Megyeri Csillát is is megdugta Havas Henrik

Ezt mondja a tanítvány a botrányos felvételen Havas Henriknek: Ezt le kéne húzni, mert úgy jobban belefér a kezem.
Már sok ezren megnézték és villámgyorsan terjed a neten az a felvétel, ami Havas Henrikről és állítólag egyik tanítványáról Megyeri Csilláról készült, írja a Bors.

Úgy tudni, hogy maga a tanítvány készítette és hozta nyilvánosságra, mert meglehetősen kényelmetlenül érezte magát a lényegében kényszerű szituációban. Ami ha jól értjük, egyfajta sajátos helyzetgyakorlatnak indult a tanár és tanítvány szerepében. A végkimenetel azonban csak egy lehetett, írja a lap, amely arra is emlékeztet, hogy hasonló történetek miatt ítélték az Amerikai Egyesült Államokban 23 év börtönre a híres hollywoodi filmproducert, akit utólag jelentett fel több tucat nő. Azt állították, hogy irányító helyzetével, pozíciójával visszaélve hozott létre olyan szituációt, amit aztán nem mertek visszautasítani. Utólag az amerikai bíróság több esetben erőszaknak minősítette a történteket. Az amerikai producer azzal védekezett, hogy ő a korábbi évtizedekben így szocializálódott.

Nem tudni még, hogy Havas Henrik ellen érkezett-e ebben az ügyben büntetőjogi feljelentés, s hogy léteznek-e a kikerült felvételnek további részletei, esetleg vannak-e más tanítványok, akik rendelkeznek hasonló felvételekkel, írja a Bors, ahol elérhető a felvétel is.

Úgy tudni, hogy maga a tanítvány készítette és hozta nyilvánosságra, mert meglehetősen kényelmetlenül érezte magát a lényegében kényszerű szituációban. Ami ha jól értjük, egyfajta sajátos helyzetgyakorlatnak indult a tanár és tanítvány szerepében. A végkimenetel azonban csak egy lehetett.

Hasonló történetek miatt ítélték az Amerikai Egyesült Államokban 23 év börtönre a híres hollywoodi filmproducert, Harvey Weinsteint, akit utólag jelentett fel több tucat nő. Azt állították, hogy irányító helyzetével, pozíciójával visszaélve hozott létre olyan szituációt, amit aztán nem mertek visszautasítani. Utólag az amerikai bíróság több esetben erőszaknak minősítette a történteket. Az amerikai producer azzal védekezett, hogy ő a korábbi évtizedekben így szocializálódott.

Nem tudni még, hogy Havas Henrik ellen érkezett-e ebben az ügyben büntetőjogi feljelentés, s hogy léteznek-e a kikerült felvételnek további részletei, esetleg vannak-e más tanítványok akik rendelkeznek hasonló felvételekkel. Mindenesetre Baukó Éva se állhatta szó nélkül az ügyet, őt meg akarta szopatni a tanár úr. Ezt írja a Facebook oldalán:

Utolsó posztom egy darabig: Havas téma: Engem évekig elítéltek és nem hittek nekem, hogy zaklatott szexuálisan a tanár úr! És itt van ez a celeb nő, aki szexuálisan felajánlotta magát, és még rögzítette is az aktust, de őt nem veszik elő!!! Pedig megdolgozta az öregurat. Hamarosan a nőnek széke is lesz az egyik csatornán, abban biztos vagyok! Ő mit tett le az asztalra? Annyit sem mint én, de jól él, új Mercedese van és Mykonosra jár nyaralni! Vállald már magad, ha ezt megtetted Megyeri Csilla!

Ideje volt hát, hogy megnézzük, mire keresnek a legtöbben Megyeri Csillával kapcsolatban a neten.

