Leszbikus Mary meglepetése

Egy fárasztó nap után hazafelé tartottam és már alig vártam, hogy végre láthassam Maryt. A reptéren tekintetünk találkozott, és ez volt eddigi legszebb pillantása. Két gesztenyebarna szempár nézet rám hatalmas könnycseppekkel. Valamit mondhatott, mert láttam, hogy beszédre mozdul a szája, de esküszöm, nem fogta az agyam, hogy mit mond. Csak ittam a látványt.
leszbikus_tortenetEgyszerűen lenyűgöz még mindig ez a nő, ahogy megjelen, ahogy kinéz, ahogy nagy barna szemeit rám emeli. Bele bizsergek a látványba, és nem tudom türtőztetni tovább magam, odalépek hozzá, átölelem ráhajolok a vállára, és mélyen beszippantom a hajának illatát.

Kicsit összerezzen és egy lágy sóhaj kíséretében megszólal:
– Hát itt vagy kedves már ideges voltam, hogy hol vagy?

Elsétáltunk a kocsiig. Ott megfordul és egy szenvedélyes csókkal, ajándékoz meg.
– Látom fáradt vagy – mondja és tudom, hogy az elkövetkező két hét maga lesz a mennyország.
Elindulunk. Mikor már majdnem az anyukájához érünk Gödöllőre, szólt, hogy ne balra, hanem jobbra forduljak. Meglepődtem, hogy miért, de tettem amit mondott. Egy takaros kis ház előtt álltunk meg, ami elött rengeteg rózsa volt. Igazából nem is tudnám megmondani, hogy hol voltunk. Annyi mindent jó lenne neki mondani, de nem is tudom, hogy hol kezdjem. Valahogy ezzel ő is így lehet. Belépünk a lakásba, és ő igencsak otthonosan mozog. Beszélgetünk, az udvarias köröket lefutjuk. Kiderült, hogy a kis lakást kölcsön kapta az egyik főiskolai barátjától. De közben már elkészítette a fürdővizet. Gyertya gyullad a kád szélén. Mondta, hogy fürödjek meg a napi robot után, közben ő megmutatja az ajándékom. Na jó, mondom neki. Jól esik becsusszanni a meleg illatos habfürdőbe. Lecsukom a szemem és tudom, hogy pár perc múlva bejön és meg fog csókolni. Így is történt. De közben a kezébe két kis pohár és a jéghideg Tequila, só és citrom. Tudja, hogy nagyon szeretem. Lám most se csal meg az élet minden úgy történik, ahogy gondoltam. Hoppá mégse, mert most a szájából kapom az Tequilát. Édes Istenem de tündéri ez a nő, a nyelvünk keringőzik az ajkaink puhán lüktetve selymes nyállal csúszkál egymáson. Az tequila kifolyik a számból le végig a nyakamon egészen a két mellem közé. Ő, mint egy mohó kis cica szalad a cseppek után, és végig nyalja a nyakamat majd a melleim felé, veszi az irányt. Cinkosul visszanéz, és abba hagyja az tequila üldözést. Kaján kis vigyorral az arcán kivonulni készül a fürdőszobából. Utána nyúlok és elkapom a karját. Meglepődik, de hagyja, hogy berántsam a kádba magam mellé. Hosszú perzselő csók következik, és szinte érzem, ahogy elindul bennem az a gonosz kis vágy Isten legszebb ajándéka, a köldököm felől lefelé kúszik egészen a dombocskák irányába, mélyen a testem forró kelyhébe.

Csókok, mohó, de lágy harapások váltják egymást, imádom, ahogy végi járja a testem minden zugát az az édes pici kis suta szája… Ühhümm, na ezért érdemes élni. Magamra húztam csókoltam és nyaltam a testét, ahol csak értem. Mind a ketten imádtuk, amikor a megkeményedett mellbimbóink egymáshoz értek és kicsi pici kis köröket rajzolgattak egymásra. Szerettük ezt a játékot, mert mindkettőnket nagyon izgatott. Éreztem, ahogy lágyan de ütemesen mozdul a csípője. Tudtam mi a dolgom. Egyik kezemmel beletúrtam a hosszú barna hajába megmarkoltam és határozott de azért nem erős mozdulattal meghúztam egy kicsit.

