Liptai Claudia büdös bugyija

Daróczi mama nem hisz abban, hogy Liptai Claudia és Daróczi Dávid szakítottak. Azt mondta, bizonyítékai vannak arról, hogy a műsorvezető és a fia négy nappal a tragédia előtt még együtt aludt: nevezetesen vörös hajszálakat és egy női bugyit talált Dávid ágyában. Ica néni állítja, hogy a fehérnemű Liptai Claudiáé, és hozzátette, hogy rendszerint ő mosta a színésznő otthagyott szennyesét, tehát megismeri azokat.Vajon mi vitte rá Ica nénit, hogy Claudia szennyes bugyiját mutogassa országnak-világnak? Úgy tűnt, az idős asszony sem kedveli Liptait, a lehető legnagyobb undorral ért hozzá a fehérneműhöz, majd közölte, hogy most azonnal megy kezet mosni.

[Videók] Liptai Claudia cikkek, hírek, videók


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?