Amire a legtöbben keresnek: Megyeri Csilla Ázsia Expressz
Megyeri Csilla egy vidéki tévénél dolgozott, amikor végtelenül szerencsétlen, „rusnyázós” felkonfja kiverte a biztosítékot. Csilla bocsánatot kért és próbált továbblépni. Korábban párjával szerepeltek a Drágám, add az életed! műsorban is, és akik látták őket, azoknak azonnal lejött a képernyőről, hogy egy életrevaló, nagyszájú, összeszokott szerelmespár tagjai ők, akik jól működnek a kereskedelmi tévék szórakoztató műsoraiban. A TV2 2017-ben indította el az Ázsia Expressz első évadát, ahol Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolti is versenyzőként mutatkozott be. Bár a műsort nem sikerült megnyerniük, mindkettőjükkel hatalmasat fordult a világ. Csillát a hozzászólásokban már talpraesett, inspiráló nőként jellemezték a nézők. „Külön örülök, hogy ez is kiderült rólam, mert éreztem, hogy beskatulyáztak az emberek”- mondta az Ázsia Expressz után. Megyeri az elmúlt években több műsorban is szerepelt, köztük A nagy duettben, valamint saját webshopot indított.

Amikor júniusban az Ázsia Expresszről kérdeztük az Instánkon Csillát, ő úgy fogalmazott, hogy ma már nem szövetkezne bárkivel a játékban, csak egy párossal.

Amire a legtöbben keresnek: Megyeri Csilla és Kulcsár Edina
Csilla és a szépségkirálynő barátsága az Ázsia expressz után lett igazán erős. Mindketten a párjukkal vettek részt a TV2 szórakoztatóműsorának első évadában, és nem egyszer megharcoltak egymással, az úgynevezett amulett játékban. Az egyik ilyen alkalommal Csilla és Zsolti feladta a szakaszversenyt, és ezzel a Kulcsár-Csuti párosnak adták át az egy milliót érő amulettet. Ám igazán jól akkor tudták megismerni egymást, miután hazatértek Magyarországra.

A két híresség a játék után több, közös interjút is adott. Edina és Csilla is egyetértenek abban, hogy elképzelhetetlen az életük párjuk nélkül. Amikor pedig Csilla 33. születésnapját ünnepelték júniusban, a bulin ott volt Edina második gyereke, Nina is, akit nagy szeretettel babusgatott a tévés. Ott derült ki az is, hogy Csilla és Edina édesanyja egyszerre ünnepli a születésnapját, így a volt szépségkirálynő számára duplán örömteli ez a nap.

Amire a legtöbben keresnek: Megyeri Csilla Berki Krisztián
Ám nem minden Ázsia Expresszel kapcsolatos emlék édes Megyeri Csilla számára. Ugyanebben a szériában indult Berki Krisztián is, aki többekkel kötött szövetséget a játék alatt, ám ezt – a versenytársai szerint – felrúgta. Innen a rossz viszony, de az ügyet kicsit sem könnyű átlátni.

Amikor például hazajöttek a versenyről, és Csilla meghívást kapott az egyik reggeli műsorba, az akkor ott dolgozó Berki, mondhatni életvezetési tanácsot kezdett osztogatni Megyerinek. Berki azt mondta a nőnek, hogy nem értékeli eléggé a párját. „Nem minden férfi tesz meg ennyi mindent a barátnőéért, a leendő feleségéért. Az Ázsia Expresszt is miattad csinálta, és az élete nagy részét is annak rendeli alá, hogy boldognak lásson. Nem vagytok már fiatalok, én pedig pontosan tudom, hogy egy férfi mire vágyik. És jól tudom, hogy Zsolti ezt szeretné.” Megyeri csak annyit reagált Berkinek, hogy talán nem neki kellene magánéleti kérdésekben tanácsokat osztogatnia.

Innentől csak még jobban elmérgesedett a viszonyt a két celeb között. Az Ázsia Expressz egyik epizódjában ugyanis Berki megígérte társainak, ha győz, akkor a többiek is részesednek a nyereményből. 2018-ban a társak felvetették, hogy a férfi nem tartotta a szavát, amit ő azzal magyarázott, hogy a csatorna neki sem utalt, ezt a TV2 cáfolta. Berki ezután beperelte a játékosokat, amiért azt mondták, nem tartotta a szavát. „Egy ideig türelmesek voltunk, nem akartunk ebből bajt, de úgy gondoljuk, Krisztián átvágott mindannyiunkat… Azt hiszi, hogy rajtunk átgázolhat, de nem hagyjuk magunkat”- mondta 2018 májusában Csilla, aki Kulcsár Edináékkal együtt ügyvédhez fordult az ügyben.

