Magyar gésák

gesa           Amikor beiratkoztam a Gésák Titka tanfolyamra, éreztem, hogy különlegeset fogok tanulni, valamit, amit nem sok nő ismer. Már a gésák világáról is sok mende-monda kering, erről a tanfolyamról csak annyit tudtam, hogy az intim torna az alapja. Azóta már tudom, hogy sok nő szexuális életében jelentős változást hozott ez a képzés. Andreát régóta ismerem a média által, személyesen csak az intim torna tanfolyamon ismertem meg. Nagy hatással volt rám szakmai tudása, és az, hogy mennyire szabadon tud beszélni az emberi kapcsolatokról, a szeretkezés rejtelmeiről, kudarcairól, örömeiről. Nyilvánvaló, erről burkoltan nem is lehet beszélni, különben elvész mondanivalónk lényege. Már a tanfolyam első napja nagyon megfogott, amikor arról kezdett el mesélni, hogy minden ember egy egyedi és titokzatos regény, amit saját magunknak kell megszínesíteni, hogy ne rongyolódjon el, és évek múltán is szívesen lapozgassunk benne. Kapcsolataink parazsát pedig nap, mint nap fújni kell egy kicsit, hogy ki ne aludjon.

          A Gésa tanfolyam leginkább azokhoz a nőkhöz szól, akik a külső orgazmuson kívül szeretnék megtapasztalni a G-mirigy által kiváltott érzést is. Annyi bizonyos, hogy a férfiak szexuális izgalmát fokozza a nő érzelmi, érzéki válasza. Ennek ellenére számos nő azt vallja, hogy orgazmus nélkül is örömet lelnek a szeretkezésben. Ők a helyzet intimitását, a partner bizalmas közelségét, testének melegét és örömét élvezik. És vannak, akik nem végeznek önkielégítést sem. Az biztos, hogy az orgazmust nem helyes túlértékelni, és a boldog nemi élet egyetlen mércéjének tekinteni, de legalább olyan fontos szerepet játszik életünkben, mint egy pohár víz.
 
          Vannak nők, akik önmagukat képesek eljuttatni az orgazmushoz, de társuk által már nem működik a dolog, ezért gyakran színlelnek gyönyört. Ez a lélek számára olyan, mintha egy képzeletbeli ételt akarnánk megenni. Álmodozunk róla, elképzeljük, a szánkba érezzük az étel ízét, aromáját, de végül nem kapunk semmit. Mivel az orgazmus az agyban jön létre, érdemes feltárni az ehhez kapcsolódó múltbéli eseményeket, blokkokat, mert egy idő után a színjáték annyira leköti az illető figyelmét, olyan természetessé válik, hogy soha nem fogja tudni magát átadni a szeretkezés mámorának. A szülőktől átvett negatív attitűd vagy a téves információk hatására az élvezetekhez szorongás vagy bűntudat is kapcsolódhat. Minap azt kérdezte tőlem valaki: -Mit jelent az, hogy tudatosan élni?
A tudatosság azt jelenti, hogy elő merek lépni álarcaim mögül. Felismerem a bajt és nem színlelem azt, hogy minden rendben. Tudomásul veszem a problémát és dolgozom rajta. Ha ezt a kapcsolat nem bírja ki, akkor jobb ha vége, párunk soha nem volt igazán a miénk. Önmagunk elfogadása is az orgazmus, vagyis az elengedés feltétele. Fogadjuk el végre, hogy mindenkiben vannak romok, és romosan is szerethetőek vagyunk. A jó viszony kialakításához két egész személyre van szükség, nem pedig két fél emberre. Vagyis a másik partnerünk megszeretéséhez vezető első lépés az legyen, hogy szeressünk bele önmagunkba!

