Liptai Claudia már túl van a Playboy fotózáson

Claudia kizavarta a stábot az aktfotózásról! Liptai Claudia már túl van az óriási érdeklődéssel várt Playboy fotózáson, tudta meg lapunk. A bájos színésznőt négy napon át fényképezték, és annyira szemérmes volt, hogy takargatta meztelen testét, még a stábot is kiküldte a stúdióból. 
Liptai Claudia szemérmes kislánnyá változik, ha a testét kell megmutatnia. Az erotikus beszólásairól és határozottságáról ismert sztár gátlásossága a Playboy fotózásán vált nyilvánvalóvá.
– Claudia hozta a formáját, és komolyan vette a fotózást, bár valóban végig szemérmes volt. Minden beállítást úgy kezdtünk, hogy a teljes stáb kivonult, mert Claudiának szüksége volt arra, hogy átszellemüljön. Mindenki úgy kezdi, hogy takargatja magát és szégyenlősködik, ám ha látja, hogy körülötte profi munka zajlik, akkor elfelejti, hogy nincsen rajta ruha – mesélte lapunknak Nánási Pál fotós, aki oldotta Claudia görcsösségét.
– Kellemes zene, egy jól sikerült fotó és a megfelelő biztatás jó módszer lehet arra, hogy feloldjuk a gátlásokat. Mindenkinek meg kell találni azt az ideális beállítását, amelyben a lehető legelőnyösebben néz ki. A digitális fotózás korában pedig gyors a visszajelzés, hiszen a modell is látja a fotókat, és azonnal elszállnak a kisebbrendűségi érzései – mondta Nánási, aki négy teljes napon keresztül fényképezte a dögös vörös színésznőt, akárcsak kollégája, Pitrollfy Zoltán.
– Olyannyira meghökkentőek és jók a képek, hogy biztos vagyok benne, mindenki tágra nyílt szemmel fogja bámulni Claudiát – mondta Nánási. (Borsonline)


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?