Keleti Györgyi és Keleti Andrea összeverekedtek

Tettlegességig fajult egy békítő szándékkal összehívott családi összejövetel, ami azzal végződött, hogy Györgyiék házából kidobták a táncos lábú nővért. A volt honvédelmi tárcafő képtelen igazságot tenni szeretett lányai között. Keleti Andrea elismerte, hogy dulakodásig fajult egy vita. Keleti Györgyit viszont nagyon bántja, hogy nővére rosszindulatú dolgokat nyilatkozik róla. Két nő, két teljesen különböző egyéniség, talán csak az a közös bennük, hogy mindketten egy, jól csengő nevet viselnek. Ők a Keleti lányok, a volt honvédelmi miniszter, Keleti György gyermekei. Féltestvérek: Andrea a politikus első, Györgyi a második házasságából született. Györgyinek van egy édes húga, aki egy évvel fiatalabb, mint ő. Az, hogy Keleti Györgyi és Andrea nem a legjobb testvérek, nyílt titok. Ám sorozatunk nyomán olyan eltemetett konfliktusok, fájdalma sem – lékek kerültek felszínre, amelyek ma is hatalmas boldogtalanságot okoznak a famíliának. Kiderült, hogy a családban a viták egyszer tettlegességig fajultak. Györgyi nehezen tudja feldolgozni, hogy az ország szemében aktfotói miatt ő a Keleti család fekete báránya, míg nővére a példás családanya.
– A nővéremet mindenki szentnek látja. Igaz, letörölhetetlen az arcáról az édeskés mosoly, amelyet tánc közben vett magára. Máig is rosszul esik, hogy korábban anélkül mondott rólam vagy a családomról véleményt az újságíróknak, hogy leült volna velem beszélgetni, például kíváncsi lett volna arra, hogy vagyok, vagy megkérdezte volna:
Te, Györgyi, mondd már el, mi is az igazság? – kezdte fájdalommal a hangjában Györgyi, akinek szavai újra vihart kavartak.
Elmondta: gyermekkorában semmilyen kapcsolata nem volt Andreával, és soha nem töltött be klasszikus nővér szerepet sem ô, sem a húga életében. Ennek kapcsán Andi egy női hetilapban elmondta: azért is nem lehetett kapcsolatuk, mert kitiltották őt a Keleti-házból. Györgyi felháborodott ezen.
– Én nem akartam, hogy ebből újságcikk legyen, most ô hibázott meggondolatlan mondataival. Összevissza mond mindent zokogva, csak, hogy megvédje a saját imázsát. Ám elmondom az igazságot arról, hogy miért is tiltották ki abból a házból, ahol a szüleim élnek.
Két éve az édesapám összehívta a családot: a húgomat Katát, Andit és engem. Apu szerette volna, hogy végre békesség legyen köztünk, hiszen akkoriban Andrea rengeteg rosszindulatú dolgot nyilatkozott rólunk. Azt is többször mondta, hogy ő nem tartozik ebbe a családba. Nem sikerült a békülés, sőt a dolog úgy elfajult, hogy egymásnak estünk.
Csetepaté kerekedett, és a húgom végül kidobta őt a házból. A szüleim háza az én és a húgom nevén van, joggal mondtuk azt, hogy menjen onnan és ne is jöjjön vissza soha. Andrea ne járjon az anyukám otthonába, akit sokszor megbántott, pedig ő mindig szívélyes volt vele, főzött rá, vigyázott a gyerekeire. Segített neki, ahol csak tudott.
Többet viszont nem szeretnék a témával foglalkozni, mert nem akarok több fájdalmat okozni a szüleimnek, és Andreával sem szeretnék egy cikkben szerepelni. Az a tisztességes, hogy  megvédhesse magát nővére, Keleti Andrea is. A Szombat esti láz győztese elismerte, hogy valóban volt egy nagyon csúnya, elfajult vita a családban.
keleti_andrea– Igaz, hogy két éve volt egy családi összejövetel, ahol dulakodásig fajult egy vita, de nem szeretnék semmit mondani a témában – nyilatkozta sírástól elcsukló hangon a táncosnő, aki azt kérte, kérdezzük meg az édesapját, ő hogyan emlékszik erre az egészre. Keleti György hangjában fájdalom érződött, amikor lányairól beszélt. Az exminiszter eddig nem szólalt meg a témában, de már annyira kényelmetlennek érzi lányai vitáját, hogy békességet szeretne.
– Szeretném elfelejteni azt a botrányos vitát. Nézze, nagyon kellemetlen ez az egész a családnak. A feleségemet már megszólják a piacon. Én már elfogadtam, hogy a két lányom két nagyon különböző egyéniség és soha nem lesznek barátnők.
Én mindkettőt ugyanúgy szeretem, nem teszek igazságot. Én már csak egyet akarok: legyen béke a Keleti családban és legyen vége a mocskolódásnak!
Györgyi: a magyar sztárok ingyenélők!

