A faszt kiverni, tudni kell!

Mi a különbség a síkosítási módszerek között? Hogyan kezdjünk bele a kézimunkába? Hogyan használjuk kezünket az izgalom különböző fokain? Farokverési útmutatóm következik:

Hogyan elégíthetünk ki egy pasit a kezünkkel? A férfiak persze profik ebben, így nehéz nekik megfelelni. De talán mégis jobb, ha az embert a partnere veszi kezelésbe. Néhány jó tanácsa segít, hogy elsajátítsuk a farokverés művészetét. Persze, nem árt gyakorolni is.

Síkosan jó

Mielőtt rávetnénk magunkat partnerünk péniszére, mindig használjunk síkosítót. Ez lehet boltban kapható, olajos vagy víz alapú készítmény, de használhatjuk a saját nyálunkat is. Fontos szem előtt tartani, hogy a pasik nem gerjednek a gyümölcsös vagy virágos testápolókra, síkosítókra. Maximum elviselik a nők kedvéért. A természetes, egyszerű illatok; az való nekik.

Minden síkosítási lehetőségnek megvan a maga előnye. Az olajos anyagok tökéletesek a finom cirógatáshoz, kellemes tapintást biztosítanak, és minél jobban dörzsöljük a másik bőrét, annál forróbbá válnak a kezünk alatt. A víz alapú síkosítók bírják a legjobban az iramot, viszont gyorsan száradnak, így sűrűn kell őket pótolni. Ezt persze megúszhatjuk azzal, ha már a kezdetekkor nyakon öntjük vele párunk ékességét. A legegyszerűbb, legelemibb, legtermészetesebb módszer a saját nyálunk használata. Ez a nyers megoldás akár önmagában is izgató lehet.

Foglaljuk el a pozíciót

Fektesse a férfit a hátára, engedje, hogy ellazuljon, pihenjen, becsukja a szemét, hiszen nincs most semmi dolga. Csak az, hogy élvezzen. A nőnek leginkább a férfi két lába közé érdemes helyezkednie, itt ugyanis a herékhez és a farokhoz egyaránt könnyen hozzá lehet férni. Fontos, hogy mindkét kéz síkos legyen, amikor a nő belekezd a játékba. Egyik kéz a pénisz felső részén, a makkon legyen, a másikkal pedig óvatosan vegye kézbe a golyókat. Kezdődhet a gyönyör.

Bevezetésként lehet egy kicsit játszani a pénisz érzékeny hegyével. Simogatni, dörzsölgetni, követni a vonalait. Aztán a kezét óvatosan és finoman húzogassa fel és le. Oldalirányba nem érdemes próbálkozni. Sem rángatni. Az ugyanis nem sokat ér. A heréket mindeközben lágyan dörzsölgessék. Fontos szabály, hogy nem szabad megtörni a kialakított ritmust, ez félbeszakítja a gyönyör hullámát, elrontja a hangulatot és késlelteti a végkifejletet.

Kézből kézbe

A pénisz gyengéd babusgatását az első hangos nyögésekig kell folytatni. Mikor partnerünk hangjával és testével is kifejezi, mennyire élvezi a kényeztetést, a következő sebességbe kapcsolhatunk. Most már mindkét kézzel a dákót fogjuk, míg egyik kezünket a tövéig lehúzzuk, addig a másikkal fönt fogunk rá. Aztán fordítva. És megint. Ezt ismételjük 4-5 alkalommal, majd változtatunk az irányon. Most felfelé húzzuk és a másik kezünkkel aláfogunk. Addig cserélgetjük az irányokat, míg a férfi légzése gyorsabbá, mozdulatai hevesebbé válnak, golyói pedig feszesen megemelkednek.

A csúcspont

Az orgazmushoz közeledve visszatérünk az egykezes megoldásra. Föl-le. Föl-le. Gyorsabban. Szorosabban. Erősebben. A herezacskót a másik kezünkkel finoman húzogassuk el a testtől, amíg partnerünk görcsös remegéssel a levegőbe nem lövelli a spermáját. Ha majd újra kap levegőt, meg fogja nekünk köszönni.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A csiklóizgató vibrátorok a női élvezés kulcsai, a legjobbak az Intim Centerben kaphatók

A csikló a női nemi rendszer része. Valójában közös szerkezete van a férfi taggal, és [...]

A folyékony vibrátor, izgalmas intim szer gél vagy krém formájában

A folyékony vibrátorok micsodák? A szexuális játékipar soha nem szűnik meg meghökkenteni és meghökkenteni még [...]

Dildóval izgatja partnere prosztatáját Lingurár Éva szopás közben

Erezetes dupla dildóval izgatja a férfi prosztatáját Lingurár Éva, miközben szájjal és a vaginájával kényezteti. [...]

A potenciazavar komoly férfigond de vannak megoldások

Férfi merevedési zavaráról beszélünk, amikor a szervezet különböző szervrendszereinek kóros működésének következtében, megfelelő nemi vágy [...]