Anális szex, seggbe kúrva a Szexpláza pornójában Kállai Évi

Hogyan sikerült a valódi emberek análisa először? Milyen érzéseket éltek át az ilyen érintkezés során? Tényleg nagyon fájdalmas, vagy éppen ellenkezőleg, minden kellemes? Úgy döntöttünk, hogy kitaláljuk, mi történik az anális szüzesség megfosztásával . És azt is kiderítették, mi zavarhatja meg az élvezetet. Az egyszerű cselekvések már az első próbálkozásoktól kezdve segítenek beleszeretni az ilyen típusú szexbe.

Az anális szex mára megszűnt tabutéma lenni, bár sok pár számára még mindig izgalmas, izgalmas és ijesztő. Leggyakrabban a nők megtagadják az ilyen örömet egy férfitól, mert félnek a fájdalomtól és sérüléstől, a szégyentől és a partner beszennyeződésétől. De a megfelelő cselekvés és hozzáállás segít legyőzni ezeket a határokat és élvezni a folyamatot, mint Kállai Évi esetében is.

Kállai Éva seggbe kúrva egy nagy néger fasszal, amiből a gecit is kiszopja a Szexpláza pornójában. A magyar pornós lányok között a szép szemével, és odaadásával tűnt ki.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.comimagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Kállai Évi plázacica hardcore szex a Szexpláza pornójában. Ha tetszenek a Plázacicák vagy Éva, és kiváncsi vagy a teljes hard sorozatra, akkor legyél Tag és kattints a képre. Szoft képek itt.

Az anális szex

Az anális szex furcsa és szokatlan érzéseket hoz mind a nő, mind a férfi számára. Az első alkalmak különösen izgalmasak. A végbélnyílás tanulmányozásának kezdete, amely gyakran félelmet és más negatív pillanatokat okoz, ami rendszeres gyakorlással és megfelelő megközelítéssel gyorsan megszűnik probléma lenni. Ma úgy döntöttünk, hogy megosztjuk veletek, hogyan zajlik először az anális, és mit éreznek egyúttal a nők.

Fájdalom az anális szex során
A fájdalomtól való félelem az egyik fő oka annak, hogy ne próbáljuk ki az anális szexet. Valójában ez a félelem nem alaptalan. Fájdalom jelentkezhet az első behatoláskor és az összes későbbi behatolás során. Megjelenésének több oka is lehet:
– egy nő elégtelen vagy helytelen képzése;
– elégtelen kenés;
– a partner túl kemény vagy erős cselekedetei;
megsérülni.

De érdemes megjegyezni, hogy még az első behatolás a végbélnyílásba fájdalommentes lehet, ha helyesen közelíti meg a kérdést. Bár a kellemetlen érzés az első alkalommal a közösülés alatt és után lehetséges és természetes.

A fájdalom jelenléte vagy hiánya szinte független a nő anatómiai felépítésétől . És még a pénisz méretének sem lehet köze hozzá , mivel a végbél és a végbélnyílás megnyújtható. A fájdalom jelenlétét befolyásolja a férfi fellépése a felkészülés során és maga a szexuális kapcsolat során. A megfelelő tapintattal és tapasztalattal a partner az anális szexet a nők egyik kedvencévé teheti. De mindent tönkretehet: sokáig félni fog az intimitástól, vagy kényelmetlenül érzi magát még az ilyen kapcsolat említésétől is.

Minden, amit a szex előtti előjátékról tudni kell
Sok szempontból, amikor a szexről van szó, sokan kényelmetlenül érzik magukat – az emberek gyakran irritálódnak és idegesek. Ennek oka abban rejlik, hogy ezt a fajta intimitást csak a fantáziáikban részesítik előnyben, míg a gyakorlatban teljesen felkészületlenek rá. Természetesen ez nem indoklás nélkül – elégtelen előkészítéssel a partnerek nem biztosak abban, hogy tetszeni fog, és természetesen senki sem akar szégyent. A cikk olyan fontos pontokat ír le, amelyeket figyelembe kell venni mind a szex előkészítése során, mind a cselekmény során.

1. A kenőanyag használata nagyon fontos A szex során a kenés fontosabb, mint valaha – az előkészítéstől és a nyújtástól a teljes cselekedetig.