Mint egy vadmacska úgy nézet rám, tüzelt a tekintete. De hogy rendre utasítsam a másik kezemmel megmarkoltam a fenekét és kellő erővel szorítottam meg. Egy kéjes nyögés tudata velem, hogy élvezi, amit teszek.
– Ezt szeretem – súgta nyögve a fülembe, amibe bele dugta a kis viháncoló nyelvét. Megsemmisültem, éreztem, hogy elgyengül a testem és átadtam magam a kényeztető szeretetének. Élvezettel játszott a melleimmel bekapta, és a nyelvével simogatta, a keze pedig egyre lejjebb merészkedett, de gonosz módon nem ért a dombocskákhoz pedig már megvesztem annyira akartam ,hogy érintse meg.
Látta a könyörgő szememet, amit annyira szeretett nézni, majd megcsókolt és kilépett a kádból. Levette a vizes ruháját, de ezt olyan izgatóan adta ki a melle gömbölyű formáját és a bimbók kemény alakját. A vizes szoknya is lekerül, és a lábát feltéve a kádra megtörülközött. Láttam nedves dombjait, amit szándékosan nem törölt meg és egy csókot dobott a számra és oda súgta, hogy – siess kedves! Alig tudtam magamhoz térni, de igyekeztem gyorsan rendbe tenni magam. Az asztalnál az ízletes vacsora várt, és egy finom jól behűtött vörösbor.
Gyors beszámoló az elmúlt hetekről, és hónapokról egymás nélkül. Az emlékek hajóján el ringattuk egymás lelkét, és boldogan néztünk egymásra. Ez a nap az a nap ami már egy éve rabul ejtett minket és még mindig ugyan azzal az izgalommal és csodálattal tudunk róla beszélni A kinti rózsák karakteres illata beterítette az egész lakást és megrészegített minket. Arra eszméltünk, hogy a nagy beszélgetésben megittunk egy üveg bort. Lehajtotta a fejét, és tudtam, ha felemeli a szemei elsöpörnek.
Mosolyogva cinkos kacsintással, és a száját megnyalva tudatta velem, hogy kíván. A vacsora után gyors, kapkodó mozdulatokkal vettem le a puha köntöst, (amit kaptam tőle) és adtam oda neki melleimet. Egy utolsó csókot adott a számra, két marka megszorította két mellem, majd lehajtotta barna fejét, és végre..! Megtámaszkodtam két kezemen, és hátrahajtott fejjel nyögtem föl. Tűzforró ajkai körbecsókolták melleim halmát, időről időre megnyalva, és egyre gyorsuló csigavonalban közeledtek bimbóimhoz. Aztán elért; A gyönyör ellenállhatatlan hullámban tört felém, ahogyan fogai karcolták feszülő melleimet, ajkai szívták, nyelve csapdosta.
Szájával felváltva izgatta két bimbómat, közben megnyálazott ujjaival dörzsölte a másikat. Csoda, hogy képes volt erre, mert felsőtestem szinte hullámzott kapkodó lélegzetvételemtől.
– Ne hagyd abba!; szinte hörögtem, és már egyáltalán nem érdekelt, hogy nem is akartam.
Jobb kezemmel előrenyúltam, és belemarkoltam barna üstökébe, rápréselve arcát mellemre. Ő is érezte, hogy közel a csúcs, mert nyelve fokozott tempóban mozgott, és időnként szinte fájdalmat okozva harapott bele mellbimbómba.
De most még ez is jól esett, és én szélvészként röpültem a csúcsra. Fölrobbant bennem a forróság, hasam, mint a dugattyú járt, minden egyes rándulással újabb és újabb hullám gyönyörnedvet préselt ki belőlem. Beharaptam az ajkam, hogy ne sikítsak, így csak elfojtott nyögéssel jeleztem az élvezet tetőpontját. Ő meg nem hagyta abba, vad izgatása átváltott lágy csókokba, simogatásokba. Le kellett feküdnöm. Átmentünk a hálóba, ott átöleltem fejét, és magamra húztam.
