Molnár Anikó két férfivel csalta Bochkort!

Molnár Anikó nem régen még mindent megtett volna Bochkor Gábor szerelméért, most azonban a Bors kiderítette, hogy a “világsztár” két pasival is megcsalta az egyik kereskedelmi rádió műsorvezetőjét.

Ezek után kora reggel legurítunk egy felest, hogy fel tudjuk dolgozni a traumát, annyira hihetetlen. Pedig mindenki tudja, hogy Magyarország “világsztárjai” egyenes jelleműek, gerincesek, akik soha nem csalják meg azt, akit szeretnek, s nem csinálnak komplett hülyét magukból azért, hogy a címlapokon szerepelve éldegélhessenek szerény kuckóikban Rózsadombon és Csillaghegyen, meg olyan ócskavasakkal döcögjenek az úton 30 km/h-val, mint a legújabb BMW-k.

Ezért most hihetetlenül meg vagyunk lepődve, mert legvadabb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy ilyenre képes vetemedni Molnár Anikó “világsztár”. A holnapi kultúrlapok remélhetőleg a két illető nevét is közölni fogják.


Kattints (koppints) a képre, vagy IDE és új dimenzióba kerül ez élvezés az életedben!


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, értesítést küldünk ingyenes hozzáféréssel amikor a Tagi tartalom újra elérhető lesz. Ha érdekelnek szexhírek, ingyenes xxx erotika és kedvezmények erotika témában.

Ami rád vár az több ezer pornófilm, videó és képek tagoknak, pornófilmek és videók, szexmozi, pornóképek, rar pornó, videómegosztó, magyar amatőr és profi pornós lányok.


Szuper SZEXSHOP BLOG és tuti POTENCIANÖVELŐK!


2 thoughts on “Molnár Anikó két férfivel csalta Bochkort!

  1. Pingback: Molnár Anikó | Hírbank indiszkrét provokáció

Comments are closed.