Az aktfotózások után Keleti Györgyi bekerült a hazai sztárélet körforgásába. A kívülállóknak úgy tűnhet, irigylésre méltó dolguk van a magyar hírességeknek. Györgyi szerint a honi celebek nagy része azonban gyomorforgató életet él.

– A külvilág azt hiszi, ez egy mesébe illő világ, pedig nagyon nem az. Nehogy azt hidd, hogy minden magyar híresség úgy él, mint például Hajdú Péter vagy Schobert Norbi. Ők valóban jómódúak és tehetségesek is, de a többségnek annyi pénze sincs, hogy a telefonszámláját vagy az albérletét kifizesse.
Addig dőzsölnek, míg van egy- két műsor, amiben szerepet kapnak, vagy pózolnak egy magazinban. Utána pedig jön a kiábrándító valóság, hogy se munka, se pénz. Sokszor azért is járnak el partikra, mert „korlátlan” az étel- és az italfogyasztás. Ingyen sminkben és frizurával, kölcsönruhákban és cipőkben pózolnak, amiket másnap vissza kell adni. Hozzáteszem, akinek nem inge, ne vegye magára! Szánalmas… –mesélte Györgyi, aki azért talált igaz barátokat is.

– A megasztárosokkal kerültem jó kapcsolatba, hisz igyekeztem értékes emberekkel megismerkedni. Szeretem például Mujahid Zolit, vagy a Tóth lányokat. Tóth Verával gyakran bulizunk, nagyokat beszélgetünk, gyakran adunk tanácsokat egymásnak szívügyekben is. Györgyitől nemcsak a barátai, hanem sok fiatal lány kér tanácsot. Sok lány azt írja, én vagyok a példaképe, ami félelemmel tölt el. Én példakép? Nem szeretnék az lenni. Rengeteget hibáztam, a történtek nyolcvan százalékát máshogyan csinálnám. Nem kell követni. A lányoknak azt tudom mondani, a szépség nem minden, ne akarjanak minden áron érvényesülni a sztárvilágban. Undorító világ ez, hamis emberekkel és hamis barátokkal.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A vibrátorokat és dildókat Lévai Adrienn is szereti

A szexshop online webáruházakban, vagy sexshop üzletekben beszerezhető  vibrátorokat és dildókat a volt playmate Lévai Adrienn [...]

Bíznod kell a farkadban, hogy feláll amikor szükséged van rá

Történelmileg a férfi szexuális tevékenységet nemcsak a nemzés garanciájának tekintették, hanem az egész család jólétét [...]

Pénisznövelés, pénisznagyobbító eszközök és szerek természetes anyagokból

Sok férfi elégedetlen nemi szervének méretével. A pénisz hosszát és vastagságát célzó eljárások két főbb [...]

Ez a szexbolt évtizedek óta segít helyrehozni a párkapcsolatokat

A kapcsolat felfrissítéséhez menjetek el egy szexboltba, mondja a pszichológus. A szerelem nem örök, egy [...]

0 thoughts on “Keleti Györgyi és Keleti Andrea összeverekedtek

  1. Pingback: Keleti Györgyi és Andrea mintha kibékültek volna | Olimpiq.com szex innováció

  2. Pingback: Keleti Györgyi allűrjei | Olimpiq.com szex innováció