Feküdt rajtam, mellemet érő csókjai lassan haladtak fölfelé, kulcscsontom, nyakam és végül újra elérték félig elnyílt ajkaimat.
Amint lecsengett bennem a gyönyör, máris újabbra vágytam. Felültettem, és arcát megsimogatva csúsztattam lefelé tenyerem. Vállai, majd köntöse alatt mellei alakja, rajtuk az anyagot majd kiszúró bimbókkal. Megfogtam a ruhadarab alját, és gyors mozdulattal rántottam fölfelé. Nem, most nem fogom úgy simogatni, most nem fogok lassan haladni! Egy mozdulat, és a köntös nagy ívben repült valahova a szobába. Felsőteste bőre ugyanolyan fehér volt, mint arcáé, apró, szétálló mellein a levegőt böködték hegyes, nagy, rózsaszín mellbimbói. Nem sokáig voltak a levegőben; Villámgyorsan értem el csókjaimmal őket, alig fordítva időt másra, azonnal szájamba kaptam őket. Minden tudásomat bevetettem, hogy örömet okozzak neki. Körbe-körbe simogattam az udvart, szívtam, csókoltam szájamban még tovább duzzadó bimbóját. Egyik melléről másikra tértem, újra és újra visszatérve az előzőhöz. Teste már ívben hajolt hátra karjaimban. Máshogyan élvezett el, mint én; ő egész testében kezdett remegni, végül fejét csavargatva, hang nélkül jutott el a csúcsra.
Nem hagytam neki időt arra, hogy kipihenje magát. Azonnal nyúltam bugyijához közepén puncinedvétől elázva, és húzni kezdtem lefelé. Annyira magánál volt, hogy megemelte csípőjét, megkönnyítve a mozdulatot. Széttártam lábait, és combjait simogatva, csókolva indultam el oda, ahova majd két hónapja vágyom. Combtöve rettenetesen érzékeny, mert keze megmarkolta kezemet, és ott tartotta kelyhétől pár centinyire. Hát akkor maradunk itt! Fel-alá korzóztam bársonyos bőrén, csókokat, nyelvcsapásokat helyezve el rajta.
Aztán hiába volt keze a kezemen, odanyúltam ujjaimmal. Elémtárult keskeny csíkra nyírt szeméremszőrzete. Ugyan mit számít ez? Csókokkal borítottam be combja tövét, majd szeméremajkai mentén sétáltam ide-oda. Amennyire csak engedte, húztam mohó ajkaimmal körbejárhassam ívesen domborodó punciját. Nagyajkai közül már előbújtak élénkrózsaszín kisajkai, alig vártam, hogy fodros szirmai közé csúsztassam nyelvem. Lélegzete már állandó zihálássá erősödött, szemeim előtt hasa ugrálva emelkedett-süllyedt.
Felemelte fejét, és lenézett rám. Szemei fátyolosak voltak, még abban sem voltam biztos, hogy lát engem. Beszélni kezdett, persze fogalmam sem volt mit mond. Lángolt felém sürgető vágya, hogy tegyem meg azt, amire mindketten vágyunk.
Tartottam tekintetét, közben centiről centire közelítettem szájamat puncijához. Elnyíló szájjal nézett rám, és könyörgően suttogott közben. Élveztem hatalmam fölötte, hogy játszom testével, tőlem függ mikor jut el olyan magasra, ahol még sosem járt. Csak egy leheletnyire érintettem meg nyelvem hegyével nunija rését, de ez az érintés is elég volt ahhoz, hogy íze elöntse számat.
Ízbomba. Ez a helyes kifejezést. Az volt. Mint mikor egy kiváló borról regélnek sorokat, hát úgy éreztem most én is. Szegfűszeg, vanília, és még sorolhatnám. Behunytam a szemem, és lecsaptam rá. Nyelvemet belecsúsztattam a résbe, és lassú, minden milliméternyi helyét kiélvezve, a lehető leglassabban kezdtem mozgatni. Hatalmasan sóhajtott, és elernyedt. Combjait úgy széttárta, hogy rajtam kívül még egy ember elfért volna közöttük. Nyaltam megállás nélkül, föl és alá csúszkálva szeméremajkai között.
