Modell lányok 6 – Modellek alakja

Azt éreztük, hogy a teltebb nőket a kifutóra kezdeményezés nem tart majd sokáig! A híres forradalmárok – mint például Jean Paul Gaultier – vagy elfáradtak, vagy megadták magukat az általános eszméknek, miszerint minél vékonyabb egy modell, annál inkább személytelenné válik és annál inkább el lehet adni a bemutatott ruhát.

De hol a határ?
A London Fashion Weeken ismét találkozhattunk az anorexiás modellek mintapéldányaival, szinte szellemek lebegtek végig a kifutón. Maria Grachvogel divattervező azért nem tudta bemutatni néhány ruháját, mert nem talált megfelelő méretű modellt hozzá. Mark Fast tervező ruháit Martyna Budna mutatta be, akinek vállcsontjai szinte kifúrták a bőrét és jól látszódtak a bordái is.

Meddig lehet elmenni?
Modell lányok, akik megőrrizték nőiességüket: Márton Zsuzsanna, Molnár Nikolett, Molnár Nóra, Gombos Zsaklin, Katona Lilla, Edina Kocsis, Timár Petra, Horváth Viktória, Matil Renáta, Szántó Orsi, Bazsó Lilla, Seregi Bernadett, Rajzák Kinga, Bodnár Noé, Kerkuska Inez Szamanta, Nagy Beáta , Kevereschán Katalin.

Takács Szabina, Schmidt Meredisz, Molnár Zsuzsanna, Nemes Anna Eszter, Demmer Erika, Nyári Diána, Bóka Szilvia, M.Arnella, Veiszmajer Adrienn, Veres Szimonetta, Gemes Henrietta és Krisztina, Sebők Maya, Tóth Annamária, Hajzer Bianca, Csiszár-Aipli Ági, Sólyom Nikolett, Petkovics Viktória, Ildiko Feith, Eisam Eldeen Yasmin, Emese Meszaros, Kácsor Erika, Gyurics Bernadett, Nagy Gréta, Horváth Bettina, Klaudijja Anita Nagy, Varga Judit, Ladányi Zsanett, Csurgai Adrienn, Török Diána, Németh Nikolett, Marieliz Morejon, Horváth Bianka, Czeisz Juliette, Karp Kitty, Kővágó Tímea, Varró Katalin.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEX SHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


Ezeket láttad már?

Szexshop kütyükkel ismerkedik Németh Zsuzsanna amatőr pornóban

A Szexpláza irodában a szexhopban kapható diamond sexshop minősítésű szexkütyük kerülnek elő a fiókból!  Németh Zsuzsanna [...]

Szexwebshop, online szexbolt, szexüzlet vagy bárhogy is hívjuk, az mind az Intim Center

A szexshop vásárlás, legyen az internetes rendelés vagy személyes vásárlás valamelyik szexüzletben, egyre több embernek [...]

Az INTIM CENTER legjobb szexshopban jártam, mert elromlott a vibrátorom

Eh, egy klisés, fantáziátlan konzumidióta vagyok, fene a pofámat. Történt pár hete, hogy (OMG, épp [...]

Ajándék ötletek a legjobb szexshopból, Intim Center Budapest

Nemcsak az örömre, hanem vevőink és megrendelőink egészségére és biztonságára is ügyelve csak biztonságos, eredeti, [...]