Ugyanezen okból nem hagyhatja figyelmen kívül az előjátékot (bár ez a klasszikus szexre is vonatkozik): amikor mindkettő már emelkedik, és készen áll arra, hogy ne csak fizikailag, hanem pszichológiailag is elinduljon, új öröm nyílik meg előtted, amelyet korábban nem kaptál meg. Ezért olyan fontos kenőanyag használata az esetleges fájdalom, könnyek és sérülések megelőzésére. Fontos megjegyezni, hogy ilyen intimitással nem lehet túl sok kenés – ez a helyzet, amikor minél jobb. A választáskor figyeljen a szilikon alapú kenőanyagokra – sokkal hosszabb ideig tartanak, ellentétben a vízzsírral. Ha azonban szilikon alapú kenőanyagot használ szilikon játékokhoz, akkor valószínűleg nem lesz képes használni – nem illeszkednek egymáshoz.

2. Nyújtáskor előnyben részesítse a kis méretű játékokat Természetesen, mielőtt közvetlenül a nemhez haladna, gondosan fel kell készülnie.

Ha először gyakorol játékokat, akkor a dugóval kell kezdenie. Egy nagyon kicsi. Fokozatosan, amint megszokja a kis forgalmi dugót, biztonságosan továbbléphet sokkal nagyobbakra. Azt is szem előtt kell tartani, hogy a szexuális játékokat kizárólag szexre kell tervezni. Az ilyen objektumoknak van egy kiterjesztése az alapon vagy egy alap gyűrű formájában, ami megakadályozza, hogy a játék beragadjon. Ellenkező esetben az orvosok beavatkozása nélkül nem lehet.

3.Watch együtt (anális, persze) Nem titok, hogy minden ábrázolja messze attól, hogy milyen szex valójában – különösen, ha az anális.

Az ilyen “felnőtt filmek” azonban inspirációt és a képzelet fejlődését jelenthetik, mielőtt elkezdené. Általánosságban elmondható, hogy akár különleges előjátéknak is nevezhető – miközben figyeli, hogy bemelegít, elindul és zökkenőmentesen továbblép a legfontosabb dologra.

4. Lassan cselekedjen a szexet lassan és óvatosan kell elvégezni.

Mindkettőtöknek kényelmesnek kell éreznie magát, nyugodtnak kell lennie, és semmiképpen sem szabad sietnie. A pihenés érdekében először használjon egy kis lábujjat vagy ujjakat. Masszírozza finoman a végbélnyílást, lazítsa el az izmokat. Folyamatosan figyelje, hogy partnere hogyan reagál a cselekedeteire, ne felejtse el hallgatni. Ha helyesen történik, a későbbi behatolás nem okoz fájdalmat. Ha a fájdalom még mindig érezhető, ismételje meg az előjátékot, vagy tegyen valami kevésbé magabiztosat, például remminget.

5. Do nem tolerálja, ha valami így van – ossza meg érzéseit partnerével A leggyakoribb tévhit az, hogy az, aki a legjobb partner (figyelembe véve azokat, akik inkább a nemüket részesítik előnyben) mindent ellenőrzés alatt tart.

Ez teljesen helytelen. Az alján lévőnek szabályoznia kell az egész folyamatot, és irányítania kell a második partnert. Valójában nem szükséges teljes értékű szexet folytatni: a klasszikus szex előjátékaként ugrathatja egymást, kipróbálhatja a különböző játékokat, masszírozhatja vagy enyhén dörzsölheti a végbélnyílást.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Intim Shop budapesti szexshop és online webáruház

Mikor jártál utoljára szexshopban? Mit értesz azon, hogy soha? Az ilyen üzletek eladói azonban azt [...]

A hagyományos rúdvibrátorok sok nőt juttatnak a mennyországba

Az innovatív technológiák gyártásba való bevezetésének köszönhetően a különféle szexuális eszközök gyártói a legigényesebb vásárlók [...]

Szex segédeszközöket, érdekes szexkütyüket próbálgat a fiatal lány

Mivel maszturbáljak otthon? Bizony ez egy gyakori kérdés. Vicceskedve szóba jöhet a dezodorosflakon, üveg, banán, [...]

A potencia eszközei és gyógyszerei, hogy merev legyen a dákó amikor kell

A potencia eszközei a férfiak széles körében népszerűek, ezért gyakran szexboltban vásárolják őket. Számos stresszfaktor, [...]