Maria Geronazzónál végrehajtás

maria_geronazzoNagy bajban Maria Geronazzo. A magyar pornósztár megfizet! Az extrém szájmérettel rendelkező pornószínésznő több millió forintot kénytelen kifizetni a végrehajtónak. A munkája gyümölcse így másokat fog gazdagítani. De hogyan kerülhetett erre sor? A kemény munkával – egyszerre kilenc férfit elégített ki – megszerzett jövedelme teljes egészében a bírósági végrehajtót illeti. „Kaptunk egy hivatalos levelet egy végrehajtótól, amelyben felhívnak minket arra, hogy közvetlenül nekik utaljunk, ha bármiféle jogdíjjal tartoznánk Maria Geronazzónak. Persze mi nem tartozunk Máriának, inkább ő nekünk” – erősítette meg az értesülést az egyik bulvárlapnak Kovi, a népszerű pornófilm-rendező.
Megkeresésre a Fővárosi Bíróság is megerősítette a hírt: „A Fővárosi Bíróság végzésében megállapította, hogy a fizetési meghagyás jogerős és végrehajtható”.
Ezek után megállapítható, hogy tényleg igaz a dolog, nagy bajban van az „ország szája”.
„Valóban belekeveredtem egy csúnya dologba. Beszálltam egy lakásértékesítéssel kapcsolatos üzletbe, amit egy ismerősöm vezetett. Én sajnos jóhiszeműen aláírtam egy papírt, amit nem kellett volna, a barátom pedig lelépett a pénzzel. A bíróság arra ítélt, hogy én fizessem vissza a beszedett összeget, ami nincs is nálam” – mondta szomorúan Maria.
Maria tehát egyelőre nem tudja még, hogy miből fizesse vissza a 7 és fél milliós tartozást, csak reménykedik: „Remélem, a könyvem bevételéből majd többet tudok törleszteni, de így is igyekszem”.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A nemi vágy és élvezet iránti sóvárgás legyen kielégítve, tuti tipp egy szexshop

Egyedül vagyok, most nincs barátom, sok a munka, sok a stressz, és sajnos túl kevés [...]

Szexshop cuccokat tesztelt Hanzelinova Veronika és Silion Antinia Roxana

Az Astoria budapesti szexshop cuccait tesztelte Hanzelínová Veronika és Silion Antinia Roxana! Az ismert magyar pornós [...]

Műbránerek, síkosítók, szexbabák kánaánja az INTIM CENTER szexshopban

Sokan attól rettegnek, hogy mint gondolnak majd mások róla, ha kiderül, intim shop szexboltba jár. [...]

Szükséged van szexuális játékokra? A cikkből megtudod…

Hogyan lehet megérteni, hogy itt az ideje, hogy menjen a szexboltba játékokért? Van egy egyszerű [...]