Kesztyűs kézzel

Azt hiszem, akkor tudtosodott bennem, hogy nem leszek “egyszerű eset”, amikor kesztyűbe bújtam. Rég nem voltam már szűz és korábban csináltam ún. perverz vagy extrém dolgokat, de azok csak úgy megtörténtek, és nem az én akaratom közbenjárásával. Aztán a szeretője lettem valakinek, és először éreztem, hogy ő felszabadít. Mertem használni a fantáziám, sőt, akartam használni a fantáziám. Elhittem, hogy érzéki és izgató vagyok. Vártam az alkalmat és kerestem a lehetőségeket. Korábban hozzájutottam egy klasszikus fekete kesztyűhöz és egy közös hétvége előtt eszembejutott, hogy magammal vigyem azt is. Tudtam, hogy nem számít rá, tudtam, hogy felizgatja majd és ez a meglepetés jelleg engem is lázba hozott. Életemben először készültem a szexre, életemben először voltam tudatában annak, hogy mennyi minden áll rendelkezésemre, amivel emlékezetesebbé tehetem az együttlétet.
Emlékszem, alig vártam, hogy felvegyem végre és filmbeli séma alapján kivonultam a szobából “átöltözni”. Nem tudom, mennyi ruhát hagytam magamon, de a könyökömig érő kesztyű teljesen szabadon látszódott. Kint sötét volt már, bent félhomály, az ágyon ült, amikor bementem és széttártam a karom. Ő csak elmosolyodott, elindult felém és adott egy kézcsókot. Aztán a falhoz szorított, a karomat széttárva… Nem tudom, hogy a nyakamra szorította- e a kezét, vagy csak a romantikus fantáziálásaim során képzelem így :)
Aztán kigomboltam az ingét, és a kesztyűbe bújtatott ujjaim hegyével simogattam végig a mellkasát és a hasát. Éreztem, ahogy összerezzen az érintés hatására, annyit mondott, hogy “ez tényleg izgtó”. Akkor jöttem rá, hogy még senki nem bújt efféle kelmébe a kedvéért, illetve, hogy én most az egyik vágyát testesítem meg. És ez nagyon jó érzés volt…
Furcsa, hogy alig emlékszem a továbbiakra. Természetesen kesztyűs kézzel bántam a farkával, és a pinámat is megjártam vetkőzés előtt, de tulajdonképpen valahol már a kézcsóknál elvesztem. Viszont a lelkesedésem azóta sem lankadt.

Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Bikinis stewardess csajok

Enjoy Flying a cég mottója! Mi a legjobb a repülésben? Természetesen a csinos légiutas-kísérők. Eljött [...]

A kemény péniszért potenciatippek, több libidó és jobb szex!

A magyar férfiak 20 és 65 év között potenciazavarral küzdenek 35-55 % között. A potenciazavar [...]

Szadómazó és BDSM eszközök erőszakos vagy szerepjáték szexhez

Szadómazó és BDSM eszközök erőszakos vagy szerepjáték szexhez: sado-mazo kellékek, szájpeckek, bilincsek, maszkok, csuklyák, sado [...]

Két lány közötti partnercsere, avagy mit motivál a dildó

Két lány között az úgynevezett férfi és női szerepek szinte kizárólag partnerfüggőek. És úgy cserélgetik [...]