Lola tarolt – Tóth Gabi bugyija volt a legdurvább!

Kiosztották az idei VIVA Comet díjakat. Az átadón az SP névre keresztelt tinirapper tarolt, a fiú két kategóriában is nyert. Meglepetésre a legjobb női előadónak járó gömböt Lola vihette haza, Zséda ezúttal alulmaradt a küzdelemben.
Idén kilencedik alkalommal rendezték meg a szervezők által legrangosabbnak mondott zenei díjátadót, a VIVA Cometet. A győzteseknek járó gömböket a következő kategóriákban osztották ki: legjobb új előadó, legjobb női előadó, legjobb férfi előadó, legjobb együttes, legjobb videóklip, valamint a Magyar Könnyűzenéért díj. A főként tinédzserekből álló szavazótábor SP-t (a gagyirappel hódító Soproni Kölyköt) emelte piedesztálra. A 21 éves Éder Krisztián elnyerte a legjobb férfi énekesnek és a legjobb új előadónak járó díjat is.
Ennél nagyobb döbbenet már nem nagyon érhet, gondoltuk mi, ám kiderült, hogy még ezt is lehet fokozni. A legjobb női előadónak járó gömböt ugyanis várakozásainkkal ellentétben nem a már többször is bizonyító Zséda vihette haza, helyette Lola örülhetett. “Lolának valószínűleg nagyobb rajongói tábora van a VIVA nézői között” – magyarázta az eredményt Brózik Klára, a Jóban Rosszban sorozat sztárja. És való igaz, a díjátadón megjelenő közönség láthatóan nem a Zséda-zenét kedvelők közül került ki, döntő többségében tizenéves tinik jelentek meg.
Mindenki örült a Groovehouse sikerének A közönségszavazatok alapján idén a legjobb együttes kategóriában a Groovehouse nyert, a legjobb videóklipért járó gömb Puskás Petit illette meg, a Magyar Könnyűzenéért díjat pedig az Animal Cannibals vihette haza. A két férfiú egyébként igen szórakoztató jelenség volt, kezdetben a vörös szőnyegen ünnepeltették magukat a sikító közönséggel közel 20 percen át, később a VIP-részlegen ingyen kapott ételt adogatták le a “normál” szektorban tartózkodóknak.
Serdült Orsolya A díjátadón a jelölteken kívül számos celeb is tiszteletét tette, a VIP-részleg tele volt ismert és kevésbé ismert sztárokkal. Talán a legfeltűnőbbek a nemrégiben megválasztott szépségkirálynők voltak: Serdült Orsolya és Budai Zsuzsa kissé elveszetten, majd’ fél órán át egy helyben topogva tekintgetett körbe-körbe, egészen addig, míg Danny Blue oda nem ment hozzájuk beszélgetni. Budai Zsuzsa a STOPnak elárulta: valójában az volt a probléma, hogy nem ismertek fel egyetlen sztárt sem. “Próbáljuk behozni a lemaradást” – magyarázta mozizásuk hátterét.
Sarka Kata és Hajdú Péter A késő éjszakába nyúló eseményen Hajdú Péter és neje, Sarka Kata is megjelent. Kérdésünkre, miszerint ilyenkor ki foglalkozik a gyermekükkel, a műsorvezető elmondta: Julika, a babysitter, aki egyébként főnővér abban a kórházban, ahol a felesége szült. Hajdú Péter szerint egyébként néha ki kell mozdulnia Katának, aki megbolondulna, ha 0-24 órában a gyermekkel lenne.
Tóth Gabi bugyit villantott Tóth Gabi és Puskás Peti – Radó AlexandraAz est folyamán további érdekesség volt Tóth Gabi ruházata: a fekete lakkszerelés már önmagában kirítt a tömegből, a belőle kikandikáló fehér bugyija pedig még egyedibbé tette az összeállítást. És ha már Megasztár, a díjátadón Bartók Eszter is megjelent, ráadásul nem is akárhogyan: egy eszméletlenül rövid és dögös fekete ruhában, amivel csak egy probléma volt, hogy abszolút nem illett a személyiségéhez. Hogy miért választotta ezt a ruhát? Állítása szerint azért, mert az elmúlt években rájött, hogy a “cső formájú, egyszerű vonalú ruhák állnak neki jól”, és ez a ruha pont ilyen.
A díjátadó egyébként rengeteg embert érdekelt, az igazi rajongók között ráadásul voltak olyan elvetemültek is, akik saját VIP-jegy híján nem átallottak 10-15 percet szöszölni a távozók karszalagjaival, csak hogy bemehessenek. – Írja a Stop képek itt


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Hatékony merevedéshez potencianövelő rendelés, vagy személyes vásárlás itt

Egyik napról a másikra a szexuális élete katasztrofálissá vált? Csalódottságot érez csökkent teljesítőképessége miatt? Önbizalma [...]

Potencianövelők rendelése és budapesti személyes vásárlás az INTIM CENTER szexshopban

Gyakran előfordul, hogy a férfiak olyan problémával szembesülnek, mint a hatékonyság csökkenése. Ennek fényében sok [...]

Intim Shop budapesti szexshop és online webáruház

Mikor jártál utoljára szexshopban? Mit értesz azon, hogy soha? Az ilyen üzletek eladói azonban azt [...]

Ha merev pénisszel a teremtő isten akarsz lenni, szex előtt dobj be egy potencianövelőt

Problémás erekció esetén ne kockáztass, ne égesd magad a nő előtt soha. Mindig legyen nálad [...]