Leszbi kalandom

Két évvel ezelőtti történetemet mesélem most el. Tizenkilenc éves voltam és komoly kapcsolatom volt egy sráccal, de sokat ábrándoztam, hogy milyen lehet egy lánnyal szeretkezni? Énekesnő vagyok és épp az egyik fellépésem végén kiszúrtam a tömegből egy lányt, aki igen nagy csodálattal nézett rám. Ahogy lejöttem a színpadról ő rögtön odajött hozzám, és megkérdezte: szeretnék-e egy táncoslányt magamnak? Gondoltam. miért ne? Meg is beszéltünk egy időpontot nálam.

Én még a szüleimnél laktam, de akkor épp üzleti úton voltak. Eljött a megbeszélt időpontra. Nagyon szép arcú lány volt, teste is tökéletes. Derékig érő hosszú, fekete haja volt és nagyon törékeny testalkatú. Hozott magával néhány számot mp3 lejátszóval és kérte, hogy megmutathassa, mit tud. Betettem a zenét és elkezdett táncolni. Nagyon erotikusak voltak a mozdulatai, én csak ültem, és nem győztem betelni a látvánnyal.
Közben máson sem járt az agyam, csak azon, hogy le szeretném teperni és szétnyalni. Miután megmutatta tánc tudományát, leültünk beszélgetni. Persze azonnal szóba jött a szex. Kérdeztem, hogy mi a véleménye arról, ha két lány szeretkezik? Szerencsére őt is érdekelte a dolog. Kiderült hogy nem is a tánc miatt jött hozzám, hanem megtetszettem neki a koncerten.
Mikor mindezt elmondta, én már őrülten fel voltam izgulva, hozzá léptem és megcsókoltam. Aztán megérintettem melleit a pólóján keresztül, amik már duzzadtak, kemények és gyönyörűek voltak. Felhúztam a pólóját és elkezdtem nyalni mellbimbóit. Bele remegett teste és felnyögött. Hevesen csókolgattam hát tovább a melleit, és iszonyatosan élveztem. Azután a nyelvemet végighúztam feszes hasán és lehúztam a bugyiját. Lefektettem az ágyra, gyengéden széthúztam lábait.
Kitárta elém gyönyörű punciját, ami már aranylóan csillogott a édes nedűtől. Először csak a combja belső felét csókolgattam milliméterről-milliméterre haladtam felfelé. Élveztem, láttam rajta, hogy kíván, de azért sem rontottam ajtóstul a házba. Már hevesen dobogott a szíve, jajgatott az izgalomtól, könyörgött, mire eljött a perc, hogy megkóstoljam azt, amire oly rég óta vágytam. Nyelvem hegyét végighúztam a csiklóján, alig érintve azt. Éreztem, ahogy összerándul teste és halkan nyögdécsel. Aztán egyre jobban nyaltam neki, egészen bemélyesztettem a nyelvem forró, édes kis hüvelyébe. Közben egyik ujjammal a popsiját izgattam. Egyre hevesebben nyaltam neki, már teljesen önkívületi állapotban volt.
Összerándult a teste, egy nagy sikoltás hagyta el torkát és elélvezett. Az összes édes nedút utolsó cseppig kinyaltam puncijából, és jóízűen lenyeltem. Finom, illatos kis édes gyöngyszemként csillogó kelyhecskéje volt. Jó ízű. Úgy tíz percig pihegtünk egymást átölelve mozdulatlanul. Ennyivel azonban nem elégedett meg Edina. Láttam, amint elővett táskájából egy gésa-golyót. Azonnal vállalkoztam rá, hogy én szeretném felhelyezni csoda szép kis puncusába. Öt golyóból álló füzér volt és egyenként dugtam fel, ujjammal mélyen benyomva azt, legnagyobb élvezetére.és persze az izgalomtól már az én puncim is nagyon nedves lett.
Olyan nagy golyók voltak, hogy azt hittem, már nem fér belé az utolsó, de puncikája elnyelte azt is. Bele nyaltam és nyelvemmel éreztem, amint forognak puncijában a golyócskák egymás felett. Hatalmasat élvezett és hanyatt döntött engem is az ágyon. Mohón vetette rám magát és úgy nyalta ki puncimat, olyan élvezettel, mint még soha senki. Három orgazmust éltem át egymás után. Egyre nagyobbakat és hangosan nyüszítettem. Erre még jobban bevadult és mint aki nem is akarja soha abba hagyni, egyre intenzívebben folytatta.

Éreztem, ilyen gyönyört még nem okozott nekem férfi és abban a pillanatban negyedszer is átéltem a gyönyörök gyönyörét. Könyörögtem, ne hagyja abba, még és még élvezni szeretnék. Olyan finom, hogy soha nem lehet vége. Mosolygott és elővett egy nagy, termetes vibrátort, ami olyan könnyen csúszott lucskos puncimba, hogy magam is meglepődtem rajta. Rutinosan húzogatta, ki-be, körbe-körbe. Behunytam a szemem és egy kicsit arról is megfeledkeztem, hogy nem egy termetes élő pénisz tölti ki kéjsóvár puncimat.
Ekkor éreztem meg magamon kőkemény melleit, ami megint úgy beindított, hogy szívogattam mellbimbóit és alig vártam, hogy elélvezzek és újra megízlelhessem a finom puncit. Attől a tudattól hatalmasat élveztem. Ő pedig leszopogatta kéjesen a vibrátort, magába nyomta és közben puncimat kezdte tisztára nyalni.
Most én következtem. Nem éretttem, miért nem fér a punciba tövig a vibrátor? Mosolyogva húzta ki a golyókat egyenként és minden egyes golyó után buja mosoly ült ki arcára. Az utolsó golyó után kértem, úljön az arcomra, úgy szeretném kinyalni. Hevesen meglovagolta nyelvemet és úgy éreztem, hogy nyelvemmel dugom meg.
– Igen, nyalj szét, nyald szét a puncim, a te puncid, suttogta. Azt teszel vele, amit csak akarsz.
Teljesen beundultam ezektől a szavaktól. Előkerült a híres női, két ágú vidbrátor is táskájából, amit egymás mellét simogatva, vadul csókolódzva lovagoltunk meg egymással szemben. Boldog fáradtság vett mindkettőnkön erőt. Úgy érzem teljesült régi álmom.
Azóta nagyon sokszor találkozunk, és szeretkeztünk. Egymás testének minden porcikáját felfedezve, egyre nagyobb élvezetet, örömet tudunk okozni. Gátlásralanul felszabadultak vagyunk egymással és nincs az a férfi, akinek kedvéért lemondanánk ezekről a napokról.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexi rucik a hálószobába az INTIM CENTER szexboltból

Az Obsessive fehérneműk minden férfit elcsábítanak. Bájos, rugalmas anyagból készülnek a Szexpláza shopban, a sexshop budapest [...]

Ez a szexbolt évtizedek óta segít helyrehozni a párkapcsolatokat

A kapcsolat felfrissítéséhez menjetek el egy szexboltba, mondja a pszichológus. A szerelem nem örök, egy [...]

Szexshopból így válassz vibrátort, ha rendelsz vagy személyesen vásárolsz

Méretében és anyagában és árban nagyon sokféle vibrátort lehet kapni egy szexshopban. Ez nagyon jó, [...]

A merevedési zavar legyőzése, átmeneti vagy tartós impotencia esetén

A merevedési zavar, a potencia probléma legyőzése. Az impotencia kezelése. A kínaiak már több ezer [...]