          Általában a férfiak lazán tudnak viccelődni tulajdon farkukkal, míg a nők nem gyártanak nemi szervükről vicceket és nem becézgetik azt. Így hát mindenki számára mulattató és felszabadító hatású volt a tanfolyamon az a játék, amikor 1percen keresztül olyan szavakat kellett mondanunk, melyeket ritkán vagy soha nem mondunk ki a puncinkról. A szókimondással megnyílnak érzékiségünk kapui, és szexuális örömérzésünk is megnövekszik. Ugyanolyan szabadon kell tudnunk beszélni a hálószobában, mint amilyen szabadon beszélünk a terített asztalnál. Partnerünkkel együtt azt látjuk majd, hogy az élmények ilyenfajta megosztása érzékiségáradatot szabadít fel, és rendkívül elmélyíti a szeretet és bizalom érzését.
Freud különítette el először a csikló-orgazmust a hüvelyi orgazmustól. Masters és Johnson szerint a nő számára egyetlen orgazmus létezik, amely a csiklóból indul ki, majd átterjed a hüvelyt körülvevő izmok zónájára. Tehát nem beszélhetünk kifejezetten hüvelyi orgazmusról, mert a hüvely nyálkahártyája nem tartalmaz mirigyeket, és rendkívül szegény idegvégződésekben.
Zwang is hasonlóan vélekedik: a csikló és a hüvely sohasem versenytársak, nem ellenfelek, inkább kiegészítik egymást és együttműködnek.
Tordjman úgy véli különbséget kell tenni a külső orgazmus és a mély, hüvelyi orgazmus között, amit a hüvely mellső falán található G-pontra kifejtett nyomás vált ki és intenzívebb kéjérzéssel jár.
A G-pontot először dr. Ernst Grafenberg írta le, és saját nevének kezdőbetűjével jelölte. Ő állapította meg, hogy a női szervezetben találhatók a húgycső mentén a férfi dülmirigyhez hasonló, de annál kisebb mirigyek, amelyek váladékot is termelnek. Valójában ez nem egy pont, hanem a hüvely mellső falának egy kb. 1cm átmérőjű területe, melynek izgatására erős orgazmus következhet be.

          A G-pont azonosan működik a szexuális életben, mint a férfiaknál a prosztata, vagyis csak akkor lép működésbe, ha izgatott állapotban vagyunk. A női merevedés jele a hüvely nedvessége. Annyira vagyunk izgatottak, amennyire felizgattak bennünket. A Gésa tréningen megtanult gyakorlatokkal szeretkezés közben elérhetjük, hogy a G-pontot mi magunk mozgassuk a hímvesszőn. Ezek a gyakorlatok nagyon hasonlítanak az intim tornára, csak kapcsolódik hozzá térdrugózás, csípőfeszítések, valamint a hüvely és a csikló mozgató izom lefelé szorítása különböző pozitúrákban. Ezen technikák alkalmazásával eljuthatunk a gyönyörhöz anélkül is, hogy a csiklónkhoz érnénk. Erre már képesek voltunk gyermekkorunkban is, de mivel gyakran le voltunk tiltva a nemi szervünkről, ezért ezt a képességünket újra fel kell éleszteni.
 
         Néhány gondolatot írnék a menstruációról is, mely szintén a tanfolyam anyagát képezte. A havi vérzésről századokon át léteztek tudatlanságon, félelmen, babonán alapuló tévhitek. Selejtes terméknek, tisztátlan, káros anyagnak tartották, melytől muszáj megszabadulni. Ma már tudjuk, hogy a menstruáció egy hosszú normális folyamat eredménye. Csak a nők és a majmok szervezete működik úgy, hogy minden hónapban felkészül egy esetleges terhességre. A menstruáció pedig a méh és a megtermékenyült petesejt elmaradt találkozásának a következménye.  menstruációs görcs egy felfokozott izomfeszüléssel járó állapot. Lelki hátterében merevség, görcsös akarás áll. Min görcsölünk valójában? őnek születni annyit jelent, mint befogadóvá válni. Lényege a szépség és a termékenység. Ezért a nők minden hónapban vért veszítenek, és áldott állapotban, valamint szülés után saját testükből táplálják gyermeküket.
Gondoljuk végig mit szeretünk a menstruációnkban. Keressük meg benne a pozitívumokat! Például mondjuk ezt: Milyen jó, hogy a szervezetünk már megint tudja, hogy mi a feladata!
Kevés nő ismeri fel, hogy a menstruáció által vagyunk képesek alkotni, újat létrehozni.
 
