogerős lett a fél év börtön Kelemen Annának!

Megszületett a jogerős ítélet Kelemen Anna és Zeusz ügyében: a másodfokú ítélet szerint a playmate féléves felfüggesztett börtönbüntetést kapott, amiért másfél évvel ezelőtt tétlenül szemlélte, ahogy kutyája a nyílt utcán marcangol szét egy öreg hölgyet. 

“Kibírtam a három műtétet, de a jobb kezem soha többé nem tudom használni. Ráment a spórolt pénzem, sőt több is, hogy takarítónőt, kutyasétáltatót, hozatott ebédet fizessek nyomorékságom miatt” – mesélte a Blikknek Zsuzsa néni, aki bírósági úton próbálja meg visszaszerezni a kezeléseire és kiszolgálására költött összeget.

“Amennyiben két éven belül még egyszer embernek hasonló sérülést okoz a kutya, vagy bármilyen egyéb bűncselekmény miatt eljárás indul Kelemen Anna ellen, a modellnek a most kiszabott börtönbüntetést is le kell töltenie” – nyilatkozta Szűcs A. Gábor, az áldozat ügyvédje.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!