Megkívántam Őt az erdő mélyén…- erotikus történet

Egy nyári vasárnap délután párommal, Tibivel kirándulni indultunk az erdőbe. Szinte minden vasárnap az erdőt járjuk, mivel mindketten nagyon szeretjük a természetet, különösen az erdőt. Ez a délután is úgy indult mint a többi, kézen fogva sétálgattunk, gyönyörködtünk a táj szépségében, hallgattuk a madarak csicsergését. Már vagy egy órája sétáltunk, amikor valami megmagyarázhatatlan vágy tört rám. Hírtelen megkívántam Tibit. Szeretkezni akartam Vele azonnal. Halkan a fülébe súgtam vágyamat, majd csábító pillantást vetettem rá. Párom elmosolyodott, majd egy eldugott helyre vezetett. Leterítettük a plédünket, lefeküdtünk, és szenvedélyes csókolózásba kezdtünk.

Megkívántam Őt az erdő mélyén...- erotikus történetMegkívántam Őt az erdő mélyén...- erotikus történet

 Miközben az egyik ujjával a csiklómat simogatta, a másik ujjával nedves barlangomat indult felfedezni…

 Közben elkezdtük egymásról lerángatni a ruhát. Csókja ízétől teljesen begerjedtem. A mellemet kezdte el csókolgatni, miközben kezét egyre lejjebb csúsztatta a hasamon, egészen gyöngyöző kelyhemig. Egy pillanatra megállt, a szemembe nézett, és újra szenvedélyes csókot lehelt az ajkamra. Kezével duzzadó csiklómat kezdte el kényeztetni. Miközben az egyik ujjával a csiklómat simogatta, a másik ujjával nedves barlangomat indult felfedezni. Már teljes extázisba voltam, testem hullámzott a kéjtől. Már nem bírtam tovább, letepertem és most én kezdtem el ízlelgetni meredező férfiasságát. Lassú tempóval kezdtem el nyalni a péniszét, miközben golyóit masszírozgattam.

Megkívántam Őt az erdő mélyén...- erotikus történetMegkívántam Őt az erdő mélyén...- erotikus történet

Vadító érzés amikor pinámat a faszával dugja

 Párom dákója forró nyelvem érintésétől egyre jobban duzzadt. Mikor már éreztem hogy közel jár a csúcsponthoz, lassan beleereszkedtem kemény farkába és gyors tempóba lovagolni kezdtem rajta. A kéj teljesen átjárta a testemet. Mialatt lovagoltam rajta, csiklómat kezdtem el simogatni. Egyre jobban éreztem, hogy hamarosan átélem a gyönyörök gyönyörét. Mindkettőnk szívverése egyszerre kezdett el gyorsulni, majd testünk egyszerre feszült meg a gyönyörtől. Csodálatos


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és mi szexkütyüket adunk hozzá!

A nőnek muszáj kielégülnie? Igen, és szexkütyükkel segítünk! Miért lehet nehéz a nők számára elérni [...]

Szexuális termékek ajánlója a legjobb szexhoptól, az INTIM CENTER minden nap nyitva!

A N°1 szexshop Budapest belvárosában, minden nap nyitva tart ✓ Nőket, férfiakat és párokat szeretettel [...]

Vagina szépségverseny

Mindenféle szépségversenyről hallottunk már, de olyanról, ahol vaginákat díjaznának, még sosem. Brian Sloane szerint ez [...]

Szexpatika, szex gyógyszertár erotikus drogéria

A szexuális problémák a modern világban sok férfit és nőt érintenek, hiszen a rohanó és [...]

One thought on “Megkívántam Őt az erdő mélyén…- erotikus történet

  1. Pingback: Erotikus történetek | Olimpiq.com szex innováció

Hozzászólások lezárva.