Megkerestem a bejáratot, és amilyen mélyre csak tudtam, nyomtam be nyelvemet. Ujjai hegye megjelent szemeim előtt, és megkeresve csiklóját, apró, remegő mozdulatokkal kezdte izgatni. Na ezt már nem! Én akarlak elélveztetni, hogy mindig erre az éjszakára gondolj!
Határozottan fogtam meg csuklóját és raktam félre. Mondott valamit, lázasan dobálva egymás után a szavakat. Tudtam, mit akar, és nem is haboztam. Nyelvemmel megközelítettem a hegyesedő, apró pöcköt. Először csak a környékét nyalogattam, a véráramtól vöröslő bőrt, majd mikor újra meghallottam sürgető suttogását, megérintettem a csiklót.
Egész testében összerándult. Megint és megint végighúztam nyelvem rajta, szinte folyamatos dorombolást csiholva ki belőle.
Azt akartam, hogy újra elélvezzen, mert magamon éreztem növekvő vágyamat. Egyre erőteljesebb érintésekkel dörzsöltem pöckét, miközben ujjaimmal hüvelybejáratát izgattam. Véletlenül csúsztak be, de halk sikkantása ott marasztalta velem. Csípőjével apró körzőmozgást végzett, szinte rácsavarta magát ujjaimra. Ahogy gyorsult nyelvem mozgása, úgy gyorsult ő is. Végül két-három heves mozdulat után újra összerándult; szinte felült; és kéjtől görcsbe ránduló arccal elélvezett.
Kezei belemarkoltak a takaróba, hasa hevesen emelkedett-süllyedt, hüvelyizmai ritmikusan húzódtak össze és ernyedtek el. Lassan csúsztattam beljebb ujjaimat, majd mozgattam őket ide-oda. Ahogy csillapodott benne a gyönyör, úgy mozdult meg. Keze eltapogatózott combján nyugvó arcomhoz, és remegő érintésekkel simogatott.
– Akarom, akarom!; susogta megállás nélkül.
Most döbbentem rá, mennyire belefeledkezünk a szeretkezésbe. A kényelmetlen térdeléstől fájt minden porcikám. Tört mozdulatokkal tornáztam fel magamat Mary mellé az ágyra. Találkozott a tekintetünk. Szemei könnyesen néztek rám. Akaratlanul hajoltam rá az ajkára, és összeforrtunk egy csókban. Mert én is azt éreztem, amit ő. Nagyon hiányzott barna haja, fekete szeme, minden porcikája! Nem tudom nem szeretni, minket így teremtett egymásnak az Élet! Gyengéden fordított a hátamra, és borított be csókjaival. Melleimet, hasamat, köldököm kráterét. Keze becsusszant combjaim közé, és ráborult nedveimtől lucskos punimra.
Masszírozni kezdte, középső ujjával elmozdulva a gátig, majd vissza, hogy aztán éppen csak behatoljon szeméremajkaim közé.
De ez kevés volt, többet akartam. Vágytól fűtött hangon mondtam neki, hogy forduljon meg, franciázzunk, vagy hatvankilencezzünk, mit tudom én, hogy nevezik, csak tegye meg! Egy pár pillanatig értetlenül nézett vissza, aztán a felismeréstől felderült az arca. Átvetette lábát fejem fölött, és a következő pillanatban egyszerre nyaltuk meg a másikat. Mintha egy test, egy lélek lettünk volna, olyan szinkronban tettünk mindent. Szemem előtt csillogott teljesen szétnyílt punija, láttam hüvelyének rózsaszín belsejét, feljebb a gát után popsilyukának ráncos bőrrel keretezett kráterét. Mary közben megemelte fenekemet, hogy jobban hozzám férjen, és nyelve befurakodott izgalomtól tág puncimba. Felemeltem a fejem, és belecsókoltam, ugyanúgy, ahogy ő tette velem, beledugtam nyelvem a résbe. Minden mozdulatán éreztem, ahogyan már előbb is: profi szerető, mindent tud amit én, talán még többet is. Picit lejjebb engedte csípőjét, hogy visszatehessem