Hogy mi lett az ügy vége, azt nem tudni, az biztos, hogy még 2018 őszén sem volt megegyezés. Megyeri pedig tavaly nyáron arról beszélt, hogy szerinte Berki máshogy is keresztbe tett neki. „A legbátrabb páros című műsorba, azt csicseregték a madarak, hogy Berki Krisztián miatt nem jutottunk ki Máltára. Nagyon nem vagyunk jóban. (…) A műsor egyik stábtagja előtt hencegett azzal, ő intézte el, hogy ne hívjanak ki minket…” – ecsetelte Megyeri.

Amire a legtöbben keresnek: Megyeri Csilla férje
Megyeri Csilla párja Molnár Zsolti, akivel bár nem házasok, nagyon stabil kapcsolatban élnek. Közel 10 éve vannak együtt, de ahogyan ők fogalmaztak, már sokkal korábban kinézték egymást. „Nagyon szeretem Zsoltiban, hogy talpraesett, a jég hátán is megél. Mellette biztonságban érzem magam, mert tudom, hogy mindig kitalál valamit, ugyanis utálja maga körül az állóvizet. Nagyon szorgalmas, és spórolni is tud, de ha rajta múlna, csak egy ruhám lenne” – mesélte viccelődve Csilla a Meglepetés magazinnak korábban. Ebben a cikkben derült ki az is, hogy ha összezördülnek, akkor általában Zsolti az, aki a békülést kezdeményezi. „Csilla kissé önfejű. De szerencsére két napnál sosem tart tovább a haragja, és eddig még mindig visszajött hozzám” – mondta a szállítmányozással foglalkozó férfi.

Amire a legtöbben keresnek: Megyeri Csilla terhes
Időről időre megkapja a kérdést a tévés arról, hogy mikor vállalnak gyereket Zsoltival. Bár ez a kettejük magánügye, néhány napja így beszélt erről. „Köszönöm mindenkinek, hogy különböző showműsorokban szerepelhettem az elmúlt években, és remélem, hogy erre még lesz lehetőségem, de az, hogy én műsorvezetőként dolgozhassak, az nem jött össze. Elfogadtam, hogy nem ez van nekem megírva a nagykönyvben…Zsolti két évig mondogatta nekem a babatémát. Aztán most nálam is fordult ez, és én beszélek erről egyre többet. Tettem is az ügy érdekében, annak érdekében, hogy tisztuljon a szervezetem, leálltam a fogamzásgátlóval. Rajtam nem múlik semmi, ha jönni akar, akkor jönni fog”– mesélte nekünk Csilla az Instán, hozzátette azt is, hogy ő magát kislányos anyukaként képzeli el.

Amire a legtöbben keresnek: Megyeri Csilla kora
Ahogyan arról többször írtunk a cikkben, Csilla idén júniusban ünnepelte a 33. születésnapját.

Amire a legtöbben keresnek: Megyeri Csilla ékszer
A híresség saját webshopot üzemeltet, ahol a ruhák mellett ékszereket is lehet rendelni. Ezeket pedig gyakran látni barátnői, például Kulcsár Edina karján, vagy nyakán is.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Anál és prosztata izgatók pasiknak az intim webshop kínálatában

Nem csak a nők szeretik használni a játékokat az ágyban. A modern férfiak sem szégyenlősek [...]

Vibrátor anális izgatásokra

Az ánusz, a végbélnyílás ma már elismerten a gyönyör egyik izgalmas forrása. Ha egyszer kipróbálod [...]

Szexkütyük hatalmas élvezésekhez az online szexshop és Szexbolt választékból

Több mint három évtizede fedezünk fel új örömpontokat, bemutatjuk a felnőttipar legújabb innovációit, és hangulatot [...]

Ha nincs igazi puncid, kapni művagina maszturbátort

A maszturbáció természetes folyamat, nem romlott, mint egyesek hiszik. A saját testével való játék egyértelművé [...]