Liptai Claudia mellét szikével formázták

liptai_negerrel_enyeleg

Liptai Claudia melleit már élő adásban is fogdosták. A szikével formált szilikon mellén köszörülték a nyelvüket a Rádió1 Kukori csapatának tagjai. A TV2-n újraindult Mr. és Mrs. című műsor vezetője szerint Harsányiék csak álmodoztak a kebléről. Mrs Kacér: A Kukori triója szerint Liptai Claudia dekoltázsa szögezte képernyő elé a nézőket a Mr. és Mrs. első adásában.
– Nem tudtuk kikerülni a témát, mert bárhová is néztünk, mindig Liptai Claudia mellei voltak a képben – nyilatkozta Hepi Endre. – Éles szemű hallgatóink közül többen is jelezték, hogy látni vélték Claudia nemrégiben plasztikai beavatkozáson átesett keblének hegeit. Nincs is ezzel semmi gond. Ezért a látványelemért volt érdemes a képernyő előtt maradni. Liptai Claudia állítja, nincs mit szégyellnie a műsor után.
– Hosszú éveken át voltak problémáim azzal, ahogy kinézek, mostanra megbarátkoztam magammal. Sosem csináltam titkot abból, hogy a kislányom születése után megcsináltattam a melleimet. Amiről azonban a műsorban beszéltek, azt legfeljebb csak szerették volna látni – üzent rádiós kollégáinak a dögös vörös.
Hepi Endre látni vélte Liptai Claudia mellén a hegeket: „Bárhová is néztünk, mindig Liptai Claudia mellei voltak a képben” – mesélt a Borsnak Hepi Endre rádiós a Mr. és Mrs. okozta élményről, és állítólag a plasztikai műtét hegeit is lehetett látni a képernyőn keresztül. Liptai úgy nyilatkozott, hosszú éveken át problémája volt azzal, hogy kinézték, mostanra viszont megbarátkozott magával. „Sosem csináltam titkot abból, hogy kislányom születése után megcsináltattam a melleimet. Amiről azonban a műsorban beszéltek, azt legfeljebb csak szerették volna látni” – szögezte le.
[Bulvár]


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?