a fejem az ágyra. Akaratlanul is ugyanazt csináltuk, mint a másik. Ha ő változtatott nyelvmozgást, akkor azonnal követtem, és viszont. Mikor nyelvemmel, mintha fagylaltot nyalnék, széles mozdulatokkal izgattam vöröslő csiklóját, így tett ő is. Amikor hosszú középső ujját belém csúsztatta, rögtön megtettem én is. Teljesen eltűnt a határ kettőnk között, testünk egyszerre, és ugyanúgy reagált az ingerekre. Mélyen a hasamban megéreztem kezdődő orgazmusom jeleit. Arra már nem tudtam figyelni, mit teszek vele, csupán saját testemre tudtam figyelni. Nyelvének játékát csiklómon, ujjainak döfködő mozgását hüvelyemben. Behunytam a szemem, csak nyaltam, nyaltam, ujjaimat mozgattam benne, de közben már ott toporogtam a csúcs előtt. Pöcköm egyetlen lángoló gombostű volt, amely sugározta a kéjt minden porcikámba, hüvelyem pedig tűzforró kéjbarlanggá vált. Eljött a pillanat, amikor nyelvemmel, ajkaimmal abba kellett hagynom izgatását, mert robbanásszerűen ért az orgazmus, és nyüszítve kapkodtam lélegzetért. Így járhatott ő is, mert csak hirtelen összegörbülő ujjait éreztem magamban.
Rajtam feküdt, szinkronban remegve csillapult gyönyörünk. Mielőtt szólhattam volna neki, legurult rólam, megfordult, és arcát enyémhez szorította. Nevemet suttogta, ízlelgetve szinte a számára furcsa hangzást. Aztán beszélt hozzám, én pedig hozzá. Csókolóztunk, aztán megint beszélgettünk, mesélve magunkról. Aztán megint csókok, csókok és csókok.
A többszörös orgazmusba mindketten elfáradtunk. Ahogy órámra pillantottam megdöbbentem a közelgő hajnalon. Megmutattam neki. Elkerekedett a szeme. Magyarázni kezdett, éreztem a mentegetőzést hangjából. Gyorsan összekaptam magam. Érzelmeim kiülhettek arcomra, mert közelebb hajolt, és könyörögve suttogott. Én is suttogtam. Hogy ne menj el kérlek! Hát nem érted, hogy szeretném, hogy maradj? Nem érted, hogy veled akarok lenni? Most éjjel, de holnap egész nap is? Nagyon kérlek, maradj!
De hiába. Láttam rajta, hogy vérzik a szíve, de akkor is menni kell. Mellei még egyszer elsuhantak szemem előtt. Felöltözött. Megállt mellettem az ágynál, és lenézett rám.
Az ő szemeit is elfutották a könnyek, térdre rogyott, és arcát arcomhoz szorította. Lázas lendülettel suttogott valamit, majd forrón megcsókolt. Alig tudtuk elengedni egymást. Nagy nehezen elszakadt ajkam ajkától. Elindultunk ki a kocsihoz. Mikor kiértünk, beültem az autóba, és remegő lábakkal elindultam hazafelé. Ott még egyszer visszafordultam, dobott egy csókot, és belépet a kapun….


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Anális szexuális játékok, mik vannak és hogy kell választani

A végbélnyílás szexuális játékai olyan tárgyak, amelyek növelik az izgalmat. Segítségükkel lehetséges a végbélnyílásban található [...]

Új online szexshop webáruház XShop.hu

Az online szexshop bolt, készletről küldi Önnek a termékeit. Magyarországon is egyre több az online [...]

A LEGJOBB szexshop érdekel? Az INTIM CENTER az Astoriánál, ez a tuti!

Az Intim Center elsőként az országban 1989-ben nyitott és azóta üzemel. A további szexáru-üzletek az [...]

Ezek a lányok az Intim Center szexshop vibrátoraival és szexkütyüjeivel élvezkedtek

A Szexpláza pornófilmekben látható szexkütyüket, vagy a producer, vagy rendező vette meg az Intim Center [...]