          A görcs lelki sajátossága közé tartozik a női önátadás hárítása, az, hogy nem engedjük át magunkat a kiszolgáltatott állapotnak. Bár tudjuk a helyes cselekvést, a helyes utat, de mégis ragaszkodunk elveinkhez. Fájdalmas dolog felismerni, hogy görcsös igyekezetünk, viselkedésünk által egyre jobban távolodunk önmagunktól. Életünk sava-borsa elvész, nincs ami megédesítené a hétköznapjainkat. Ez az állapot, amikor túl sokat cipeljük más terheit, és mindenki problémáját mi akarjuk megoldani. Úgy érezzük ez már sok, nem tudunk megfelelni, menstruáció alatt pedig végképp nem!
Figyeljük meg szívünk tiszta érzéseit, vágyait, ahol megtalálhatjuk azokat a dolgokat, melyek nyugalmat és teljességet hoznak életünkbe. Ha csak egyetlen célt, utat ismerünk akkor elveszítjük a boldog élethez vezető utat, a rugalmasságunkat, s így az izom is görcsössé válik. öldi segítségként, a fájdalom megelőzéseként jó hatású a talpmasszázs. Ha heti egy alkalommal átmasszírozzuk a női ivarmirigyek és az altest nyirokterületeinek zónáit, menstruáció idején megszűnnek a kellemetlen tüneteink. Ez csak abban az esetben működik, ha tényleg erre hetente időt szánunk, ha akkor kezdjük a zónákat masszírozni, amikor már menstruálunk, akkor nem hatásos. Így van ez a gyógyteákkal is. A cickafarkfű teát menstruáció előtt 2héttel el kell kezdeni inni, napi két csészével. Utána kell egy kis szünetet tartani. Nemcsak a menzesz alatti görcsökön segít, hanem a vérzést megelőző kellemetlen tüneteket is megszünteti.

          Szeretném idézni Bette Davis színésznő gondolatait a női boldogságról: “fura dolog a nő karrierje” az  ember elhajigál holmikat a létrán fölfele haladtában, hogy gyorsabban tudjon mozogni. Elfelejti, hogy ismét szüksége lesz rájuk, amikor visszatér. Az egyetlen pálya, ami közös minden nő életében, akár tetszik neki, akár nem: nőnek lenni. Előbb vagy utóbb hozzá kell látnunk, hogy ezen munkálkodjunk, s nem számít, hogy hányféle foglalkozásunk volt vagy szerettük volna, hogy legyen. Végső soron semmi sem számít, csak az, ha ránézhetünk valakire vacsora közben vagy ha megfordulunk az ágyban ő ott van. Enélkül nem vagyunk nők!

          Egy kedves hölgy vendégem csodálatosan szép karriert futott be, miközben számos házassági ajánlatot utasított vissza. Ezt nem csak a munkája miatt tette, hanem mert nem akart konyhaszagú feleség lenni. Mára, 35 évesen mindent feladna egy meleg fészekért, családért, gyermekekért, egyelőre sikertelenül.
Az a típusú nő, aki a hatalomvágy és a túlzott munka börtönében él, csak estéről estére hazamegy. Az igazi nőhöz újra és újra hazatérnek.

          A tanfolyam végül önfeledt tánccal zárult. A visszafogott, szolíd tánctól elindulva haladtunk az egyre őrületesebb, mámoros, már-már részegséghez hasonlítható mozdulatokig. Az önfeledt érzés megélése után egy Finn országból kapott GEISHA csokoládét majszolgattunk, miközben sebeinket ápolgattuk. Igen, én azt gondolom mindenkinél tépődtek fel sebek, még akkor is, ha ez nem nyíltan történt.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

19 éves vagyok, és van vibrátorom. Anyám megtalálta, szerinte perverz vagyok!

19 éves vagyok, és van vibrátorom. Anyám megtalálta, és szerinte perverz vagyok! Azzal keltett reggel, [...]

Potencianövelés, a leghatékonyabb tabletták és szerek az erekció érdekében

Potenciazavarról erektilis diszfunkcióról, röviden ED akkor beszélünk, ha a férfi nem tud olyan erekciót elérni [...]

Növelhető a potencia, hogy mindig felálljon amikor csak kell

A felálló pénisz, a hímvessző erekciója a férfi szexuális öröm egyik kulcsa… Hogyan kell aktiválni? [...]

Ilyen bombázó popókra izgulsz, és van kemény merevedésed? Férfi potencia!

A szexualitás amilyen egyszerűnek tűnik, annyira bonyolult. A cél nem az, hogy legalább tízszer elélvezzen [...]