Két fiú megkefélt rendesen

Trióban szexelünk - erotikus történetTrióban szexelünk - erotikus történetGábor, Péter és én, már évek óta egy munkahelyen dolgozunk, és már jó pár hónapja, hogy együtt is szeretkezünk hármasban. Tegnap este, zárás után is kielégítettük egymás vágyait. A két fiút nem kellett soha, így most sem sokáig bíztatni, hogy benne legyenek egy jó kis szexparty-ban. Gábor lassan vetkőztetni kezdett, majd melleimet vette kezelésbe, míg Péter alulról kezdett lemezteleníteni. Péter lehúzva bugyimat felültetett egy asztalra, rögtön elém térdelt és nyelvével rátapadva csiklómra, heves nyalakodásba kezdett, Gábor pedig feltérdelt mellém, és fejemet ráhúzta ágaskodó farkára, majd torkomig tolta magát. Kezemmel Péter fejét húztam még jobban puncimra, míg a másik kezemmel a másik kollégám golyóit markolásztam. Eközben a lábam közt Péter, nyelvét le nem véve, csiklómat még erőteljesen lefetyelte, ujjait pedig a már jócskán nedves puncimba dugta, és ki-be döfködött bennem.

Rövid idő múlva, a fiúk helyet cseréltek, így most a Gábor farkával ismerkedett a szám, és játszadozott a nyelvem, míg a másik ujjazott, de rendesen. Gábort a számból ki nem engedve, erősen is szoptam duzzadt farkát, amitől előnedve folyamatosan a számba áramlott. Péter mögém lépett, most már a farkával hatolt belém. Erős lökésekkel mozgott ki be bennem, aminek ritmusát én is átvéve ugyanolyan tempóban szoptam a másik fiú hatalmas farkát. Egyre hevesebb hangokat hallottam elölről és hátulról is, érezhetően mindkét pasinak élvezetet nyújtottam. Gábor megfogott, felállított, és szemben vele magára ültetett. Ő teljes egészében betöltötte a puncimat. Csípőmet megemelve járt ki be bennem, ami engem is egyre jobban izgatott. Gábor ujját megnyalva fenekemet kezdte tágítani, amire halk sóhajjal engedélyt adtam.

Trióban szexelünk - erotikus történetTrióban szexelünk - erotikus történetMikor már elég tágnak találta, puncimtól nedves farkát a nyílásba illesztve lassú mozdulattal hatolt belém. Egyre jobban közeledtem a csúcs felé, amikor Gábor megállt, és úgy helyezkedtek, hogy mind a ketten belém hatoltak. Élveztem, ahogy a két farok, egyszerre mozog bennem, éreztem, ahogy egyre jobban közeledem a csúcs felé. A következő pillanatban elélveztem a két fiú kemény baszásától, az orgazmusom egész testemet átjárta. Ekkor már ők is egyre nehezebben bírtak magukkal, így Gábor kicsúszott fenekemből, elém térdelt, és számba tolva magát, újra orálisan kényeztettem, míg Péter tovább ostromolta a puncimat. A fiúk egy röpke pillanat múlva, egyszerre élvetek el. Péter forrósága egészen a puncim legmélyéig hatolt, Gábor farka pedig mind a számba lövellte drága nedűjét. A fiúk akkor este hazakísértek, megígérve, hogy másnap is együtt hancúrozunk zárás után.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshopban személyes vásárlás? Akkor az Intim Center, Budapest Károly krt. 14. a nyerő!

Szexshopban személyes vásárlást tervezel? Akkor az Intim Center szexbolt a legjobb, Budapest, Károly krt. 14. sz. [...]

Vibrátor szex leszbikus lányokkal, pasivadító erotika

Csinos leszbikus lányokkal vibrátor szex. Csiklóizgató vibrátor és rúd vibrátor együttes használata a legjobb. Különbségek [...]

Legyen saját puncid, ez vibrálni is fog, és soha nem fáj a feje

Az élethű punci vibrátorral, férfiknak készül önkielégítésre mint az igazi pina: a csikló és szeméremajkak [...]

A legjobb budapesti szexshop az Intim Center az Astoriánál

Az INTIM CENTER egy nagyszerű online szexbolt, és nagyon klassz. Emberi navigáció, kényelmes részek a [...]